2017. szeptember 30., szombat

Retro karácsonyfa gyertya füzér, izzósor, fényfüzér izzó égő - Jelenlegi ára: 5 990 Ft


Retro karácsonyfa, gyertya füzér, izzósor, fényfüzér izzó égő. Dobozában. 80-as évek.
Személyesen Dunakeszin vehető át. Budapesti átvétel egyeztetés után lehetséges.

Jelenlegi ára: 5 990 Ft
Az aukció vége: 2017-10-21 17:36 .

National Geographic nagy m. heng. tolltartó lepke - Jelenlegi ára: 2 290 Ft

Szereted a természetfilmeket? Kedvenc csatornád most tolltartódról köszönhet vissza, mely kék alapszínét a lepkés illusztráció teszi igazán különlegessé. A nagy méretű hengeres tolltartó cipzárral záródik, melyen gumis National Geographic díszek találhatóak, mely felirat a termék elején is szerepel hímzett formában. A tolltartó hatalmas rekeszében kihajtható fül áll rendelkezésedre, hogy a gumis tartókba bele pakold a legtöbbet használt írószereket. A termék jellemzői: - Kiváló minőség- Eredeti National Geographic megjelenés- Henger alakú kivitel- 1 nagy rekesszel rendelkezik, mely cipzárral záródik- Kihajtható füllel rendelkezik, melyben 9 gumis tartó található az írószerek számára- 1 db hálós rekesszel- Mérete: 22 cm hosszú x 10 cm széles ? 5, 5 cm mélységű 6 éves kortól
 
Több terméket egy csomagban szállítunk MPL-lel, egy szállítási díjjal. Csomagjainkat a posta 1 munkanapos időgarantált küldeményként annak feladását követő munkanapon kézbesíti. 15000Ft feletti megrendelést INGYEN szállítunk! A rendelések feldolgozása iskolaszezonban, ill. ünnepi szezonokban 5-7 munkanapot is igénybe vehet, kérjük, a megrendelés leadásakor ezzel számoljanak! Szezonokon kívül a rendelések feldolgozása 3-5 munkanapot szokott igénybe venni. Utánvétes szállítás: +200Ft. Személyes átvételre Szarvason vagy Békésszentandráson van lehetőség  előre egyeztetett időpontban.
ISKOLAKEZDÉSI és AJÁNDÉK UTALVÁNYT (érvényes, papír alapút) ELFOGADUNK! (Erzsébet Utalvány, Edenred, Posta Paletta) Ekkor az utalványokat postai úton értékbiztosítva (vagy személyesen) célszerű eljuttatni hozzánk. A rendelések feldolgozását nagyban megkönnyíti a Vatera kosaras rendszerének használata, ezért kérjük kedves Vásárlóinkat, hogy több termék vásárlása esetén használják a "KOSÁRBA" gombot!
Telefonon hétfőtől péntekig  8 és 17 óra között vagyunk elérhetőek.

Jelenlegi ára: 2 290 Ft
Az aukció vége: 2017-10-21 13:49 .

Külföldi műsoros kazetták - Jelenlegi ára: 500 Ft

Eladó 31 darab külföldi műsoros kazetta.  
Személyes átvétel Csömörön és előreegyeztetett időpontban Budapesten is lehetséges, vagy postázzuk ajánlott levélként előre utalás után, vagy mpl csomagautomatába előreutalás után. Utánvét, foxpost, webox nem lehetséges! A posta súlytól függ, a beírt ár, egy db kazettára vonatkozik. Ha többet veszel, a postai díj változik!
KEDVES NÉZELŐDŐ/VÁSÁRLÓ! A KÉPET NÉHÁNY HETE TÖLTÖTTEM FEL, AZÓTA MÁR ADTAM EL A GYŰJTEMÉNYBŐL. A FÉLREÉRTÉSEK ELKERÜLÉSE VÉGETT MINDIG A LISTA A MÉRVADÓ!  A KÉPET IDŐHIÁNY MIATT NEMTUDOM FRISSÍTENI. Kérlek érdeklődj, hogy a kiválasztott kazetta megvan-e, mielőtt leütsz valamit, mert máshol is hirdetem. Próbálom mindig időben frissíteni, csak  azért írom ezt ki, hogy a kellemetlenségeket elkerüljük. Utánvéttel nem postázokkérem ezt vegyék/vegyétek figyelembe!  Ha bármilyen kérdésed van, leütés előtt tedd fel, igyekszem minél előbb válaszolni! A leütést követően reklamációt nemtudok elfogadni!
A lista:
Atomic Kitten -  Ladyes nihgt
Best Of Kinks
Dido - No Angel
Disco Hit 1
Disco Hit 2
Disco Hit 3
Disco Hit 4
Dr. Alban - One love (The album)
Elvis Presley - Trouble
Enrique Iglesias- Album
Giuseppe Verdi - La Traviata Mercedes Gapsir
Herkules
Mariah Carey - Music box
Melanie C - Northern Star
Ministry - Album
My Dance
Pánsíp és Ocarina világslágerek
Peppinoe Fred - La classe e lo stile
Pogue - Waiting for Herb
Rock for lovers - vol. 2
Scooter - Back to the heavyweight jam
Scooter - No time to chill
Scooter - Sheffield
Scooter - The singles 1994-1998
Sean Paul - DUTY ROCK
Simple Minds - Real Life
Stefano And Rogers - Deejays Time 2000 Volume One
Stefano And Rogers - Deejays Time Holiday
Thalia - Amor a la mexicana
Thalia - Arrasando
The Doors - Best Of 1

Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2017-10-21 21:55 .

Tündéri ajtószéli falmatrica - Jelenlegi ára: 1 Ft

 POSTAKÖLTSÉG 990FT! SZÁLLÍTÁSI IDŐ 2-5 HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK, ÍGY A POSTA ÖSSZE NEM VONHATÓ! Ha 1 ft-ért nyeri, csak postát fizet. Nézze meg a többit is! Válasszon!
45*15 cm
all/
Sok hasonló termékem van!


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-10-01 14:20 .

A napló - Moldova György - Jelenlegi ára: 700 Ft

AKCIÓS ÁRAK! Vásároljon most könyveimből 20 %-kal olcsóbban! (a terméklapon szereplő árak már kedvezményesek)Sorszám: 9613
Kategória: Regény
Szerző: Moldova György
Cím: A napló
Kiadó: Magvető Könyvkiadó 1983
ISBN: 963140028x
Állapot: jó
Megjegyzés:
Jelenlegi ára: 700 Ft
Az aukció vége: 2017-10-21 21:45 .

Vonyx WM-512TH VHF vezeték nélküli mikrofonszett (1 db CSIPESZ/FEJ mikrofon)+ Koffer+ 3 ÉV GARANCIA* - Jelenlegi ára: 30

Vonyx WM-512TH VHF vezeték nélküli mikrofon szett (1 db CSIPESZ + 1 db FEJ mikrofon) + Koffer
Műszaki adatok:
- Típus: Vonyx WM-512TH
- Mikrofon: 1 db CSIPESZ mikrofon + 1 db FEJ mikrofon
- Igényes kialakítású, jó minőségű mikrofon
- Elméleti hatótávolság, nyílt terepen: 50 m
- Stabil hatótávolság: 15-20 m
- Frekvencia tartomány: VHF
- Működési frekvencia: 200, 175 MHz és 201, 400 MHz
- Elem/akkumulátor típusa: 2 db AA (ceruza elem) - Nem meríti az elemet, nagyon ritkán kell benne cserélni
- Előerősített kimenő jel, szabályozható
- Kimenet típusa: 2 db XLR papa + 1 db 6, 3 Jack
- Vevő tápellátása: 12v adapterrel, tartozék
- Akár szivargyújtóról vagy bármilyen 12v akkumulátorról is üzemeltethető
- Vevő mérete: 12 x 18 x 40 cm
- Vevő tömege: 0, 6 kg
Termékleírás:
A Vonyx mikrofonok a holland discotechnikai óriás, Skytronic termékei. A vállalkozás 1998-as megalapítása óta hatalmas fejlődésen ment keresztül és kiváló árainak köszönhetően lassan egész Európában teret hódít. A gyártó nagy gondot fordít a minőségbiztosításra, minden darabot egyenként tesztel, mielőtt azok elhagynák a gyárat, így termékei nagyon megbízhatóak. Minden Vonyx termékre 3 év teljes körű garancia érvényes.
A Vonyx WM szériája árkategóriájának egyik legnépszerűbb típusa, mely számos változatban kapható. A WM-511 a széria egy mikrofonos, az WM-512 a széria két mikrofonos VHF frekvencián működő változata. A szett lényegében mindent tartalmaz, amihez a használat során szükségünk lehet, így a mikrofonokat, vevőt, adaptert, elemet és összekötő kábelt is. A vevőegység 12v bemenettel rendelkezik, így nem csak 220v-ról használható, hanem akár autó szivargyújtóról vagy bármilyen 12v-os forrásról, akkumulátorról üzemeltethetjük. A mikrofonok elméleti hatótávolsága 50m nyílt terepen, megfelelő körülmények között akár ilyen távolságból is képes működni. A stabil hatótávolság, amit minden körülmény között szakadás mentesen tud, 15-20m. Az adó-vevő közötti kapcsolat erős, épületen belül, falak között is jól használható. Profi minőség, torzítások és zavarok nélkül. A vevőn a mikrofonok hangereje szabályozható az előlapon található potméter segítségével, előerősített vonalszintű jelet képes előállítani. Előnye ennek a típusnak a Skytec STWM szériával szemben hogy független 2db XLR papa kimenet található rajta így a két mikrofont külön be tudjuk kötni egy keverőbe valamint a Vonyx WM szériás mikrofonokhoz egy műanyag koffer is jár a szállítás megkönnyítéséhez. A vevő egységen egy digitális kijelző mutatja a frekvenciát. A szett nem összetévesztendő a 4-5e Ft-os társaival, ez valóban jó minőség, amely komolyabb felhasználásra is ideálisan alkalmazható. Ajánlani tudjuk igényesebb karaoke felhasználásra, kisebb hangosításokra és zenekaroknak egyaránt. Árkategóriájában az egyik legjobb minőséget képviseli.
Mikrofon választék:
A szetthez a gyártó 1 db kézi mikrofont valamint 1 db fej mikrofont ad, de több változatban is elérhető és nagyon jól kombinálható.
Kábelek, átalakítók, kiegészítők:
A termék mellé bármilyen kábelt, átalakítót, kiegészítőt meg tud nálunk vásárolni. Minden kiegészítő raktáron van, előzetes egyeztetést követően a megrendelt termékkel együtt tudjuk szállítani. Ha valamit nem talál meg webáruházunkban, érdeklődjön telefonon, mindenünk van, de nincs minden külön feltöltve.
Szállítási lehetőségek:
-Személyesen átvehető, kipróbálható Egerben és Budapesten
-Budapesten és környékén ingyenesen házhoz szállítjuk
-Előzetes egyeztetés után átvehető az Eger - Budapest útvonalon
-Utánvéttel 30. 000 Ft alatti végösszeg esetén: 1. 500 Ft
-Előre utalással 30. 000 Ft alatti végösszeg esetén: 1. 500 Ft
-Ha a rendelés végösszege eléri a 30. 000 Ft-ot: INGYENES
Garancia:
- 3 év teljes körű garancia.
14 napos visszaküldési lehetőség:
Ha a tőlünk vásárolt áru nem nyerte el tetszését, az átvételtől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti azt cégünknek! Célunk, hogy mindenki megtalálja nálunk számításait és olyan terméket kapjon, ami valóban megfelel igényeinek. Sok éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően biztosan tudunk megoldást találni az ön részére is. A visszaküldés és elállás részleteit a felhasználási feltételek között találja!
3 év teljes körű garancia.
+++ Szállítás azonnal, raktárról! +++
A terméket raktáron tartjuk, a rendelést követően azonnal tudjuk szállítani, azonban a terméket több felületen is hirdetjük, időnként előfordulhat ideiglenes készlethiány, amikor a szállítási idő megnő.
Budapesten és környékén ingyenesen házhoz szállítjuk
30. 990 Ft/szett
Tekintse meg további termékeinket is a következő linkre kattintva:
TOVÁBBI TERMÉKEK
keverő, zenekari keverő, karaoke keverő, karaoki, 8 csatornás, 6 csatornás, 4 csatornás, effekt, effektes, effektes keverő, effektprocesszor, hangkeverő, hang keverő, dj keverő, djkeverő, midi vezérlő, midi controller, mikrofon, mikroport, fejmikrofon, fej mikrofon, csipesz mikrofon, csipeszmikrofon, ruhára csíptethető mikrofon, ruhára csiptethető mikrofon, mikroport, vezeték nélküli mikrofon, rádiós mikrofon, mikrofon csipesz, headset, fejhallgató, karaoke, hangfal, hangfalpár, hangszóró, mélyláda, subláda, szubláda, szub, sub hangfal, topláda, szélessávú hangfal, középmagas hangfal, karaoke hangfal, hangláda, hang szóró, aktív mélyláda, aktív hangfal, aktívhangfal, aktív hangfalpár, házimozi hangfal, házimozi mélyláda, házimozi sub láda, disco hangfal, disco mélyláda, reflex, házibuli, party, disco

Jelenlegi ára: 30 990 Ft
Az aukció vége: 2017-10-21 18:28 .

2 db cuki tejesüveg alakú radír - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nyerje meg 1 ft-ért vagy fix 278 ft-os áron.
Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 695 ft.
2 db/csomag, szín véletlenszerű.
cin/

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-10-01 01:19 .

APRILIA SCARABEO 100 hátsó lámpa - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Az aukció tárgya:  Aprilia Scarabeo Di-Tech/100 hátsó lámpa kompletten foglalalttal együtt. Az aukció kizárólag a lámpára vonatkozik, az indexekre nem.
A hátsó lámpa az Aprilia Scarabeo 50 Di-Tech -100 cm3-ig típusokhoz való.
A képen látható,  hibátlan állapotban.
igény esetén postázom is.
További alkatrészek, felszerelések, kiegészítők, motor- és robogógumik, robogók UGYANITT!!!


Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2017-10-20 20:13 .

Peugeot Speedfight 50 Jobb hátsó index - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Eladó a képeken látható bontott motoralkatrész.
Az alkatrészekről számlát adok. A garanciáról, illetve a postaköltségről a Szállítási és garanciális feltételek menüpont alatt tájékozódhat.
Minden hirdetésem aktuális, amit megtalál.
Ha meg szeretné nézni a további hirdetéseimet is, kérem ide kattintson!

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2017-10-21 05:48 .

