2018. november 30., péntek

A BUKÁS - HITLER UTOLSÓ NAPJAI BLU-RAY (HAZAI KIADÁS!) - Jelenlegi ára: 4 990 Ft


Gyűjteményemből eladó a fotókon látható, HAZAI MEGJELENÉSŰ blu-ray film!
Kereskedelmi forgalomban már nem kapható!
Újszerű, makulátlan, "gyűjtői" állapotú!
 HAZAI MEGJELENÉSŰ,
 MAGYAR SZINKRONT ÉS FELIRATOT TARTALMAZ!  
 FONTOS:  
 Vásárlás előtt 
 kérem érdeklődjön a termék megléttéről,  
 mert máshol is hirdetem!  
 Személyes átvétel (előzetes egyeztetés után),
Budapesten ill. Salgótarján és környékén oldható meg.
Természetesen (előre utalást követően) postázom is a terméket a lehető legnagyobb körültekintést fordítva a biztonságos csomagolásra, hogy a termék ne sérüljön!
Bármi kérdése van szivesen válaszolok.
Kérem tekintse meg a többi eladó
blu-ray filmemet is, katt ide!

Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2018-12-22 06:43 .

Spray Dezodor Men Stress Protect Nivea (200 ml) - Jelenlegi ára: 1 482 Ft

EAN:
4005900222350
Gyártó:
Nivea
Tisztálkodj a piacon fellelhető legjobb termékek segítségével! Vásárolj Spray Dezodor Men Stress Protect Nivea (200 ml)nagyker áron! Nem: MenKapacitás: 200 mlVédelem: 48 hIzzadásgátlóAlkoholmentes

Jelenlegi ára: 1 482 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

NEW YORK BANDÁI BLU-RAY (2 LEMEZES, HAZAI KIADÁS!) - Jelenlegi ára: 5 990 Ft


Gyűjteményemből eladó a fotókon látható, HAZAI MEGJELENÉSŰ blu-ray film!
 
Hibátlan,   karcmentes, újszerű állapotú!
Első, korhatárjelzés nélküli, 2 lemezes kiadás!
 
 
 HAZAI MEGJELENÉSŰ,
 MAGYAR SZINKRONT ÉS FELIRATOT TARTALMAZ!  
 
 FONTOS:  
 Vásárlás előtt 
 kérem érdeklődjön a termék megléttéről,  
 mert máshol is hirdetem!  
 Személyes átvétel (előzetes egyeztetés után),
Budapesten ill. Salgótarján és környékén oldható meg.
Természetesen (előre utalást követően) postázom is a terméket a lehető legnagyobb körültekintést fordítva a biztonságos csomagolásra, hogy a termék ne sérüljön!
Bármi kérdése van szivesen válaszolok.
Kérem tekintse meg a többi eladó
blu-ray filmemet is, katt ide!

Jelenlegi ára: 5 990 Ft
Az aukció vége: 2018-12-22 06:43 .

smart okos személymérleg,bluetooth - Jelenlegi ára: 7 500 Ft

Termékadat áttekintése Bluetooth funkció az egészségügyi alkalmazással A napi kalóriatartalom kiszámítása 1 skála mindenkinek - app pers. User profilhoz leírás A „ VITALmaxx” test analízis skálán meghatározza az egyes mérési tömeg, a test zsír és a víz százalékos, izom- és csonttömeg és a BMI és a napi kalória igényeinek. Ezenkívül telepítheti az "AIFit" kísérő egészségügyi alkalmazást az okostelefonján vagy táblagépén. A Bluetooth® segítségével az alkalmazás csatlakozik a "VITALmaxx" testelemzési skálahoz, és kiszámítja az i. a. Az aktuális BMI-ja, és bemutatja értékeinek alakulását. A Libra és az App több ember is használhatja. Modern, vékony kivitel LCD kijelzővel. jellemzői Digitális testelemző a test, a testzsír, a csont, a víz és az izomtömeg szabályozására Bluetooth® funkció az ingyenes egészségügyi alkalmazáshoz való csatlakozáshoz Kísérő alkalmazás a súlytörténelem és a BMI nyomon követéséhez A napi kalóriatartalom kiszámítása 1 skála mindenki számára - az alkalmazást személyes felhasználói profilhoz Megjegyzés: Az ingyenes alkalmazás "AIfit" kompatibilis az iOS 8 és Android 4. 3 verziókkal. kézbesítés Body Analyzer Balance Elemek Üzemeltetési utasítás. Kulcsszavak VitalMaxx, 07496, testméret Műszaki adatok Pontosság: 100 g Tápellátás (részletek): 2 x AAA (mikro) elem Anyag (Részletek): Rozsdamentes acél ABS Szín: fehér Magasság: 21 mm Kategória: Testelemző mérlegek Testelemzési funkciók: Tömeg Anyag (futófelület): biztonsági üveg Mérési egység: kg + lb + st Hossz (mélység): 280 mm Speciális funkciók: Bluetooth-on keresztül Mérési tartomány (max. ): 180 kg Szélesség: 280 mm Márka: VitalMaxx Adattovábbítás: Bluetooth

Jelenlegi ára: 7 500 Ft
Az aukció vége: 2018-12-21 18:57 .

100g x 0,01 g ékszer Súly ékszer Mérleg - Jelenlegi ára: 2 669 Ft

Teljesítményfelvétel: Új és kiváló minőségű.
Teljes mérési módok
Rozsdamentes acéllemez
Háttérvilágítású kijelző
Tár funkció
Specifikáció: Szín: Fekete
Kapacitás : 100g
Pontosság: 0. 01g
Súly: 120g
Units: g / ozt / dwt / ct / oz / gn
Automatikus kikapcsolás: 60 másodperc
Tare tartomány: Tare teljes kapacitású
Kijelző: LCD háttérfénykel
Tápellátás: AAA x 2 (nem tartozék)
Méretek: 101mm x 74mm x 20