Jégvarázs tolltartó - Unipap - Jelenlegi ára: 2 190 Ft

A Jégvarázs csodálatos Jéghercegnői, Elza és Anna Olaf kíséretében hozták el neked a lila színű kétrekeszes tolltartód amelyben minden írószered elfér amelyek az aznapi tanórákra szükségesek lehetnek. A két cipzárral záródó zsebben könnyedén szortírozhatod írószereid, a kisebb tárgyakat az első zsebben tárolhatod míg a tollakat, ceruzákat és körződ a nagyobb rekeszben fér el. A tolltartó lila színe és a Jégvarázs minta igazán divatos, lányos megjelenést kölcsönöz így büszkén helyezheted az iskolapad tetejére legújabb iskolaszered. Jellemzők: - Jégvarázs tolltartó- Két cipzáros rekesz- Mérete: kb 20cm 4 éves kortól
 
Több terméket egy csomagban szállítunk MPL-lel, egy szállítási díjjal. Csomagjainkat a posta 1 munkanapos időgarantált küldeményként annak feladását követő munkanapon kézbesíti. 15000Ft feletti megrendelést INGYEN szállítunk! A rendelések feldolgozása iskolaszezonban, ill. ünnepi szezonokban 5-7 munkanapot is igénybe vehet, kérjük, a megrendelés leadásakor ezzel számoljanak! Szezonokon kívül a rendelések feldolgozása 3-5 munkanapot szokott igénybe venni. Utánvétes szállítás: +200Ft. Személyes átvételre Szarvason vagy Békésszentandráson van lehetőség  előre egyeztetett időpontban.
ISKOLAKEZDÉSI és AJÁNDÉK UTALVÁNYT (érvényes, papír alapút) ELFOGADUNK! (Erzsébet Utalvány, Edenred, Posta Paletta) Ekkor az utalványokat postai úton értékbiztosítva (vagy személyesen) célszerű eljuttatni hozzánk. A rendelések feldolgozását nagyban megkönnyíti a Vatera kosaras rendszerének használata, ezért kérjük kedves Vásárlóinkat, hogy több termék vásárlása esetén használják a "KOSÁRBA" gombot!
Telefonon hétfőtől péntekig  8 és 17 óra között vagyunk elérhetőek.

Jelenlegi ára: 2 190 Ft
Az aukció vége: 2017-10-21 13:49 .

Viaszgyöngy - Pezsgő (8 mm) - 35 db/csomag - Jelenlegi ára: 100 Ft

Dekorálj velünk!!
Ezek a gyöngyök szép kellékek mindenféle kreatív munkához.

Jelenlegi ára: 100 Ft
Az aukció vége: 2017-10-21 16:36 .

Régi retro fémdoboz fém doboz IGY Írószergyár Herkules rajzszeg 1960-as évek - Jelenlegi ára: 580 Ft

Mottó: Hiszünk abban, hogy a régi tárgyaknak történetük van emelyek csak arra várnak, hogy mesélhessenek!
Az időutazás lehetséges!
A TERMÉK KÉPEN LÁTHATÓ SZÉP ÁLLAPOTBAN! Üres.
POSTA AJÁNLOTTAN Postán maradó: 550FT
További postázási lehetőségek:
Webox és Rókapostát nem tudjuk felajánlani mert egyik sincs nálunk Cegléden!
Magyar Posta Automata MPL szolgáltatását viszont igen, ha van nálatok is: 20kg -ig 490 ft
Postapont/postán-maradó/ 2kg-ig 850ft 5 kg -ig 990ft
DPD futár házhoz szállítás 3-kg-ig 890ft
Magyar posta Vatera futár házhoz kézbesítés: 2kg -ig 950 Ft 5 kg-ig 1150ft
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL CSAK CEGLÉDEN!
TÖBB TERMÉK ESETÉN A KOMBINÁLT POSTA LEHETSÉGES!
MINDEN KÉRDÉSRE SZÍVESEN VÁLASZOLUNK!
TERMÉKET MEGNYERTED, MI LÉPÜNK KAPCSOLATBA VELED!
NEGATÍVOT SENKINEK SEM ADUNK!
LICITET IS TÖRLÜNK!  
EGY HÉT TELJESKÖRŰ GARANCIA MINDENRE!
PONTOS, KEDVES, UDVARIAS ÜGYINTÉZÉS! VÁLASSZ MINKET!
KELLEMES LICITÁLÁST!

Jelenlegi ára: 580 Ft
Az aukció vége: 2017-10-06 21:57 .

2 db cuki tejesüveg alakú radír - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nyerje meg 1 ft-ért vagy fix 278 ft-os áron.
Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 695 ft.
2 db/csomag, szín véletlenszerű.
cin/

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-10-01 09:43 .

Dávid Sándor : Forma-1 sztorik 2014-2015 - Jelenlegi ára: 1 190 Ft

E-könyv - Digitális tartalom!
Szerző(k): Dávid Sándor
Dávid Sándor legendás évösszefoglalója. Ennek a kötetnek a kézbevételével és elolvasásával is ugyanolyan szerencse éri az Olvasót, mint a korábbiakkal. A szerző utánozhatatlan stílusa és mesélőképessége a Forma-1 világát is úgy képes újraláttatni velünk, hogy szinte elfelejtjük, ezt az egészet egyszer a televízióban már mi magunk is végignéztük. A kötetben megtalálható 29 + 1 Magyar Nagydíj krónikája is.
Oldalszám: 554
ISBN: 9771416486146
Kiadás éve: 2015

Jelenlegi ára: 1 190 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Eredeti férfi Salewa héjkabát XL - Jelenlegi ára: 9 990 Ft

Kedvező áron eladó egy nagyon szép állapotban lévő, nagyon keveset viselt Salewa héjkabát. Beleírt méret XL. Prémium német outdoor márka kedvező áron.
Méretei:
Vállszélesség: 55 cm
Hossz. 79 cm
Derék: 65 cm
Ujjhossz külső/belső: 65/59 cm
Szeretném hangsúlyozni, hogy minden termékem eredeti, nem pedig másolt gagyi a világ végéről, amire heteket vársz, és a végén kiderül, hogy ócska hamisítvány!

Jelenlegi ára: 9 990 Ft
Az aukció vége: 2017-10-20 17:12 .

Tájkép, Alpesi táj (beszámítás lehet) - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Ismeretlen szerző:  Tájkép, Alpesi táj.  Olaj- dekli.  Mérete: 30x30 cm.    ()
Budapest Népligetig elvihetem időpont-és költségegyeztetéssel. (Általában havonta egyszer megyek Budapestre)
A vételárba beszámítok régi (kivont) pénzeket (a legapróbb külföldit is), kitüntetéseket, jelvényeket,  BOROSTYÁNOKAT, karkötőket, régi bizsukat.
Fizetéskor csak banki utalást tudok elfogadni, banki készpénz-befizetést nem. Ha számlájáról való utalási lehetősége nincs, akkor postai (rózsaszíncsekkes) befizetést kérek. Ehhez-ha kéri- megadom a postacímemet.

Jelenlegi ára: 6 000 Ft
Az aukció vége: 2017-10-20 18:40 .

S Driving Emotion Type-S PS2 Játék - Jelenlegi ára: 980 Ft

Eladó S Driving Emotion Type-S PS2 Használt Játék!
Csomag feladások:
- Postai kiszállítás
- Futáros kiszállítás (előre utalás után vagy utánvétesen)
- Személyes átvétel: -Debrecen -Miskolc
Vásárlás előtt kérlek, érdeklődj a termékkel kapcsolatban!!
Minden terméket bélelt borítékban, biztosságosan küldünk el.


Jelenlegi ára: 980 Ft
Az aukció vége: 2017-10-20 20:37 .

Soul Calibur 3 - PS2 - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Eladó a képen látható használt játék.
Postázás bélelt borítékban előre utalást követően: 600. - vagy 
DPD futár 1000. -
A rendelését kérem hogy 3 napon belül teljesítse, ha ez elmarad úgy kérdezés nélkül negatív minősítés mellett törlöm a rendelést.
Tekintse meg további termékeimet is.

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2017-10-20 13:33 .

Nagy méretű régi boros lapos üveg 2 L-es - Jelenlegi ára: 490 Ft

Nagy méretű régi  boros lapos  üveg  " L-es. Magassága 32 cm
A postai küldemények díjai 2017 január 1 -től megváltoztak. Az MPL Magyar Posta futárszolgálatának díj szabályzata itt megtekinthető. Kérem ezt figyelembe venni és a megrendelésnél jelezni mely szolgáltatást igényli:
http: //www. vaterafutar. hu/#mpl

Jelenlegi ára: 490 Ft
Az aukció vége: 2017-10-20 09:34 .

2017. szeptember 29., péntek

5 db macaron formájú radír - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nyerje meg 1 ft-ért vagy fix 278 ft-os áron.
Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 895 ft.
1 szett/küldemény


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-10-01 07:18 .

Brian Lara Cricket 2007 PS2 Játék - Jelenlegi ára: 980 Ft

Eladó Brian Lara Cricket 2007 PlayStation 2 Használt Játék!  
Csomag feladások:
- Postai kiszállítás
- Futáros kiszállítás (előre utalás után vagy utánvétesen)
- Személyes átvétel: -Debrecen -Miskolc
Vásárlás előtt kérlek, érdeklődj a termékkel kapcsolatban!!
Minden terméket bélelt borítékban, biztosságosan küldünk el.


Jelenlegi ára: 980 Ft
Az aukció vége: 2017-10-20 17:47 .

Aprilia Atlantic hátsó lámpabúra - Jelenlegi ára: 1 231 Ft

Aprilia Atlantic gyári alkatrész. KÉREM A VÁSÁRLÁST KÖVETŐEN ÍRJON E-MAILT!!!!! !!!!! !!!!! !! Személyesen átvehető: H-P: 8-18-ig, Szo.: 8-15-ig. Postai úton: utalást követően 2munkanapon belül vagy utánvételesen ( szállítási cím és postaköltség egyeztetése szükséges ) A terméket 1hétig tudom elrakni, ha addig nem kerül átvételre ill. kifizetésre, a terméket visszatöltöm a piactérre és negatív értékelést készítek. Köszönöm szépen, további jó vaterázást!!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!

Jelenlegi ára: 1 231 Ft
Az aukció vége: 2017-10-20 05:35 .

Vezeték nélküli infra riasztó szett HS 60 TELEFONH - Jelenlegi ára: 9 460 Ft

Vezeték nélküli infra riasztó szett HS 60
• a készülék a hatósugárba lépésre jelez, ill. telefonhívást indít
• hatótávolság: 12m
• 5 különböző telefonszám adható meg
• egyedi biztonsági kód beállítási lehetőség (max. 6 karakter)
• nagyméretű LCD kijelző
• állítható késleltetési idő
• néma riasztás
• kikapcsolható hangjelzés
• riasztási memória
• 2 féle hangjelzés: riasztás vagy ding-dong
• tartozék távirányító, hálózati adapter, telefonvezeték
• bővíthető további távirányítóval (HS61), nyitásérzékelővel (HS62),
• külső szirénával (HS63), mozgásérzékelővel (HS64)
• tápellátás: adapter (9V DC/500mA) (tartozék), biztonsági üzemmódban 6F22 (9V) elem (nem tartozék),
• távirányító: 3xLR44 (AG13) (1, 5V) tartozék
• méret: riasztó: 80 x 45 x 150 mm
• távirányító: 57 x 45 x 15 mm
SE-HS 60

Jelenlegi ára: 9 460 Ft
Az aukció vége: 2017-10-21 02:53 .

HP Elitebook 2530p egér gomb - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Eladó a képeken látható HP Elitebook 2530p egér gomb!
Tesztelt!


Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2017-10-06 20:39 .

Tépőzáras mappa, 15 mm, PP/karton, merevített, A4, DONAU, fekete - Jelenlegi ára: 710 Ft


Tépőzáras mappa, 15 mm, PP/karton, merevített, A4, DONAU, fekete
Termék azonosító: 178057
kívül PP, belül merevített karton
a behelyezett dokumentumok lyukasztást nem igényelnek
3 belső fül a biztonságos tárolásért
tépőzárral az oldalain könnyen záródik
Mennyiség: 1 db(Egységár: 710 Ft/db)
Státusz
Külső raktáron
Szállítási idő
1-3 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 990 Ft*
Pick Pack Pont: 590 Ft*
Webox: 699 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
30 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* Webox maximum: 25 kg, 41x38x64 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással


Jelenlegi ára: 710 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Mia Santa Maria KJNJA herceg - Mosolyszünet MC - Jelenlegi ára: 500 Ft

Mia Santa Maria KJNJA herceg - Mosolyszünet MC
Személyes átvétel Budán, a Mammut bevásárlóközpontban lehetséges az esti órákban.

Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2017-10-20 12:26 .

WIFI MEGFIGYELŐ KAMERA VEVŐVEL ÉS FELVÉTEL FUNKCIÓ - Jelenlegi ára: 46 990 Ft

1) 2. 4GHz-es 4 csatornás kompakt vezeték nélküli hordozható AV kamera és vevő rendszer. A kamerát a babaszobában kell elhelyezni és ön kényelmesen figyelheti a babát a lakás bármely pontjáról.  
2) max 32GB SD/MMC memóriakártya támogatása
3) Valós idejű (10-30 képkocka/mp) megjelenítés
4) Többféle felvételi mód: mozgáskor felvétel, vagy kézi felvétel
5) Választható felvétel formátumok (AVI, ASF, MOV)
6)  MP3/WAV/MPEG-1 audió formátumok támogatása
7)  MPEG-4/AVI/ASF/MOV videó fomátumok támogatása
8)  JPG, JPEG, TIF, TIFF kép formátumok támogatása
9) Beépített 1. 5W sztereó hangszóró
10) 640x480 felbontású megjelenítés és felvétel
11) AV felvételi lehetőség kábelen keresztül és TV kimenet funkció
12) 960x240  2. 5” inch TFT LCD kijelző
13)  USB 2. 0 csatlakozási lehetőség a vevőn
14) Tápellátás: kézi vevő: lítium akkumulátor, kamera: 5V 1A tápegységről
Tartozékok:
- 1db USB kábel
- 1db AV átjátszó kábel
- 1 db fülhallgató
- 1 db akkumulátor a vevőbe
- 2 db tápegység (vevő és kamera)
- 1 db kis méretű tartó állvány a kamerához

Jelenlegi ára: 46 990 Ft
Az aukció vége: 2017-10-20 14:51 .

Régi extrém ritka TV -re köthető kézi videó játék színes kijelző 121 beépített játékkal gyűjtőknek - Jelenlegi ára: 24 7

Üdvözlöm !
Az aukció tárgyát egy, a képeken látható, aukciós tétel képezi !
Egyéb tudnivalók :  - 
 A képeken látható állapotban, és mennyiségben... KÉREM HA VALAMI NEM VILÁGOS KÉRDEZZEN MIELŐTT MEGVÁSÁROLJA A TERMÉKET !!!
A TERMÉKET MÁS OLDALON IS HIRDETEM, ÍGY ANNAK MEGLÉTÉRŐL KÉREM ÉRDEKLŐDJÖN, MIELŐTT MEGVÁSÁROLNÁ AZT !!!
Az általam eladásra kínált termékek használtak, egyedi darabok, így azok pótlására, cseréjére, nincs lehetőségem !
Számos termék a kínálatomban TÖRÉKENY ! Ezeknél a tételeknél a postai csomag(futár) az alap, és Szíveskedjen megfontolni a törékenységi felár megnyugtató lehetőségét!
Ugyanis, a nem így feladott/vevő kérése esetén/ termékek épségéért NEM vállalok felelősséget, sem anyagi, sem erkölcsi értelemben, így ezen ódiumok a vevőt terhelik teljes egészében !
Kérem a Vásárlásánál legyen megfontolt, mivel az áru visszavásárlása NEM ÁLL A MÓDOMBAN .
Kérem a terméket, csak az esetben Vásárolja meg, ha a vételárat 8 napon belül rendezni tudja !!
Ez idő alatt, kérem vegye fel velem a kapcsolatot !
Ha ez NEM történik meg, a terméket újraindítom az aukción, és NEGATÍV értékeléssel zárom a tranzakciót !!
Szíves Megértésüket a fenti ügyekben TISZTELETTEL MEGKÖSZÖNÖM !!
Személyes átvétel lehetséges, előre megbeszélt időben, és helyen, (házhoz nem szállítok !!! ).
Több termék megvásárlása esetén TERMÉSZETESEN EGYBE CSOMAGOLOK !
HETENTE EGYSZER POSTÁZOK, - általában SZERDÁN -, a többi napon nincs rá lehetőségem !
Igy CSAK, a hetente keddig megérkező kifizetett terméket postázom !
Postázás a Magyar Posta mindenkori aktuális díjszabásának megfelelően, illetve a termék adatlapján feltüntetett módon, előreutalás után.
POSTÁZÁS MPL futárral !
A POSTÁZÁS VALÓS DÍJÁT A VÁSÁRLÁS UTÁN A KAPCSOLATFELVÉTEL UTÁN TUDJUK MEGBESZÉLNI, ILLETVE PONTOSÍTANI !!  
Az apróbb, könnyebb tárgyakat, termékeket TERMÉSZETESEN ajánlott levélként is küldöm !!!
Postai PIROS csekkes utalást NEM fogadok el !
Utánvéttel NEM postázok !!!
KÜLFÖLDRE SEM POSTÁZOK !
CSERE, köszönöm NEM ÉRDEKEL !!!!!
Licitet NEM törlök !!!

Jelenlegi ára: 24 750 Ft
Az aukció vége: 2017-10-20 18:54 .

Horváth János : Kubai retró - Jelenlegi ára: 2 390 Ft

E-könyv - Digitális tartalom!
Szerző(k): Horváth János
Horvát János, az ismert tv-riporter, újságíró, író és nagykövet így vall Kubáról:  
Kuba keretbe foglalja fél évszázados történetemet, havannai diákéveimtől a nagyköveti megbízatásomig. Ezért hát nem véletlen, hogy amikor átléptem a nagykövetség korábbról már jól ismert G utcai kapuját, összeszorult a gyomrom. Nincs másik ország, amelyet ennyire ismernék, és nincs másik ország, amelyet ennyire szeretnék. Szeressék Önök is!
Hogyan lehet egy Castróval vívott pingpongmeccsen interjút nyerni? Valóban gyógyítanak a híres szivarok? Milyen a salsa és a szex? Hogyan bókolnak a kubai férfiak? És mi köze egy dundi fekete macskának a magyar diplomatákhoz? Különös kérdések egy különös országból...  
A választ egyvalaki ismerheti igazán: Horvát János. Ő vérbeli Kuba-szakértő, hiszen több mint négy évtizedes ismeretség fűzi a szigetországhoz. Tapasztalatairól, élményeiről szól ez a temperamentumosan csapongó, tárgyilagosan szubjektív hangulatú kalandozás, hiteles, magával ragadó visszaemlékezés. Aki járt már Kubában, újra elmerülhet ezen az egyedi és varázslatos szigeten tett időutazásban, beleszippanthat a permanens forradalmi készültség mágikus levegőjébe - vagy legalábbis, ami még megmaradt belőle. Akinek pedig még nem volt szerencséje a karibi ország földjére lépni, az a könyv lapjain barangolhatja be ezt az izgalmas világot.  
Oldalszám: 267
ISBN: 9786155331183
Kiadás éve: 2013

Jelenlegi ára: 2 390 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Ágh Attila, Csák Erika : Kuba - Jelenlegi ára: 2 390 Ft

E-könyv - Digitális tartalom!
Szerző(k): Ágh Attila, Csák Erika
Kubai koktélt ajánlunk! Népek, kultúrák és vallások csábító keveréke! Ami Kubában a látogató számára a legszembeötlőbb látvány az első pillanattól fogva, az az embertípusok sokfélesége, páratlan keveréke és egymásmellettisége.
A 11 milliós ország kissé nagyobb Magyarországnál, hajlított szivar alakú, a tengertől a legtávolabbi pontja is legfeljebb 50 kilométerre van. Híres a gyönyörű, homokos tengerpartja révén, de a sziget egésze is csábítóan szépséges.
Utazzon velünk e könyv segítségével!
Oldalszám: 402
ISBN: 9789630000000
Kiadás éve: 2015

Jelenlegi ára: 2 390 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Battle Engine Aquila PS2 Játék - Jelenlegi ára: 980 Ft

Eladó Battle Engine Aquila PlayStation 2 Használt Játék!  
Csomag feladások:
- Postai kiszállítás
- Futáros kiszállítás (előre utalás után vagy utánvétesen)
- Személyes átvétel: -Debrecen -Miskolc
Vásárlás előtt kérlek, érdeklődj a termékkel kapcsolatban!!
Minden terméket bélelt borítékban, biztosságosan küldünk el.


Jelenlegi ára: 980 Ft
Az aukció vége: 2017-10-20 17:47 .

Weller PTCC (TCP-s pákahegy) - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Weller PTCC pákahegy(TCP-s pákához).
8-as hőértékű.


Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2017-10-06 10:44 .

PLAYSTATION 2 játék:MONOPOLY PARTY (ANGOLUL) - Jelenlegi ára: 999 Ft

A képeken látható kinézetben és állapotban a lemezen normál használatból eredő hajszálkarcokkal melyek nem befolyásolják a játék működését. A képernyőfotók a játék működéséről készültek.

Jelenlegi ára: 999 Ft
Az aukció vége: 2017-10-19 20:53 .

OXELO 4 KEREKES POLLER - Jelenlegi ára: 15 000 Ft


OXELO 4 KEREKES ROLLER
TERMÉKELŐNYÖK
KEZELHETŐSÉG
Széles kerekek és nagy kormány a maximális irányításért.
EGYSZERŰ HASZNÁLAT
Széles kormány az erőteljes hajlásért.
STABILITÁS
Széles fellépő és 4 nagy méretű kerék a kiváló stabilitásért.
A CSÚSZÁS MINŐSÉGE
Elöl/hátul forgócsapok és PU kerekek a jobb gördülésért.
TERMÉKINFORMÁCIÓ
ÉLETKOR
7 éven felüli gyerekeknek
FÉK
Lábfék
FELFÜGGESZTÉS
Nincs
KEREKEK SZÁMA
4
SÚLY
6, 30 kg.
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
KORMÁNY
Széles, jó fogású kormány, állítható magassággal.
FELLÉPŐ
Széles, konkáv, kompozit fellépő, a nagyobb carving-érzetért.
FORGÓCSAPOK
Mitől különleges a Stunstreet? A fellépő tengelye két forgócsappal rögzül a kerekekhez, amelyek szélesebb mozgásteret és nagyobb kormány-hajlásszöget tesznek lehetővé, így lenyűgözően carving-ozhat!
KEREKEK
Négy nagy és széles PU kerék a jobb irányításért.
MIT IS JELENT VALÓJÁBAN A "CARVING". . . ?
A "Carving" számos sportban megjelenhet, a síeléstől a longboardig. Röviden azt mondhatjuk, hogy a carving széles kanyarok megtételét jelenti erőteljesen hajlott pozícióban.
ANYAGÖSSZETÉTEL
KORLÁTOZOTT FELHASZNÁLÁS:
FELNŐTTEKNEK NEM MEGFELELŐ. MAX. 100 KG TERHELÉST BÍR EL.
OXELO STUNSTREET 4 KEREKES ROLLER


Jelenlegi ára: 15 000 Ft
Az aukció vége: 2017-10-19 20:28 .

Showlite DMX Controller vezérlő Master Pro USB - Jelenlegi ára: 24 990 Ft

Showlite DMX vezérlő Master Pro USB
Akár 12 készüéket lehet vele irányítani
max. 240 jelenet
USB port az adatok tárolására
Joystick segíti a készülék vezérlését (Tilt / Pan)
Beépített vezérléssel ködképző


Jelenlegi ára: 24 990 Ft
Az aukció vége: 2017-10-19 22:18 .

1 pár Orthoped lúdtalpbetét több méretben - Jelenlegi ára: 1 Ft

 A termék külföldről érkezik, 2-5 hét szállítási idővel. A postaköltség 1390 ft több termék vásárlása esetén nem összevonható.
Válasszon méretet a második képről!   Vágható!
joi/
Minden 1 ft  


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-09-29 12:50 .

Opel szelepsapkák 4 db 1 ft NMÁ ! ! ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

A termék külföldről érkezik, a szállítási ideje 15-60 nap ! (általában tapasztalataim szerint kb. 35 nap alatt megérkezik, extrém esetben 60 nap)
Több darab vásárlása esetén a postaköltség összeadódik tehát minden termékre kell postaköltséget fizetni nem lehet összevonni több darabot, mert a külföldi forgalmazó csak igy küldi a vám miatt! ! ! Postaköltség 650 ft/db.
A termék külföldről érkezik,  ezért a kedvező ár, viszont a szállítási idő kicsit hosszabb. Kérlek ennek tudatában licitálj.  
Miután megérkezett a termék ellenértéke, azonnal megrendelem!!!
A félreértések elkerülése végett a postázáshoz szükséges adatokat (nevet, címet), valamint a termékre vonatkozó adatokat(szín, méret) kizárólag írásban fogadom el, telefonon keresztül NEM! A termék a megadott névre és címre kerül postázásra.
A fizetés előre utalással történik, az aukció leütését követően kérem 5 munkanapon belül utalni szíveskedjen.
Kizárólag gyári hibás terméket cserél a forgalmazó, a visszaküldés ktge a vásárlót terheli.
A termékek csak rendelésre elérhetőek, nincs személyes átvétel. Utánvéttel nem postázok. A rendelés csak az utalás/befizetés beérkezés után történik meg.
Az átutalás beérkezése után megrendelésre kerül a termék, ezután már nem lehet visszavonni a licitet/rendelést.
 
Azzal, hogy leüti a terméket és rendel, elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF)!
 
Általános Szerzodési Feltételek
Amely létrejött egyrészről a hirdető, közvetítő kereskedő (továbbiakban hirdető), másrészrol vásárló, licitáló, megrendelő vagy vevő (továbbiakban vevő) között. A hirdető a termék adás-vételében a termék külföldi forgalmazójának (továbbiakban forgalmazó) megbízásából, mint közvetítő kereskedő vesz részt. A hirdető termék megrendelésében kizárólag közvetítő szerepet tölt be.
Vevő megbízza a hirdetőt, hogy nevében továbbítsa a rendelést a termék forgalmazója felé. A hirdető az aukcióban szereplő termékkel nem rendelkezik, kizárólag közvetíő kereskedői minőségben van jelen. A hirdető közvetítői szolgáltatást nyújt a forgalmazó és a vevo között. Jelen hirdetés a forgalmazó megbízásából jelent meg, amelyet a hirdető kezel és felügyel. Esetleges vámfizetés és a termék külföldről történő beszerzését, szállítását illető terhek megfizetése kizárólag a vevőt terhelik.  
Raktárkészlettel kizárólag a forgalmazó rendelkezik. A forgalmazó a megrendelt terméket közvetlenül a vevő részére szállíttatja, postázza a termékleírásban szereplő szállítási feltételekkel.   A hirdető a termék megrendelésétől, annak átvételéig szolgáltat.   A hirdető a meghirdetett termékek minőségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfelelőségéért nem vállal kötelezettséget és felelősséget. Ezekben a kérdésekben kizárólag a forgalmazó felelős. A hirdető a megrendelt termék feladását úgynevezett tracking number megadásával tudja bizonyítani, amely több weboldalon is ellenőrizhető.
A hirdető vállalja:
    A forgalmazó és a vevő közötti adás-vétel közvetítését
    A megrendelés továbbítását a forgalmazó felé
    Kérésre, a csomagkövetési szám (tracking number) eljuttatását a vevőnek
    A termékreklamációk közvetítését a forgalmazó és a vevő között
    Az aukcióval, hirdetéssel összefüggő kérdések és kérések kezelése és megválaszolása
    E-számla kiállítása a közvetítoi kereskedői jutalékról (ezt a díjat a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már nem kell)
  
Jelen megállapodást az aukción való részvétellel, a termékre való licitálással, megrendelésével vagy megvásárlásával a vevo elfogadja és tudomásul veszi, továbbá befogadja a hirdetotol az e-számlát, amely a közvetíto kereskedoi szolgáltatás díjáról kerül kiállításra (Ezt az összeget a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már NEM KELL)
***
Áfa és Vám fizetése magánszemélyként 22 Euro felett szükséges, Postai csomag esetén 1000 Euro összeghatárig a Posta vámkezelteti az árut és a címzettnek kell megfizetnie.
***
Az áruk beszerzési értéke ez alatt a 22 Euro alatt van, ha mégsem arról külön tájékoztatom. Tehát ez alapján nincs fizetendo vám vagy ÁFA mivel magánimport, 22 Euro alatt.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha bármilyen kérdés van bátran kérdezzenek, igyekszem hamar válaszolni.
Üdv és Jó Vaterázást!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-10-19 20:15 .

1 pár Orthoped lúdtalpbetét több méretben - Jelenlegi ára: 1 Ft

 A termék külföldről érkezik, 2-5 hét szállítási idővel. A postaköltség 1390 ft több termék vásárlása esetén nem összevonható.
Válasszon méretet a második képről!   Vágható!
joi/
Minden 1 ft  


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-09-29 14:32 .

2017. szeptember 28., csütörtök

AKCIÓ! SuperDuo Gyöngy 2,5x5 mm szürke 10 db - Jelenlegi ára: 199 Ft


2 ezer és 5 ezer forint közötti vásárlásnál 10 % kedvezmény MINDEN termékre!
5 ezer forint felett pedig ingyenes szállítás!
Használja ki a lehetőséget, amíg lehet!
2, 5x5 mm-es SuperDuo gyöngy gyöngyfűzéshez, ékszerkészítéshez, díszítéshez.
Az ár 10 db gyöngyre vonatkozik.
Több termék vásárlása esetén egyben postázok! A termékek súlyának függvényében a postázási díj változik.
Nézze meg a többi termékemet is! Csak egy kattintás a linkre : )
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? p=1&pt=3&us=ingyombingyom


Jelenlegi ára: 199 Ft
Az aukció vége: 2017-10-19 22:40 .

Fadoboz kötélfüles - Jelenlegi ára: 400 Ft

Eladó!
Olcsón eladó kötélfüles fadoboz
6 darab van belőle.
Az ár egy darabra vonatkozik!

Jelenlegi ára: 400 Ft
Az aukció vége: 2017-10-12 20:35 .

Alucol - Dr Wander gyógyszeres doboz - Jelenlegi ára: 4 800 Ft


 !   Fontos !     Licitálás elött kérdezzen rá, biztosan meg van-e a tétel, mivel azokat több helyen is árulom!
(meghiúsult adásvételnél a Vatera rendszere nem engedi az eladónak, hogy az adásvételt pozitívra értékelje)
Kérjük az adásvételt visszaigazolás után 14 napon belül rendezni, mert ellenkező esetben a tételt újraindítom.
Telefonos ügyintézés nincs! #33350 
kaalmaan_item_842013508_ gyógyszer

Jelenlegi ára: 4 800 Ft
Az aukció vége: 2017-10-08 23:22 .

Minőségmenedzsment * Barta Tamás - Tóth Tihamér - Jelenlegi ára: 1 000 Ft


124 oldal
Személyes átvétel a Mexikói úti kisföldalatti végállomáson (XIV.  ker. ),
vagy az Oktogonon lehetséges.
Ha ez nem megoldható postán küldöm, banki átutalás után. Utánvéttel nem küldöm.

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2017-10-19 15:41 .

PS2 JÁTÉK PROGRAM BOOGIE - Jelenlegi ára: 1 599 Ft

A képeken látható állapotban használatból eredő hajszálkarcok vannak a lemezen.

Jelenlegi ára: 1 599 Ft
Az aukció vége: 2017-10-19 21:06 .

Eladó iPhone 5s telefonom makulátlan állapotban,1éves,2év Gold garival - Jelenlegi ára: 49 990 Ft

Eladó a képeken látható makulátlan, újszerű állapotú iPhone 5s telefonom gyári dobozában. 16GB. 2019. 09. 11-ig gyári Gold Plus garanciával (ami maga 16000Ft volt). Masszív, igényes újszerű kártyatartós mágneses tokkal. Biztosítási kötvénnyel, és minden papírjával, számlájával együtt adom. Jogtiszta, regisztrált, első tulajdonos, iCloud rendben. Csak a fülhallgató hiányzik, de azt higiénés okokból úgyis mindenki cseréli.
MIELŐTT LECSAPSZ A CUCCRA GONDOSAN OLVASD EL AZ ALÁBBIAKAT!
RENDKÍVÜLI AKCIÓ!  
RAKTÁR KISEPRÉS!!! MOST ÉRDEMES KÖRÜLNÉZNED NÁLAM!  RABOLJÁTOK KI A KÉSZLETEMET!
INGYEN POSTA 20000FT ÖSSZÉRTÉK FELETT, HA NORMÁL MÉRETŰ, FORMÁJÚ, SÚLYÚ A CSOMAG (10KG-IG! ). TÖBB TERMÉK EGYIDEJŰ VÁSÁRLÁSA ESTETÉN EGYBECSOMAGOLVA KÜLDÖM, DE AZ ELŐBBI EBBEN AZ ESETBEN IS ÉRVÉNYES!
NÉZZ KÖRÜL "AZ ELADÓ TOVÁBBI TERMÉKEI"-RE KATTINTVA, MERT ENNYIÉRT, ILYEN HOLMIKAT NEM NAGYON TALÁLSZ!
EXTRA:
HA MEGTETSZIK VALAMI, ÉS NAGYON SZERETNÉD MEGKAPNI, DE NEM TUDOD 3 NAPON BELÜL RENDEZNI, AKKOR SZÓLJ NYUGODTAN! TE MEGADSZ EGY DÁTUMOT, ÉS ÉN ADDIG A NEVEDRE CÍMEZVE FÉLRETESZEM NEKED AKÁR 2 HÉTRE IS! EGYETLEN SZABÁLY VAN: NE FELEDKEZZ MEG RÓLA!
AZ ESETLEGESEN ELŐFORDULÓ TÖBBFÉLE AKCIÓ NEM ÖSSZEVONHATÓ!
FONTOS MÉG:
Az iskolatáskáktól a cukormérőn, és a ruházaton keresztül a műszaki cikkekig mindent megtalálsz nálam! Amit nem, azt kérdezd meg! Nézz körül "Az eladó további termékei"-re kattintva a rengeteg márkás, eredeti, új, újszerű, vagy legalább szép állapotú termékem között, mert ennyiért a kínaiban sem kapsz hasonlót! Amiben tudok segítek, ezeket az értékeléseim is szépen mutatják. Ahol nincs részletes leírás, keresd a neten, ott meg fogod találni! Némelyik termékemre (csak némelyikre!!! ) ráfér egy kis tisztítás, portalanítás. Én nem foglalkozom ezzel, ezért is adom őket ennyiért. Többnyire szépek, tiszták, amelyikkel gond van (szakadás, törés, kopás, stb... ), azt a leírásban jelzem, ha észreveszem! Ha nem, akkor Te majd úgyis jelzed, és garantálom, hogy orvosoljuk a problémát! A megvásárolt terméket, az utalás megérkeztét követő pénteken, vagy szombaton postára adom. Amikor ezt nem tudom kivitelezni, jelzem! Amit a méret, és súly enged, azt a postával szállíttatom ajánlott levélként, vagy postacsomagként. Több okból semmilyen más módon, és futárszolgálattal nem küldök semmit. A postaköltség annyi, amennyit megadtam, ha több lesz a pontos összeg, ha kevesebb. Ezekhez ragaszkodom, minden másban abszolút rugalmas vagyok! Ha a vételárat nem tudod kiegyenlíteni 3 munkanapon belül, azt jelezd! Én is ember vagyok, meg fogom érteni, csak szólj! : ) A kummogók, sunnyogók, "ingyen kell minden" emberek kíméljenek! A korrektség a működésem alapja, de ezt én is elvárom!
BÁRMIFÉLE REKLAMÁCIÓT, CSAK A CSOMAG ÁTVÉTELE NAPJÁN, 16: 00 ÓRÁIG FOGADOK EL!
KÉRLEK, CSAK A FENTIEK ELFOGADÁSÁVAL VÁSÁROLJ TŐLEM!

Jelenlegi ára: 49 990 Ft
Az aukció vége: 2017-10-01 10:33 .

Code3 Lp6000 Piros búra - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Eladó Code3 Lp6000 Piros búra megkímélt szép állapotban.

Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2017-10-19 21:49 .

8-12V ELEKTROMOS AJTÓZÁR-MÁGNESZÁR pld KAPUTELEFON - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

8-12V ELEKTROMOS AJTÓZÁR-MÁGNESZÁR pld KAPUTELEFON
Paraméterek:
8-12V 
Teljes hossz: 160 mm , a furatok 5  mm átmérőjűek
Szélessége: 25 mm 
Mélysége 30 mm 
A belső fekete színű működtető ház hossza: 90 mm, szélessége 20 m
made in spain
hosszú


Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2017-10-19 20:25 .

Kislány futóbicikli - Jelenlegi ára: 4 900 Ft

Kinőtt futóbiciklink eladó, nagyon szerettük, kitűnően megtanult a lányom 2 keréken egyensúlyozni.
Az ülésen a kapcsozás elvált, néhány matrica kopás van rajta, egy ügyes apuka átfestheti, vagy át leheet matricázni, www. futobicikli. hu-n rendelhető csak tartozék, ill. matrica.

Jelenlegi ára: 4 900 Ft
Az aukció vége: 2017-10-19 10:22 .

New Balance technikai póló S-es - Jelenlegi ára: 800 Ft

Eladó egy New Balance technikai póló. Futáshoz, túrázáshoz, outdoor sportokhoz egyaránt megfelelő öltözet.
Mell: 50cm
Hossz: 66cm
Ujj hossz: 22cm


Jelenlegi ára: 800 Ft
Az aukció vége: 2017-10-19 19:45 .

FUJITSU AMILO Xi2528 FEDÉL - Jelenlegi ára: 1 800 Ft


FUJITSU AMILO Xi2528 FEDÉL (382)
Termékleírás:
Jó állapotban.
Vásárlói tájékoztató:
Ha bármilyen kérdése van a termékkel kapcsolatban, azt lehetőség szerint licitálás előtt tisztázzuk.
Kérnék mindenkit, hogy csak abban az esetben licitáljon, ha elolvasta és elfogadta feltételeinket!
Köszönjük az érdeklődést.  Kérem tekintse meg további termékeinket.

Jelenlegi ára: 1 800 Ft
Az aukció vége: 2017-10-19 01:04 .

Toshiba Satellite L505D csavarszett - Jelenlegi ára: 790 Ft

Toshiba Satellite L505D csavarszett
Folyamatosan töltök fel laptopalkatrészeket, ezért ha valamire szüksége van, kérdezzen, elképzelhető hogy van, csak még nem volt időm feltölteni!
Személyesen Nagykőrösön vehetők át a termékek!
A termék leütése után automatikusan küld a vatera két levelet, egyik a
"Vásárlási értesítő: laptopalkatreszek eladó üzenete"
melyben minden szükséges információ le van írva!
Amennyiben nem találja a beérkezett üzenetek között, keresse a "SPAM" vagy a "Levélszemét" mappában!
Nézze meg a többi termékemet is, valamint az oldalamat feltétlenül olvassa el!

Jelenlegi ára: 790 Ft
Az aukció vége: 2017-10-18 21:02 .

Fidget Spinner - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nyerje meg 1 ft-ért vagy fix 278 ft-os áron.
Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 895 ft.
Válasszon színt!
ph/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-09-29 13:05 .

Viaszgyöngy (tekla) 6 mm ezüst 100 db - Jelenlegi ára: 300 Ft


gyöngyház fényű acryl tekla viasz gyöngy 
Fűzhető, 6 mm-es, 100 db/csomag.
A termékeim között többféle gyöngyöt,  ékszerkészítéshez alkatrészt és kreatív hozzávalót megtalálsz.
 
A termékeim között többféle gyöngyöt,  ékszerkészítéshez alkatrészt és kreatív hozzávalót megtalálsz.
Amennyiben kérdésed van, szívesen válaszolok rá.


Jelenlegi ára: 300 Ft
Az aukció vége: 2017-10-19 09:47 .

PARTY DISZKÓLÁMPA LED diszkólámpa DL IP 2 - Jelenlegi ára: 4 600 Ft


• kül- és beltéri kivitel
• mozgó, színes karikákat vetít a falra
• 3 db nagy fényerejű színes LED
• földbe leszúrható, vagy falra szerelhető kivitel
• állítható vetítési szög
• műanyag burkolat
• tartozék IP44-es kültéri adapter
• Műszaki rajz »


Jelenlegi ára: 4 600 Ft
Az aukció vége: 2017-10-18 21:05 .

UNCHARTED 3 [PLAYSTATION3] - Jelenlegi ára: 3 999 Ft

UNCHARTED 3
- EREDETI TELJES JÁTÉK -
HIBÁTLAN ÁLLAPOTBAN
Minden játék, tartozék személyesen Debrecenben átvehető, kipróbálható.


Jelenlegi ára: 3 999 Ft
Az aukció vége: 2017-10-18 14:52 .

1 pár Orthoped talpbetét szilikon - Jelenlegi ára: 1 Ft

 POSTAKÖLTSÉG 675 FT! SZÁLLÍTÁSI IDŐ 2-4 HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK, ÍGY A POSTA ÖSSZE NEM VONHATÓ! Ha 1 ft-ért nyeri, csak postát fizet.
fin/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-09-29 04:48 .

49 DB-os kisfiú ruhacsomag 80-86-os - Jelenlegi ára: 5 500 Ft

49 DB-os kisfiú ruhacsomag 80-86-os méretben!
Részletesen:
8 db rövid ujjú body
5 db ujjatlan body
8 db melegitő nadrág
3 db bélelt vastag nadrág (ebből az egyik kantáros)
4 db póló
2 db ujjatlan póló
1 db rugdalózó
8 db pulcsi
1 db vastag orkános mellény (tigrises)
1 pár kesztyű 
4 db téli sapka
1 db átmeneti sapka
3 db nyári sapka


Jelenlegi ára: 5 500 Ft
Az aukció vége: 2017-10-08 09:51 .

Columbia nadrág, túranadrág 3/4-es M-es szinte új - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Nagyon keveset hordott, hibátlan M-es Columbia 3/4-es nadrág, túranadrág nagyon szép állapotban.
Hosszúság: 70 cm
Derékszélesség : 42 cm
Kérlek, nézd meg a termékeimet olcsó, márkás ruhákért.

Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2017-10-19 04:38 .

2017. szeptember 27., szerda

HANGSZÓRÓ CSATLAKOZÓ 4-ES - Jelenlegi ára: 90 Ft


Méret: 62, 5x18, 5x7 mm
Beépíthető
Csiptetős 05160


Jelenlegi ára: 90 Ft
Az aukció vége: 2017-10-18 19:49 .

Autó illatosító 1 pár panda - Jelenlegi ára: 1 Ft

 POSTAKÖLTSÉG 675 FT! SZÁLLÍTÁSI IDŐ MAX 2-4 HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK KÜLFÖLDRŐL, ÍGY A POSTA ÖSSZE NEM VONHATÓ!!
Válasszon színt, nyeremény után egyeztetünk. 1 pár/csomag


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-09-29 01:45 .

BeSafe iZi Plus gyerekülés #46 - Jelenlegi ára: 139 990 Ft

A BeSafe számára fontos, hogy a gyerekek minél hosszabb ideig menetiránynak háttal utazzanak, de gondoltak azokra is, akik nem isofix csatlakozású gyerekülést keresnek, így született meg az iZi Plus, ami akár 5 éves korig is használható menetiránynak háttal. - 0-25 kg - az ütközőkar megfelelően feszes beszerelést tesz lehetővé - menetriánynak háttal - biztonsági övvel beköthető - emelhető fejvédő - mágneses övtartó segíti a ki- és beszállást - megerősített oldalvédelem - akár 5 éves korig használható - több fokozatban dönthető

Jelenlegi ára: 139 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Hitelkártya alakú napelemes számológép - Jelenlegi ára: 1 Ft

 A termék külföldről érkezik, 2-5 hét szállítási idővel. A postaköltség 695 ft, nem összevonható több termék vásárlása esetén.
Minden 1 ft!


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-09-28 07:19 .

Okosóra eladó - Jelenlegi ára: 18 000 Ft

Android, és IOS- el is kitünően működik!
Használt szép állapotu óra. Töltővel.
Vizálló 30 m
Csere nem érdekel!!


Jelenlegi ára: 18 000 Ft
Az aukció vége: 2017-10-18 20:49 .

Akril pillangó (30mm x 22mm) vegyes 10 darab - Jelenlegi ára: 200 Ft

Dekorálj velünk!!!
Ezek a gyöngyök szép kellékek mindenféle kreatív munkához.
Mérete: 30mm x 22mm.
Az ár 10 darabra vonatkozik.

Jelenlegi ára: 200 Ft
Az aukció vége: 2017-10-18 14:25 .

Star Wars dupla rekeszes tolltartó - Derform - Jelenlegi ára: 2 590 Ft


Figyelem! A rendelések feldolgozásával kapcsolatos bővebb információk a termékleírás után találhatóak. Legyen veled az Erő és a legvagányabb Star Wars űrhajók a suliban is ennek a vagány tolltartónak köszönhetően, amin TIE vadászok, X-szárnyú gépek és persze a Halálcsillag is látható. A tolltartó két rekeszre van osztva, és mind a két rekeszt külön cipzárral nyitható. Ennek a megoldásnak köszönhetően két külön csoportba rendszerezd az írószereidet, és a számodra fontos egyéb apróságokat. Ráadásul a cipzárak Star Wars logos gumi anyagú fogót kaptak, így még azok is remekül passzolnak a tolltartó hangulatához. Méretek: 21 x 8 x 5 cm 4 éves kortól

Jelenlegi ára: 2 590 Ft
Az aukció vége: 2017-10-18 17:06 .

Írószertartó, ESSELTE "Europost", Vivida kék - Jelenlegi ára: 915 Ft


Írószertartó, ESSELTE "Europost", Vivida kék
Termék azonosító: 177878
írószertartó mintás felülettel
formatervezése tökéletesen illeszkedik az Europost és VIVIDA termékcsalád más termékeihez
lekerekített elülső rész a könnyebb használat érdekében
két rekeszes kialakítás tollak, ceruzák, szövegkiemelők, ollók függőleges tárolásához
stabil kialakításMennyiség: 1 db(Egységár: 915 Ft/db)
Státusz
Külső raktáron
Szállítási idő
1-3 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 990 Ft*
Pick Pack Pont: 590 Ft*
Webox: 699 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
30 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* Webox maximum: 25 kg, 41x38x64 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással


Jelenlegi ára: 915 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Könyvjelző olvasás könyv jelző Nagyító és könyvjelző vonalzó fehér/átlátszó - Jelenlegi ára: 250 Ft


NYUGATI - WESTEND közelében (nagyon közel) ÁTVEHETŐ SZEMÉLYESEN!
Nagyító és könyvjelző 8 cm-es vonalzóval.
Méret:   14 × 3, 7 × 0, 01 cm
Ha csak később tud fizetni, de biztosan szeretné a terméket JELEZZE és nyugodtan VEGYE meg, félretszem az átvételig vagy a postázásig!
POSTÁZÁS:  minden termékemet postázom is!
Utánvéttel csak úgy küldök, ha minimum egy e-mailt tudunk váltani küldés előtt!
Nézze meg a többi termékemet is!  Lentebb láthat GALÉRIÁT, melyek szintén az én termékeim!
Több termék vásárlása esetén természetesen a postaköltségen is tud spórolni!


Jelenlegi ára: 250 Ft
Az aukció vége: 2017-10-18 08:34 .

37-es női Timberland bakancs - Jelenlegi ára: 7 500 Ft

Jó állapotú, megkímélt bakancs. Akár gyereknek, akár felnőttnek!
Nagyon kényelmes, meleg, jó hótaposó talpa van.


Jelenlegi ára: 7 500 Ft
Az aukció vége: 2017-10-17 21:31 .

Akai Pro - MPK MINI MKII - Jelenlegi ára: 31 500 Ft


Kiszállítás, fizetés, személyes átvétel, klikkelj ide infóért
Előadásközpontú USB/MIDI Pad és billentyűs kontroller
25 mini szintetizátorbillentyű
Új 4-irányú joystick a dinamikus pitch és modulációs vezérléshez
8 MPC pad Note Repeat funkcióval
8 hozzárendelhető vezérlő gomb keveréshez, hangoláshoz és egyebekhez
Az ultra-kompakt kialakítás a könnyed hordozhatóság záloga
USB tápellátás, nem igényel külön adaptert
Átfogó produkciós szoftvercsomag: Akai Pro MPC Essentials, SONiVOX Wobble, és Hybrid 3 az AIR Music Tech prezentálásában (letöltés melléklet)


Jelenlegi ára: 31 500 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

SERA AIR 275 R LÉGPUMPA - Jelenlegi ára: 5 990 Ft

Új garanciális datab !
Kérem tekintse meg a többi hasonlóan gyönyörű akciónkat erre a szövegre kattintva!
Tájékoztató:
A megvásárolt termékeimet nem csak postán de személyesen is átvehetők Ercsi , Százhalombatta , Budapest ( itt a XI. kerületben péntekenként 18 30-kor) területén , ezen helyeken természetesen szállítási költség nélkül !      FONTOS : TÖRÉKENY TÁRGYAKAT , HA NEM SZEMÉLYESEN VESZI ÁT . HA LEHET NE FUTÁRRAL KÉRJE , ERRE SEMMILYEN GARANCIÁT NEM LEHET VÁLLALNI , A TÖRÉKENY POSTA TUDOM DRÁGÁBB , DE HA MÉGIS TÖTIK A POSTA KÁRTÉRÍTÉST FIZET  !!!
FIGYELEM ! sandiantik felhasználó nem velem azonos , ő a velem azonos nevű fiam , kérem a termékeinket külön kezelni , és a megfelelő személlyel felvenni a kapcsolatot ! Az utalását , ha nem a megfelelő számlára érkezik , visszautaljuk , téves utalás megjegyzéssel !!!
A vásárlás lebonyolításához az összes adatot az aukció lejárta után , hamarosan megkapja a „ Vatera vásárlás részletei „ című automatikus levélben !!! A postaköltséget ezen az oldalon , itt a termékleírás felett , a „ Szállítási és garanciális feltételek „ szövegre kattintva találja !
 
MINDEN DARABRÓL ELSZÁMOLHATÓ SZÁMLÁT TUDOK ADNI !!!
FIGYELEM !
Ha  több dolgot egyben kér beszéljük meg a postaköltséget , mert már a súly is számít , ha a valós posta olcsóbb , mint amit fizetett , kérem jelezze és visszatérítem a különbözetet !
KÉREM LEHETŐLEG EGY HÉTEN BELÜL RENDEZZÜK AZ ADÁS - VÉTELT ! Természetesen összevárni lehet , de ezt beszéljűk meg !
A MEGVÁLTOZOTT SZÁMLÁZÁSI REND MIATT , HA HÁROM HÉTEN BELÜL NEM RENDEZTE A VÁSÁRLÁST , A MEGFELELŐ ÉRTÉKELÉSSEL ÚJRA INDÍTOM A TERMÉKET !!! KÖSZÖNÖM MEGÉRTÉSÜKET !


Jelenlegi ára: 5 990 Ft
Az aukció vége: 2017-10-18 03:34 .

Nespresso Krups Pixie kávégép - Jelenlegi ára: 22 000 Ft

Típusváltás miatt eladóvá vált szeretett Nespresso kapszulás kávégépünk. A készülék használt, de jó állapotú, rendszeresen tisztított. Tömítettségét és a szivattyút ellenőriztettem.

Jelenlegi ára: 22 000 Ft
Az aukció vége: 2017-10-17 18:56 .

BMW M-es szelepsapka (fekete, fém) - Jelenlegi ára: 2 000 Ft


Az ár 4 db-ra vonatkozik!

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2017-10-18 09:25 .

Mini tündérkert gomba ház dekoráció - Jelenlegi ára: 1 Ft


 A termék külföldről érkezik, 2-5 hét szállítási idővel. A postaköltség 675 ft, nem összevonható több termék vásárlása esetén.
Minden 1 ft!


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-09-28 07:19 .

halloween jelmez nagyon csinos - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Általam családtagjaim gyerekeim által használt számunkra feleslegessé vált termékeket árulom.
Minden fénykép az adott termékről készült. Sokszor töltök 1 Ft-ről induló termékeket néha előfordul hogy a terméket tiszítítást igényelnek. Arra időm nincsen nagy család és munka mellett hogy a megunkt játékokat és egyéb tárgyakat tisztogassam. A legtöbb terméket újonnan illetve egy részüket külföldön vásároltam előfordulhat a beszélő játékok nem magyar nyelvűek. Nem lomis cuccot árulok. Csak egyszerűen megunt vagy kinőtt szükségtelen - de másnak még jó jöhetnek ezek a termékek.
Csak  postával tudok csomagot küldeni( autómata. posta pont, házhoz szállitás)
Licitet nem törlök
 

Jelenlegi ára: 1 200 Ft
Az aukció vége: 2017-10-17 20:32 .

Vespa ET2 ET4 , Liberty hátsó lámpa búra - Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Jó állapotban!
Csere nem érdekel!
A postát nem állom!

Jelenlegi ára: 1 600 Ft
Az aukció vége: 2017-10-18 07:53 .

Kézi vaku, bűvész trükk, kellék, KIÁRUSÍTÁS - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Egy bűvész áruház kényszerült bezárásra. Így átlagosan a termékek a beszerzési áruk alatt kerülnek eladásra.
A kellékek mindegyik leírás nélkül kerül eladásra majd pedig e-mail-en keresztül kapja meg a leírást hozzá.
Létezik belőle ujjra húzható, elrejthető, távolról irányítható, de most maradjunk a marokba csapható kézi ? vakunál? : )
Egy bőrszínű szerkezet, amely mint a Kéztűz belefogható a markodba és piro vattát belehelyezve egy nagyobb villanást tudsz előidézni a kezedből. E közben megtudsz jeleníteni nagyobb tárgyakat a zakód alól vagy a kezed/hátad mögül.
Ajánlott életkor:   18+
Besorolás:  Kezdő
Betanulási idő:  1-2 óra.
Méretek:  5, 6*4, 3cm
Sajnos erről a szerkezetről nem sikerült videót szereznem de egy közel hasonló ? ujj vakuról? találtam:
https: //www. youtube. com/watch? v=yj3KogWFOJQ
A csomag tartalma: 1db Kézi vaku.

Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2017-10-17 19:48 .

5 db macaron formájú radír - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nyerje meg 1 ft-ért vagy fix 278 ft-os áron.
Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 895 ft.
1 szett/küldemény


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-09-28 04:24 .

2017. szeptember 26., kedd

Tündéri kapcsoló konnektor matrica - Jelenlegi ára: 1 Ft

 POSTAKÖLTSÉG 795 FT! SZÁLLÍTÁSI IDŐ 2-5 HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK, ÍGY A POSTA ÖSSZE NEM VONHATÓ! Ha 1 ft-ért nyeri, csak postát fizet. Nézze meg a többit is!
4 db/csomag
all/
Sok hasonló termékem van!


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-09-27 22:49 .

CASIO SL 300 NC/BU Zsebszámológép kék 45008941 SL300NC/BU - Jelenlegi ára: 2 620 Ft

CASIO SL 300 NC/BU Zsebszámológép kék 45008941 SL300NC/BU
Számológép típus: ZSEB
Mantissza karakterszám: 8
Független memória: NEM
Nyomtatás: NEM
Pénznem és ÁFA kiszámítás: ÁFA
Tápellátás: SZOLÁRIS/ELEM
Magasság: 1 cm
Szélesség: 7 cm
Mélység: 11, 9 cm
Szín: KÉK
Tömeg: 50 g

Jelenlegi ára: 2 620 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Régi retro konzol TV játék konzoljáték játékszoftver sárga kazetta Fifa - Jelenlegi ára: 580 Ft

Mottó: Hiszünk abban, hogy a régi tárgyaknak történetük van emelyek csak arra várnak, hogy mesélhessenek!
Az időutazás lehetséges!
A TERMÉK KÉPEN LÁTHATÓ ÁLLAPOTBAN! Tesztelve! MŰKÖDIK!
POSTA AJÁNLOTTAN Postán maradó: 550FT
További postázási lehetőségek:
Webox és Rókapostát nem tudjuk felajánlani mert egyik sincs nálunk Cegléden!
Magyar Posta Automata MPL szolgáltatását viszont igen, ha van nálatok is: 20kg -ig 490 ft
Postapont/postán-maradó/ 2kg-ig 850ft 5 kg -ig 990ft
DPD futár házhoz szállítás 3-kg-ig 890ft
Magyar posta Vatera futár házhoz kézbesítés: 2kg -ig 950 Ft 5 kg-ig 1150ft
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL CSAK CEGLÉDEN!
TÖBB TERMÉK ESETÉN A KOMBINÁLT POSTA LEHETSÉGES!
MINDEN KÉRDÉSRE SZÍVESEN VÁLASZOLUNK!
TERMÉKET MEGNYERTED, MI LÉPÜNK KAPCSOLATBA VELED!
NEGATÍVOT SENKINEK SEM ADUNK!
LICITET IS TÖRLÜNK!  
EGY HÉT TELJESKÖRŰ GARANCIA MINDENRE!
PONTOS, KEDVES, UDVARIAS ÜGYINTÉZÉS! VÁLASSZ MINKET!
KELLEMES LICITÁLÁST!

Jelenlegi ára: 580 Ft
Az aukció vége: 2017-10-17 20:20 .

Typhoon webkamera - Jelenlegi ára: 499 Ft

Eladó egy feleslegessé vált, Typhoon típusú webkamera.
Semmi csicsa, viszont jól működik.

Jelenlegi ára: 499 Ft
Az aukció vége: 2017-10-17 19:04 .

Dead Island Riptide PS3 Játék - Jelenlegi ára: 2 980 Ft

Eladó Dead Island Riptide PlayStation 3 Használt Játék!
Csomag feladások:
- Postai kiszállítás
- Futáros kiszállítás (előre utalás után vagy utánvétesen)
- Személyes átvétel: -Debrecen -Miskolc
Vásárlás előtt kérlek, érdeklődj a termékkel kapcsolatban!!
Minden terméket bélelt borítékban, biztosságosan küldünk el.


Jelenlegi ára: 2 980 Ft
Az aukció vége: 2017-10-17 20:13 .

PS3 Sports Champions - Jelenlegi ára: 1 999 Ft

Sportolók figyelem! A Playstation Move megjelenésével az elsők között találhatjuk meg a Sports Champions játékot, mely kiváló választás a Playstation Move mozgásérzékelős technikájának tesztelésére, kipróbálására.  
A játék a fejlesztők szerint a konzolos játékok egy teljesen új, interaktív világába vezeti be a játékosokat. A Sports Championsben a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki megtalálja a számítását, a 10 választható sportoló közül, legyen szó Ping-pongról, röplabdáról vagy íjászatról. Eredményekről mindenki részletes statisztikákat fog kapni, ahol nyomon követheti a versenyzők eredményeit.  
A játékosok 3 játékmód közül választhatnak: Champion Cup, Free Play & Champion Cup mód.  
Személyes átvétel: XXI. kerületben

Jelenlegi ára: 1 999 Ft
Az aukció vége: 2017-10-17 10:20 .

Old Spice Wolfthorn dezodor- ÚJ, BONTATLAN - Jelenlegi ára: 500 Ft

Old Spice Wolfthorn dezodor- ÚJ, BONTATLAN
Az állatok és férfiak birodalmában (ismertebb nevén: a Földön) egyetlen állatfaj elég okos ahhoz, hogy a legfélelmetesebb és legférfiasabb illatot árassza magából – a férfi, amelynek farkasillata olyan, mint egy képzeletbeli, jóképű férfira hasonlító farkas illata. Így mennek a dolgok abban a birodalomban, amiről éppen mesélek. Így ha valaha fel akarod keresni ezt a vidéket, előbb vegyél megfelelő illatmintát az Old Spice Wolfthorntól. Ez a saját férfiasságuktól (és dezodorjuktól) soha meg nem riadó éjszakai ragadozóknak való illat. Egyetlen fújás egész napra elég.

Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2017-10-17 23:08 .

0E701 Várszegi jelzéssel : 2 tájkép párban - Jelenlegi ára: 120 000 Ft

2 db egyformán keretezett Várszegi tájkép.
Várszegi jelzéssel (Békéscsaba, 1947 -).
A várromos kép jelezve balra lent, a folyópart képen nem látható a jelzés. A várromos kép mérete 50 x 54, 5 cm, kerettel együtt 59 x 63, 5 cm. A folyóparti tájkép mérete 54 x 60 cm, kerettel együtt 63, 5 x 69, 5 cm.
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
( vár várrom vár rom folyópart domb völgy folyóparti fák kis falú folyóparti tájkép völgyes tájkép dombvidék partszakasz )

Jelenlegi ára: 120 000 Ft
Az aukció vége: 2017-09-30 19:36 .

Kábelkötöző 100x2,5mm 50db/csomag sárga kötegelő - Jelenlegi ára: 240 Ft

Kábelkötöző, 100x2, 5mm, sárga
Jellemzők:
- méretek: 100x2, 5mm
- szín: sárga
- kiszerelés: 50db/csomag
Az ár 1 csomagra (50db) vonatkozik!
120KOT-15


Jelenlegi ára: 240 Ft
Az aukció vége: 2017-10-17 13:24 .

Play-Doh: Amerika kapitány és Pókember gyurmás ké - Jelenlegi ára: 3 899 Ft

A Play-Doh: Amerika kapitány és Pókember gyurmás készlet mintás tégelyeit a járművekbe illesztheted, mely járművek gyurmaformázóként is alkalmazhatók. A Play-Doh gyurmákkal eddig is a határtalan játéké volt a főszerep, most azonban ehhez társulnak a Marvel- szuperhősök ihlette, Play-Doh: Amerika kapitány és Pókember gyurmás készletű tégelyek is, melyekkel bármikor felidézheted kedvenc meséid jeleneteit. Play-Doh: Amerika kapitány és Pókember gyurmás készlet csomagolás méretei: 23 x 20 x 7 cm.

Jelenlegi ára: 3 899 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Tanksapka Alfa Romeo Furgone Fiat Duna, Fiorino,Uno, - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Tanksapka Alfa Romeo
Zárható tanksapka Új! 2db kulcs
Furgone 30-32 AR8  83 ig
Furone 35-40 AR8  83ig
Fiat Duna  127 L-C-CL  77ig
Fiorino 88ig    93 előtt   127 Sport   128 Sport  3P  Uno CS


Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2017-10-17 08:12 .

5 db macaron formájú radír - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nyerje meg 1 ft-ért vagy fix 278 ft-os áron.
Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 895 ft.
1 szett/küldemény


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-09-27 12:29 .

Régi retro konzol TV játék konzoljáték játékszoftver sárga kazetta Tiny Toon 3 - Jelenlegi ára: 580 Ft

Mottó: Hiszünk abban, hogy a régi tárgyaknak történetük van emelyek csak arra várnak, hogy mesélhessenek!
Az időutazás lehetséges!
A TERMÉK KÉPEN LÁTHATÓ ÁLLAPOTBAN! Tesztelve! MŰKÖDIK!
POSTA AJÁNLOTTAN Postán maradó: 550FT
További postázási lehetőségek:
Webox és Rókapostát nem tudjuk felajánlani mert egyik sincs nálunk Cegléden!
Magyar Posta Automata MPL szolgáltatását viszont igen, ha van nálatok is: 20kg -ig 490 ft
Postapont/postán-maradó/ 2kg-ig 850ft 5 kg -ig 990ft
DPD futár házhoz szállítás 3-kg-ig 890ft
Magyar posta Vatera futár házhoz kézbesítés: 2kg -ig 950 Ft 5 kg-ig 1150ft
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL CSAK CEGLÉDEN!
TÖBB TERMÉK ESETÉN A KOMBINÁLT POSTA LEHETSÉGES!
MINDEN KÉRDÉSRE SZÍVESEN VÁLASZOLUNK!
TERMÉKET MEGNYERTED, MI LÉPÜNK KAPCSOLATBA VELED!
NEGATÍVOT SENKINEK SEM ADUNK!
LICITET IS TÖRLÜNK!  
EGY HÉT TELJESKÖRŰ GARANCIA MINDENRE!
PONTOS, KEDVES, UDVARIAS ÜGYINTÉZÉS! VÁLASSZ MINKET!
KELLEMES LICITÁLÁST!

Jelenlegi ára: 580 Ft
Az aukció vége: 2017-10-16 22:08 .

Quechua decathlon strech túranadrág,short,outdoor sportokhoz,túra,sziklamászás,XL új - Jelenlegi ára: 4 490 Ft

új állapotban, strech szuperkényelmes anygaból, kivehető állitható övvel, 3 zsebes, bolti ára 11990ft
derék  92-112cm ig nyúlik, csipő 116-130cm ig nyúlik, sötétszürke szinű, bolti ára 11990ft

Jelenlegi ára: 4 490 Ft
Az aukció vége: 2017-10-17 09:46 .

Mini tündérkert gomba ház dekoráció - Jelenlegi ára: 1 Ft


 A termék külföldről érkezik, 2-5 hét szállítási idővel. A postaköltség 675 ft, nem összevonható több termék vásárlása esetén.
Minden 1 ft!


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-09-27 07:05 .

0D191 Antik gyöngyház színházi látcső távcső - Jelenlegi ára: 18 500 Ft

Nagyon régi, tökéletes állapotú, réz testű színházi távcső, látcső, kukker, csiszolt kagyló, gyöngyház berakással. Szélesség: 10. 5 cmSúly: 0. 206 kg
Termékeim között több távcső található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
( távcső látcső táv cső lát cső )

Jelenlegi ára: 18 500 Ft
Az aukció vége: 2017-09-29 19:33 .

20 Led elemes karácsonyi égő sor - Jelenlegi ára: 1 Ft

 POSTAKÖLTSÉG 1390 FT! SZÁLLÍTÁSI IDŐ MAX 2-5 HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK KÜLFÖLDRŐL, ÍGY A POSTA ÖSSZE NEM VONHATÓ!!
ph/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-09-27 09:04 .

Kutya gallér, tölcsér - Jelenlegi ára: 600 Ft

Műtétek után, különböző sebek védelmére kialakított műanyag gallér.  
25cm-es.  
A nyakánál az átmérő kb. 17cm. Közepes, vagy kicsit nagyobb nagyságú bundásnak ajánlom.

Jelenlegi ára: 600 Ft
Az aukció vége: 2017-10-16 19:36 .

Alvin és a mókusok 3. (Blu-ray, 2011) szinkronos ÚJ! AZONNAL ÁTVEHETŐ - Jelenlegi ára: 3 990 Ft


Alvin és a mókusok 3. Blu-ray
Külföldi kiadás, magyar szinkronnal és magyar felirattal
Hang: magyar, angol
Felirat: magyar, angol
Állapot: Új, bontatlan gyári csomagolás
Átvehető: azonnal, a Westend mellett 2 percnyire levő üzletünkben
További részletek a fotókon találhatók
                 
 
                 
Premierfilmek a legjobb áron!
Alvin, Simon és Theodore valamint új barátaik, a három mókuslány világ körüli útra indul. A luxus óceánjáró, amin nekivágnak, nem számíthat békés útra: a mókusok számára a fedélzet egyetlen hatalmas ringatózó játszótér. Ám a hajó zátonyra fut, a mókusok pedig egy elhagyott szigeten vetődnek partra. Miközben régi barátjuk és impresszáriójuk kétségbeesetten szervezi a mentőexpedíciót, ők örömünneppé változtatják a túlélési gyakorlatot: mindehhez elég nekik néhány vad ötlet meg sok dal és tánc. De lehet, hogy ez sem elég, hisz a sziget tartogat számukra néhány meglepetést: például saját Robinsonját, aki sok mindenben hasonlít az újonnan partra vetődöttekre.
KÉREM, FIGYELMESEN OLVASSA EL AZ ALÁBBIAKAT:
Minden termék esetében feltüntettem az átvételi lehetőségeket:
Azonnal átvehető - raktáron van, azonnal elvihető.
2-5 munkanap alatt szállítható - nincs raktáron, a beszerzése a feltüntetett időn belül várható.
A legtöbb termékem ÚJ, gyári állapotú.
Ami használt, arról pontos állapotleírást adok.
Szállítás: személyes átvétel vagy ajánlott levélként előre utalás után
Postázás: csak ajánlott levélként vállalok feladást, az aktuális postai díjszabás szerint + bélelt boríték ára. Minden ajánlott levelet LNK ( levélládába nem kézbesíthető ) opcióval adok fel, mivel a Magyar Posta már csak így vállal garanciát az ajánlott levelekért. Ha elsőbbségi opciót szeretne kérni, kérem, vásárláskor jelezze.
Postai utánvétet nem vállalok.
Ha a termék átvétele/postázása időhöz van kötve, kérem, ezt vásárlás ELŐTT egyeztesse velem, vásárlás után előre egyeztetés nélkül ezt nem tudom garantálni.
Igyekszem minden feltett kérdésre pár órán belül válaszolni.
Személyes átvétel: a Westend mellett közvetlenül, előre egyeztetett időpontban.
Az időpont egyeztetés nélkül érkező Vásárlók esetében nem tudok garanciát vállalni a termék azonnali átadására, ilyen esetben nem tudok reklamációt elfogadni, kérem, ezt vegye figyelembe. Ezért kérem, vásárlás után minden esetben egyeztessen átvételi időpontot.
Számlaadás: van
Garancia: 1 hét, csak és kizárólag gyári hibás terméket cserélek. A nem rendeltetésszerű használatból keletkező meghibásodásra nem vállalok garanciát. Kérem, a vásárolt terméket személyes átvétel esetén ellenőrizze.
Minden az aukcióimon eladó kép- és hanghordozó eredeti kiadvány, nem másolat.
Köszönöm, hogy elolvasta és tudomásul vette a fentieket a problámamentes kiszolgálás érdekében.


Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2017-10-16 18:27 .

2017. szeptember 25., hétfő

Aprilia Scarabeo 50 hátsó fékmunkahenger - Jelenlegi ára: 3 600 Ft

Aprilia Scarabeo 50cc, bontott gyári alkatrész.
Hátsó fékmunkahenger karral!!!
KÉREM A VÁSÁRLÁST KÖVETŐEN ÍRJON E-MAILT, TELEFONON RITKÁN VAGYOK ELÉRHETŐ!!!!! !!!!! !!!!
A TERMÉKEK HASZNÁLT, BONTOTT ALKATRÉSZEK!!!!! !    
A leütést követően szükséges az egyeztetés a termék megléte és állapota felől. Sok termékünk van, és van ami csak leütést követően kerül kibontásra, így állapotát nem tudjuk rögtön. Ezt a negatív értékelés elkerülése végett és a félreértések végett kérem figyelembe venni!!!!! !!!!
TERMÉKGARANCIA NINCS, VISSZAVÁSÁRLÁS NINCS!!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!   Kérem leütésnél ezt figyelembe venni!!!!! !!!!
Személyesen átvehető: H-P 9-18-ig, Szo 9-14-ig.
Postai úton: utalást követően 3munkanapon belül, utánvételesen nem postázok .   ( Szállítási költség és postázási cím egyeztetése után! )
A terméket 2hétig tudom elrakni, ha addig nincs átvéve, visszatöltöm a vatera piacterére és negatív értékelést készítek.
Köszönöm szépen a vásárlást, további jó vaterázást!!!!! !!!!! !!!

Jelenlegi ára: 3 600 Ft
Az aukció vége: 2017-10-16 20:37 .

Honda MTX 50 oldaltámasz - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

A kép szerinti állapotban.
A fotón látható típushoz való!
Csere nem érdekel!
A postaköltség nincs az árban!


Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2017-10-16 14:42 .

20 Led elemes karácsonyi égő sor - Jelenlegi ára: 1 Ft

 POSTAKÖLTSÉG 1390 FT! SZÁLLÍTÁSI IDŐ MAX 2-5 HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK KÜLFÖLDRŐL, ÍGY A POSTA ÖSSZE NEM VONHATÓ!!
ph/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-09-26 22:42 .

Ruhacsomag,kisfiúnak, 4db,3-6hó - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Bébi ruhacsomag, 3-6 hó méretben, minden hibátlan , újszerű. Ajándéknak is tökéletes.
Tartalma: Next gumisderekú puha farmernadrág, Mantalan gumisderék, kék nadrág, F&F vagány zsebes nadrág, és GAP ing.

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2017-09-29 19:18 .

Samsung Galaxy Grand Prime SM-G531F mobiltelefon - fehér - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

HIBÁS, ALKATRÉSZNEK! Nem kapcsol be, a töltést sem továbbítja. Nem volt beázva, az látszik. Viszont semmi mást nem tudok róla. Szétkaptam, sérülést, égést nem látok. Kijelző nagy valószínűséggel hibátlan! Akksi is jó, viszont gyárilag nem ehhez való szerintem, kicsit vastagabb, mint kéne! Kívül a műanyag részek leharcoltak, viszont az üveg jó! Ajándék tokkal.

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2017-10-05 17:53 .

10 db foszforeszkáló akvárium dísz - Jelenlegi ára: 1 Ft

 A termék külföldről érkezik, 2-5hét szállítási idővel. A postaköltség 795 ft több termék vásárlása esetén nem összevonható.
Véletlenszerűen küldik, nem biztos, hogy pont a képen láthatóak kerülnek bele.
blu/
Minden 1 ft! /


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-09-26 06:50 .

Gwen Stefani - Harajuku Lovers Live - Jelenlegi ára: 1 999 Ft


Eredeti, Celofán csomagolt!
Személyes átvétel Tatabányán és vasárnaponként Győrben.
Vásárlás után a Vatera automatikusan át fogja küldeni a 2 levél egyikében az elérhetőségemet, számlaszámomat.
A vevőnek kapcsolatfelvételre 3 napja, a termék vételárának kifizetésére pedig 5 munkanapja van.


Jelenlegi ára: 1 999 Ft
Az aukció vége: 2017-10-16 22:41 .

PS2 játék Tom és Jerry in war of the whiskers - Jelenlegi ára: 10 000 Ft


A mellékelt kép csak illusztrációcs, angol nyelvű kézikönyvvel 3 éves kortól, eredeti nem másolt. Ritkaság, magyarországi forgalomban nem kapható játék.
Kérlek nézd meg a többi aukciómat is. Amennyiben meg voltál elégedve velem végy fel a kedvenceid közé.
Folyamatosan töltök fel aukciókat. Nézz be hozzám, több termék vásárlása esetén spórolhatsz a postaköltségen.
Ha keresel valamit írj, hátha be tudom szerezni.


Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2017-10-16 09:58 .

Aranyos cica formájú tolltartó - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nyerje meg 1 ft-ért vagy fix 278 ft-os áron.
Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 1090 ft.
22*6*6 cm
Válasszon!


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-09-26 12:33 .

Kerékpáros, motoros, snowboard, sí maszk - Jelenlegi ára: 890 Ft

kerékpáros, motoros, snowboard,   sí maszk több színben!
                                          Könnyű kényelmes viselet!
Sprotolsához , hideg szeles napokra utcai viseletre!
Tépőzáras, állítható!
Síelés
Snowboardozás
Biciklizés
Futás
Motorozás
Lovaglás
Azzonali postázás!


Jelenlegi ára: 890 Ft
Az aukció vége: 2017-10-16 17:39 .

Bevásárlókocsi huzat / Bevásárló kocsi üléshuzat - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Minden kisgyermek szeret a bevásárló kocsikban utazni
Sajnos ezek a kocsik télen hidegek, nyáron forróak, a milliónyi baciról nem is beszélve
Ez a huzat minden ilyen ártalomtól megóv
Anyaga 100 % pamutvászon, vatelinnel bélelve
Utalás beérkezte után egy napon belül postázok
Kérlek, csak akkor üsd le, ha a vételárat három munkanapon belül rendezni tudod. Köszönöm.

Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2017-10-16 14:27 .

REVUEFLEX 1000 FÉNYKÉPEZŐGÉP f=50 mm OBJEKTÍVVEL 1:2,8 RETRO RÉGI - Jelenlegi ára: 7 999 Ft

AZ AUKCIÓ TÁRGYA 1 DB RETRO ANTIK
REVUFLEX 1000 TIPUSÚ FÉNYKÉPEZŐGÉP 
50 MM OBJEKTÍVVEL
 SZÉP ÁLLAPOTBAN
, HASZNÁLT DE KORÁHOZ KÉPEST JÓ ÁLLAPOTBAN
A KÉPEKEN LÁTHATÓ ÁLLAGBAN 
SAJNA NEM ÉRTEK HOZZÁ SOKAT SEGÍTENI NEM TUDOK !
! LEÉRTÉKELTEM !!!!! !


Jelenlegi ára: 7 999 Ft
Az aukció vége: 2017-10-16 11:34 .

Családban megőrzött régi, FA! logarléc! Szinte antik! Zöld dobozban - Jelenlegi ára: 10 500 Ft

Eredeti FA logareléc
Tokkal együtt,
családi örökségből van, megőrzött régi darab.
Kipróbált, tökéletesen működőképes.
Állapot, mint a képeken.
Ereteti felirat a dobozon:
I. osztály
Fogy. ár: 169, - Ft

Jó licitálást!

Jelenlegi ára: 10 500 Ft
Az aukció vége: 2017-10-16 15:13 .

Proxxon forrassztó állomás, forrassztó páka - Jelenlegi ára: 26 900 Ft

Proxxon forrassztó állomás, forrassztó páka
Rendben működik.
Weller minőség


Jelenlegi ára: 26 900 Ft
Az aukció vége: 2017-10-16 09:27 .

Dell PP09S bontott - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Eladók egy használt, bontott Dell PP09S   notebook lent felsorolt alkatrészei egyösszegben. (Ha csak egy alkatrész kell, azon is meg tudunk egyezni, és akkor azt külön aukcióba kiteszem. A fotó az első feltöltéskor készült, lehet, hogy a fotón olyan alkatrész is szerepel, ami már nincs a listában, mert esetleg kivásárolták! Ezért érdemes előtte kérdezni. )
-        Alsó burkolat
-        Felső burkolat
-        Touch pad
-        LCD fedlap (kissé karcos)
-        LCD keret
-        LCD szalagkábel
-        LCD inverter
-        Wifi antenna
-        alaplap (rossz, bekapcsol, de azonnal fagy, biosba sem lép be)
-        proci hűtő borda
-        proci hűtő venti
-        Modem
-        Billentyűzet (német)
-        Akku (nem tesztelt, valószínűleg nem működik)
-        HDD/memória takaró lemez (Win XP Prof matrica)
-        Csavarkészlet
-        PCMCIA foglalat
-        LCD-zsanér takaró
-        Kábelek (2-es szett)
-        Bios elem
-        Bekapcsoló gomb

Jelenlegi ára: 8 000 Ft
Az aukció vége: 2017-10-16 12:25 .

6 db-os nagy Unicum díszdoboz gyűjtemény! - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Eladó a képeken látható Unicum díszdoboz gyűjtemény.
6 db fémdoboz, szép állapotban.
Postázom is.


Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2017-10-15 21:34 .

Hudora 2 az 1-ben átalakítható fa futóbicikli (ZÖLD) - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Könnyen átalakítható 3 kerekűből 2-kerekűvé, kezdetben nagyobb biztonságot ad, később futóbicikliként tudja használni a kicsi.
Az ergonomikus kialakítású ülés magassága 23-25 cm állítható.
7 collos gumi abroncsok
Összeszerelt méret: kb 36 x 39 x 65 cm
Súly: 2, 2kg
Megjegyzés: Maximális súly: 25 kg
EREDETI DOBOZÁBAN, Zöld színű


Jelenlegi ára: 4 500 Ft
Az aukció vége: 2017-10-08 12:44 .

Matchbox MOY Y-17 Hispano Suiza + eredeti doboz - Jelenlegi ára: 3 199 Ft

Made in England.
Autó a képeken látható nagyon jó állapotban, doboz a képek szerint, jó állapotban, cimkével.
Szállítás/postázás megegyezés szerint,  ajánlott postai küldeményben, a Magyar Posta díjszabásai szerint, vagy a Vatera által ajánlott postázási lehetőségekkel (DPD, Foxpost, stb. ),  előre utalás után.  A postaköltség a vevőt terheli.
Az aukció zárását követően, 5 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot és 14 napon belül kérem kifizetni a tétel postaköltséggel növelt árát. Ha ez nem teljesül az aukciót lezártnak tekintem és újraindítom. Ez esetben nem tudok pozitív értékelést adni.
Áraim bizonyos mértékig alkuképesek!  Minden kérdésre készséggel válaszolok.
Nézze meg a többi aukciómat is,  több aukció is 1, - Ft-ról indul,  együtt olcsóbb a szállítás! Köszönöm!


Jelenlegi ára: 3 199 Ft
Az aukció vége: 2017-10-08 20:23 .

ERBA Racsniskulcs 1/4" Teleszkópos 06045 - Jelenlegi ára: 2 100 Ft

ÚJ! ERBA , kiváló minőségű osztrák márka.
1/4"-os. 72 fogú racsni. Teleszkópos.


Jelenlegi ára: 2 100 Ft
Az aukció vége: 2017-10-15 09:40 .

2017. szeptember 24., vasárnap

18. Disney Jake a kis kalóz jelmez távcsővel, karddal - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

KÉRLEK A MÉRT ADATOKAT VEDD FIGYELEMBE, A TERMÉKLEÍRÁST OLVASD EL!
AHOL TALÁLOK CÍMKE MÉRETET A TERMÉKLEÍRÁSBAN MEGDAOM, DE AZ IRÁNYADÓAK AZ ÁLTALAM MÉRT MÉRETEK. HA VALAMI NEM EGYÉRTELMŰ KÉRLEK KÉRDEZZ RÁ. PRÓBÁLOM KÖ RÜ LTEKINTŐEN ÁTNÉZNI ÉS MEGITÉLÉSEM SZERINT A HIBÁKAT JELEZNI!
A ruhák használtak, kérlek ezt vedd figyelembe!
Jake a kis kalóz jelmez karddal (a kard vége erősen megrágott), távcsővel. A távcső elemes (elemet tenni kell bele), németül beszél, zenél, ha belenézel a képet váltakozva megvilágítja.
Címke méret: 1 - 2 évesre
fölső hossza: 38 cm, váll 24 cm, mellbőség 60 cm (körbe mérve) derék bőség 40 cm (körbe mérve) nyúlik, ujja hossza 13 cm, nadrág hossza 46 cm, belső szár hossz 31 cm
Személyesen Tököl-Parkerdőn vehető át bármelyik nap.
AMENNYIBEN 3 NAPON BELÜ L NEM VESZED, FEL VELEM A KAPCSOLATOT, ILLETVE 5 NAPON BELÜ L NEM RENDEZED AZ ADÁS-VÉTELT, ÚGY A TERMÉKET FELSZÓLÍTÁS NÉLKÜ L ÚJRAHIRDETEM NEGATÍV ÉRTÉKELÉS LEADÁSA MELLETT.
Kérek minden vásárlót az 5 munkanapos fizetés betartásához.
Utánvéttel nem postázok.
Csomagot csak a vételár kiegyenlítése után küldök.
WEBOX postára adás pénteken!

Jelenlegi ára: 6 000 Ft
Az aukció vége: 2017-10-15 17:31 .

Espresso gép Eszpresszó kávéfőző karos kávégép Hobbi baristáknak is jó RETRO design - Jelenlegi ára: 22 000 Ft

Eladó egy keveset használt (kb fél évig napi 1-2 csésze cappucino készítése) karos espresso gép.
A váltás oka eredetileg is egy Rancilio Silviát szerettem volna, csak még nem volt meg rá a pénz (az kb 200. 000Ft) így átmeneti megoldásnak vettem, de a használat alatt nagyon meg voltam elégedve vele, szeritem simán megéri az árát, aki nem akar 200. 000Ft+ elkölteni egy otthoni espressogépre (+ a többi eszközre még 100ezret), annak abszoltú tudom ajánlani. Jobb tejhabot lehet vele csinálni mint amit egy automata vagy egy kapszulás gép csinál. Én Latteartoztam is vele alap szinten, tehát kezdő/hobbi barista igényeket abszolút kiszolgál.  
58mm-es portafiltere van, de normálisan 1 adag kávé fér bele 8g 
Egyéb adatok a dobozon.  
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok!
Még több mint 2 év garancia van rá.
Minde tartozéka és a doboza és papírja is megvan, a képeket az eladó gépről készítettem.  


Jelenlegi ára: 22 000 Ft
Az aukció vége: 2017-10-15 22:01 .

Ouija (2014) BLU-RAY ÚJ! szinkron - Jelenlegi ára: 5 990 Ft

Ouija (2014)
Blu-ray kiadás
Egylemezes szinkronos kiadás
Állapot: gyári fóliás, bontatlan
Külföldi kiadás, magyar szinkront és magyar is feliratot tartalmaz.
Átvehető: rendelésre, 7 munkanap a beérkezés
További részletek a fotókon találhatók
Premierfilmek a legjobb áron!
Laine és Debbie gyerekkoruk óta barátok. Egyik este azonban, amikor Laine meg akarja látogatni Debbie-t, az rendkívül furcsán viselkedik, nem engedi be a házába. Másnap reggel pedig Debbie már halott és minden jel arra mutat, hogy öngyilkosság történt. Laine azonban nem akarja ezt elhinni, s úgy dönt, kapcsolatba lép az elhunyttal az Oija-n keresztül. Nővére, Sarah és barátja, Pete támogatják a lányt, bár nem hisznek az egészben.
KÉREM, FIGYELMESEN OLVASSA EL AZ ALÁBBIAKAT:
Minden termék esetében feltüntettem az átvételi lehetőségeket:
Azonnal átvehető - raktáron van, azonnal elvihető.
2-5 munkanap alatt szállítható - nincs raktáron, a beszerzése a feltüntetett időn belül várható.
A legtöbb termékem ÚJ, gyári állapotú.
Ami használt, arról pontos állapotleírást adok.
Szállítás: személyes átvétel vagy ajánlott levélként előre utalás után
Postázás: csak ajánlott levélként vállalok feladást, az aktuális postai díjszabás szerint + bélelt boríték ára. Minden ajánlott levelet LNK ( levélládába nem kézbesíthető ) opcióval adok fel, mivel a Magyar Posta már csak így vállal garanciát az ajánlott levelekért. Ha elsőbbségi opciót szeretne kérni, kérem, vásárláskor jelezze.
Postai utánvétet nem vállalok.
Ha a termék átvétele/postázása időhöz van kötve, kérem, ezt vásárlás ELŐTT egyeztesse velem, vásárlás után előre egyeztetés nélkül ezt nem tudom garantálni.
Igyekszem minden feltett kérdésre pár órán belül válaszolni.
Személyes átvétel: a Westend mellett közvetlenül, előre egyeztetett időpontban.
Az időpont egyeztetés nélkül érkező Vásárlók esetében nem tudok garanciát vállalni a termék azonnali átadására, ilyen esetben nem tudok reklamációt elfogadni, kérem, ezt vegye figyelembe. Ezért kérem, vásárlás után minden esetben egyeztessen átvételi időpontot.
Számlaadás: van
Garancia: 1 hét, csak és kizárólag gyári hibás terméket cserélek. A nem rendeltetésszerű használatból keletkező meghibásodásra nem vállalok garanciát. Kérem, a vásárolt terméket személyes átvétel esetén ellenőrizze.
Minden az aukcióimon eladó kép- és hanghordozó eredeti kiadvány, nem másolat.
Köszönöm, hogy elolvasta és tudomásul vette a fentieket a problámamentes kiszolgálás érdekében.


Jelenlegi ára: 5 990 Ft
Az aukció vége: 2017-10-15 07:06 .

Hárs méz - Jelenlegi ára: 2 100 Ft


Hársméz 1 kg
Bóna Méhészet
Gazdaságunkban több mint tíz éve méhészkedéssel foglalkozunk. Tanyánk a Kiskunsági Nemzeti Park területén helyezkedik el, méhlegelőink egy részét természetvédelmi oltalom alatt álló területek adják. Mézeink kiválósága szakértelmünkön túl ennek is köszönhető.
10 kg feletti vásárlás esetén ingyenes kiszállítás az ország területén.
Szállítási díj több üveg rndelése esetén.
0, 1-3 kg 890 Ft
3, 1-10 kg 1. 100 Ft
10, 1 kg-25 kg 1. 490 Ft

Jelenlegi ára: 2 100 Ft
Az aukció vége: 2017-10-15 19:48 .

HP Probook 4530s palmrest felsőház - Jelenlegi ára: 3 200 Ft


HP Probook 4530s palmrest felsőház
Az inkompatibilitás NEM garanciális kérdés! Licitálás előtt inkább kérdezz!
Személyes átvétel esetén a fizetés készpénzben történik, ez Budapesten a II. kerületben a Mammut környéken lehetséges.
Postai úton, előre utalással vagy utánvétellel kizárólag a legalább 10db 100% ig pozitív értékeléssel rendelkező felhasználóknak! Kérem ezt mindenképpen figyelembe venni!


Jelenlegi ára: 3 200 Ft
Az aukció vége: 2017-10-15 19:18 .

Ps3 játékok - Jelenlegi ára: 2 700 Ft

Enchanted arms PS3                   
Untold legends Dark kingdom PS3  
Vesd bele magad a sötét mágia által eltorzított ország megmentésébe, bújj az elit katona bőrébe, vess véget a népe ellen fordult király rémuralmának.


Jelenlegi ára: 2 700 Ft
Az aukció vége: 2017-10-15 12:27 .

Opel Omega B/2 99-02 - relé, üzemanyag befecskendező szelep/üzemanyag szivattyú - Jelenlegi ára: 3 320 Ft

relé, üzemanyag befecskendező szelep/üzemanyag szivattyú (90459642)
90494959
(90459642)
EPC beazonosítás szükséges!
 Opel 
 Opel Omega B 1999. 09. 01-2002. 08. 31 (OPEOme B/2) 
Használt - bontott cikk!

Jelenlegi ára: 3 320 Ft
Az aukció vége: 2017-10-15 01:25 .

Fekete Smile 3,5mm fülhallgató 1 ft NMÁ ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

A termék külföldről érkezik, a szállítási ideje 14-60 nap ! (általában 5-6 héten belül megérkezik, extrém esetben 60 nap)
Több darab vásárlása esetén a postaköltség összeadódik tehát minden termékre kell postaköltséget fizetni nem lehet összevonni több darabot, mert a külföldi forgalmazó csak igy küldi a vám miatt! ! ! Postaköltség 650 ft/db.
A termék külföldről érkezik,  ezért a kedvező ár, viszont a szállítási idő kicsit hosszabb. Kérlek ennek tudatában licitálj.  
Miután megérkezett a termék ellenértéke, azonnal megrendelem!!!
A félreértések elkerülése végett a postázáshoz szükséges adatokat (nevet, címet), valamint a termékre vonatkozó adatokat(szín, méret) kizárólag írásban fogadom el, telefonon keresztül NEM! A termék a megadott névre és címre kerül postázásra.
A fizetés előre utalással történik, az aukció leütését követően kérem 5 munkanapon belül utalni szíveskedjen.
Kizárólag gyári hibás terméket cserél a forgalmazó, a visszaküldés ktge a vásárlót terheli.
A termékek csak rendelésre elérhetőek, nincs személyes átvétel. Utánvéttel nem postázok. A rendelés csak az utalás/befizetés beérkezés után történik meg.
Az átutalás beérkezése után megrendelésre kerül a termék, ezután már nem lehet visszavonni a licitet/rendelést.
 
Azzal, hogy leüti a terméket és rendel, elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF)!
 
Általános Szerzodési Feltételek
Amely létrejött egyrészről a hirdető, közvetítő kereskedő (továbbiakban hirdető), másrészrol vásárló, licitáló, megrendelő vagy vevő (továbbiakban vevő) között. A hirdető a termék adás-vételében a termék külföldi forgalmazójának (továbbiakban forgalmazó) megbízásából, mint közvetítő kereskedő vesz részt. A hirdető termék megrendelésében kizárólag közvetítő szerepet tölt be.
Vevő megbízza a hirdetőt, hogy nevében továbbítsa a rendelést a termék forgalmazója felé. A hirdető az aukcióban szereplő termékkel nem rendelkezik, kizárólag közvetíő kereskedői minőségben van jelen. A hirdető közvetítői szolgáltatást nyújt a forgalmazó és a vevo között. Jelen hirdetés a forgalmazó megbízásából jelent meg, amelyet a hirdető kezel és felügyel. Esetleges vámfizetés és a termék külföldről történő beszerzését, szállítását illető terhek megfizetése kizárólag a vevőt terhelik.  
Raktárkészlettel kizárólag a forgalmazó rendelkezik. A forgalmazó a megrendelt terméket közvetlenül a vevő részére szállíttatja, postázza a termékleírásban szereplő szállítási feltételekkel.   A hirdető a termék megrendelésétől, annak átvételéig szolgáltat.   A hirdető a meghirdetett termékek minőségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfelelőségéért nem vállal kötelezettséget és felelősséget. Ezekben a kérdésekben kizárólag a forgalmazó felelős. A hirdető a megrendelt termék feladását úgynevezett tracking number megadásával tudja bizonyítani, amely több weboldalon is ellenőrizhető.
A hirdető vállalja:
    A forgalmazó és a vevő közötti adás-vétel közvetítését
    A megrendelés továbbítását a forgalmazó felé
    Kérésre, a csomagkövetési szám (tracking number) eljuttatását a vevőnek
    A termékreklamációk közvetítését a forgalmazó és a vevő között
    Az aukcióval, hirdetéssel összefüggő kérdések és kérések kezelése és megválaszolása
    E-számla kiállítása a közvetítoi kereskedői jutalékról (ezt a díjat a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már nem kell)
  
Jelen megállapodást az aukción való részvétellel, a termékre való licitálással, megrendelésével vagy megvásárlásával a vevo elfogadja és tudomásul veszi, továbbá befogadja a hirdetotol az e-számlát, amely a közvetíto kereskedoi szolgáltatás díjáról kerül kiállításra (Ezt az összeget a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már NEM KELL)
***
Áfa és Vám fizetése magánszemélyként 22 Euro felett szükséges, Postai csomag esetén 1000 Euro összeghatárig a Posta vámkezelteti az árut és a címzettnek kell megfizetnie.
***
Az áruk beszerzési értéke ez alatt a 22 Euro alatt van, ha mégsem arról külön tájékoztatom. Tehát ez alapján nincs fizetendo vám vagy ÁFA mivel magánimport, 22 Euro alatt.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha bármilyen kérdés van bátran kérdezzenek, igyekszem hamar válaszolni.
Üdv és Jó Vaterázást!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-10-15 19:19 .

Műanyag nyeles jégkaparó - Jelenlegi ára: 129 Ft



Jelenlegi ára: 129 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

összecsukható Geek Chic divatszemüveg (avon) - Jelenlegi ára: 900 Ft


Eladó kihasználatlanság miatt új avonos divatszemüveg, összecsukható.
A kép illusztráció.


Jelenlegi ára: 900 Ft
Az aukció vége: 2017-10-15 18:52 .

2 db mini pad tündérkert dekoráció - Jelenlegi ára: 1 Ft


 A termék külföldről érkezik, 2-5 hét szállítási idővel. A postaköltség 675 ft, nem összevonható több termék vásárlása esetén.
Minden 1 ft!


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-09-25 12:18 .

Csodás Unikornis lufi - Jelenlegi ára: 1 Ft

 A termék külföldről érkezik, 2-5hét szállítási idővel. A postaköltség 995 ft több termék vásárlása esetén nem összevonható.
Minden 1 ft! /

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-09-25 12:18 .

Új nyugágy, napozóágy, szék, székké alakítható nyugágy, nyugszék, kerti szék - Jelenlegi ára: 19 900 Ft


Kérem vásárlás előttérdeklődjön a készleten lévő színekről!
Szállítási idő 4-6 munkanap
Színek: fekete, szürke, narancssárga, sötétkék, piros, zöld, lila
A termék jellemzői
3  / fekvő helyzetbe lehet beállítani
Állítható és levehető párna
Robusztus acél rúd
kompakt, összecsukható
 
Műszaki adatok
Maximális terhelés: 100 kg
Méretek: 178x47x60cm (HxSzxM)
Súly: 5kg


Jelenlegi ára: 19 900 Ft
Az aukció vége: 2017-10-14 18:21 .

CERRUTI 1881 női karóra CRM099W212A Siena - Jelenlegi ára: 23 900 Ft

Hivatalos kereskedőtől eredeti, garanciális árut!
Nemesacél óraház. Edzett ásványüveg. Az óra nagysága 32 mm, a bőr szíj 15 mm széles.   3 ATM vízálló
Személyesen Budakeszin, GLS futár 900 Ft, utánvét 1300 Ft
Névre szóló áfás számlával és 1 éves garanciával.


Jelenlegi ára: 23 900 Ft
Az aukció vége: 2017-10-14 15:06 .

Aprilia RS 125 GPR Kábelköteg - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Eladó a képeken látható bontott motoralkatrész.
Az alkatrészekről számlát adok. A garanciáról, illetve a postaköltségről a Szállítási és garanciális feltételek menüpont alatt tájékozódhat.
Minden hirdetésem aktuális, amit megtalál.
Ha meg szeretné nézni a további hirdetéseimet is, kérem ide kattintson!

Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2017-10-15 03:33 .

Nokia 230 Kártyafüggetlen, 6 hónap garanciával - Jelenlegi ára: 9 600 Ft

Teljesen jól működő és megbízható használt mobiltelefon eladó töltővel és 6 hónap garanciával.
 
A szállítás utánvétellel 1400 Ft (előre utalás esetén 990 Ft), GLS futárszolgálattal küldjük, amennyiben 14: 00-ig leadja a rendelést munkanapokon 24 órán belül megkapja a készüléket Magyarország bármely pontján. Több darab vásárlása esetén kérhet kedvezményt!

Jelenlegi ára: 9 600 Ft
Az aukció vége: 2017-10-14 16:11 .

Dead Space PS3 játék - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Eladó a címben említett játék PS3 játék, kitünő, hibátlan állapotban. Kiváló szórakozást nyújt gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt! : )
Csere nem érdekel, az ár fix.

Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2017-10-14 11:24 .

Magyar művész, 1960 körül : Falu látképe - Jelenlegi ára: 14 000 Ft

(FK1869)
Cégünk Magyarország egyik legnagyobb kínálatú internetes festménykereskedését üzemelteti.
Ezernél is több festményt illetve képet kínál a galériánk folyamatosan.
-----------------------------------------------------------------------
Minden darabot gondosan megtisztítunk, az összes keretet felújíttatjuk, képeinket újra kereteztetjük.
Képeink azonnal ajándékba adható illetve falra akasztható állapotban vannak.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Minden kép eredetiségére a kínálatunkban élettartam- és pénz-visszafizetési garanciát vállalunk.
-----------------------------------------------------------------------
Nyugodtan rendeljen postai úton is, csomagolásunkat rendkívül körültekintő és precíz csapat végzi.
Minden galériánkban vásárolt kép után számlát, igény esetén garancialevelet állítunk ki.
Kérem nézze meg a további hatalmas festménykínálatunkat.
A kép mérete: 20 x 29 cm keret nélkül. Készült: Olaj, Papír
A kép Magyar művész, 1960 körül alkotása. Jelezve: Jelzés nélkül
A festmény jó állapotban van. Keret: Ép
További alkotásokat tekinthet meg a művésztől ide kattintva!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
A termékről további nagy felbontású képek!
( utca részlet utcarészlet utcakép utca kép utca )

Jelenlegi ára: 14 000 Ft
Az aukció vége: 2017-09-27 21:39 .

2017. szeptember 23., szombat

LED Fidget Spinner - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nyerje meg 1 ft-ért vagy fix 278 ft-os áron.
Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 990 ft.
1 db/küldemény
ph/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-09-24 11:04 .

Olaj vászon festmény , szignós, ALKALMI áron! - Jelenlegi ára: 16 500 Ft

Eladásra kínálom ezt az élethűen megfestett, gyönyörű nagyméretű olaj vászon festményt, kerettel együtt , melynek kora kb 30-40 évre tehető.  Szignóval ellátott!  
Mindez most alkalmi áron!!!
mérete : 75 x 55

Jelenlegi ára: 16 500 Ft
Az aukció vége: 2017-10-14 21:35 .

Vonalzó, műanyag, 30 cm, MAPED "Graphic" - Jelenlegi ára: 245 Ft


Vonalzó, műanyag, 30 cm, MAPED "Graphic"
Termék azonosító: 67267
- műanyag
- könnyen olvasható
számskálaMennyiség: 1 db(Egységár: 245 Ft/db)
Státusz
Külső raktáron
Szállítási idő
1-3 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 990 Ft*
Pick Pack Pont: 590 Ft*
Webox: 699 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
30 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* Webox maximum: 25 kg, 41x38x64 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással


Jelenlegi ára: 245 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

HUAWEI Y5 3 / Y5 2017 tok - flip tok - állvány tok - kártyatartós tok + fólia + ceruza / több szín - Jelenlegi ára: 2 98

Minőségi termékek,  korrekt tájékoztatás,  elégedett vásárlók.  Rendeljen Ön is bizalommal!
A csomag tartalma:
- 1 db kártyatartós állvány flip tok a címben szereplő készülékre
- 1 db normál, 3 rétegű kijelzőfólia
- 1 db kapacitív érintőceruza
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
         KÉREM, MIELŐTT LEADNÁ RENDELÉSÉT, ÉRDEKLŐDJÖN AZ ELÉRHETŐ SZÍNEKRŐL!
       EZ A TERMÉK KÜLSŐ RAKTÁRBÓL ÉRKEZIK, EZÉRT A SZÁLLÍTÁSI IDŐ 6-10 MUNKANAP.
A kép esetenként illusztráció, mely a tok jellegét, színét, mintáját hivatott bemutatni. Természetesen a kamera és egyéb kivágások a címben szereplő készülékre vannak szabva.
Fizetéssel kapcsolatos információk: - fizetni kizárólag előre utalással, közvetlen banki befizetéssel, illetve postán keresztül, rózsaszín csekken lehetséges. - utánvét és személyes átvétel nem megoldható.
Szállítással kapcsolatos információk: - postázás: 6-10 munkanapon belül. (kifizetéstől számított) A rendelt tételt feladás előtt ellenőrizzük, majd gondosan csomagolva, légpárnás borítékban postázzuk. A beérkező utalásról, illetve a postázásról, minden esetben tájékoztatást kap a vásárló.
                                                         Kérem tekintse meg további termékeim.

Jelenlegi ára: 2 980 Ft
Az aukció vége: 2017-10-14 23:23 .

Újszerű Star Wars: BattlefrontPlayStation 4 - Jelenlegi ára: 1 550 Ft

Újszerű Star Wars: BattlefrontPlayStation 4
Alig 2 hetet volt használva
Deluxe edition már el lett használva
Nagyon jó kis játék
Playstation 4 kompatibilitás


Jelenlegi ára: 1 550 Ft
Az aukció vége: 2017-10-14 12:49 .

Esemény Kamera. MAGYAR. Feketedoboz. Ajándék 7 óra Tf memória - Jelenlegi ára: 6 300 Ft

Gyakorlatilag Ő egy optikai feketedoboz.
   RITKÁN !!!! de akkor NAGYON hasznos lehet ez a holmi!!!!!
 Ennél már csak egy kristálygömb jobb!!
Mások semmi kártyát nem adnak hozzá, még ekkorát sem. Ez elég (7 óra) ha csak
   nem világkörüli úthoz szükséges. Jaaa!! és nem tudom, hogy mit kéne még tudnia??            Ha nincs értékelendő  esemény akkor kezdi előről
   és felülírja az előéletét.
 Kártyaolvasóval bármikor PC-n is megtekinthető a rögzítés
    MAGYAR menűs is !!!
    Sokkal nagyobb (170° ) látószög az átlagos, olcsó
    hasonló eszközöknél. Így már minden lényeges részletet
    rögzít. SD/MMC kártya fészek, éjjellátó lehetőség, rezgés-
    csillapított felvételrendszer, teljes dátum, év, hónap, nap, óra, perc rögzítés.
    Az optikai szenzorja (CCD) az eredeti "SONY". Mozgásérzékelős,
    automatikus  ki/be kapcsolás és beépített automatikus
    élességállítás. Beépített mikrofon sztereo hanggal.
    Kézben hordozva is használható mint egy mini DVD kamera de
    PC  kameraként is  működtethető (pl. SKIP).  
    Video Formátum: AVI
    Akku: Beépített 300mAh ezért hordozható is, powerbankkal hosszabb
    távon is. PAL / NTSC-t tudó eszközökön lehet visszanézni a fekvételeit, pl. PC
    Ő maga MOV-ban rögzít.
    Kijelző-méret: 2. 4" (6, 5 cm) akár egy profi fényképezőgépé
    Látószög: 170° (nagyon széles)
    Pixel: 5 mill. pixel (egy ilyen eszköznek ez bőven elég )
    Képminőség: 1920x1080 pixel
    Bővíthető memória: 32 Gb-íg
    Felvétel/mp: 30 (nem szaggat a visszanézésnél !! )
    Balesetnél nem tőrlődik az előzmény!!
    G-sensoros
    Kimenet: USB2
    Video formátum: PAL / NTSC
    Éjjellátó (a kocsi saját reflektorjánál)
    Mozgásérzékelős és mindössze 32 Gr súlyú. Piciny de semmi sem marad              észrevétlen előtte.
     A  képek mind saját, reális képek. Az egyiken látható, hogy milyen is lehetne.
    Csomag:
    1 x Multifunkciós Camcorder
    1 x Autós szerelék
    1 x Töltő
    1 x USB kábel
    1 x Ajándék  8 Gb Tf micro kártya (akár 7 óra eseményt is rögzít)*
    1 x Használati útmutató (GB)
    * A kártya eredetileg 32 Gb-os azonban a beható tesztelésem során
    kiderült, hogy csak  8 Gb anyagot tárol. Tuti, 16 Gb-osért majd kopogj be.
A  "postán maradó" megoldás esetén kérem az ill. postahivatal pontos címét (ir. sz, u, szám). Bármilyen postahivatal címe választható és el kell menni érte!! Egyébként csak csomagként adhatom fel ami nagyon drága és nem éri meg.


Jelenlegi ára: 6 300 Ft
Az aukció vége: 2017-10-01 18:33 .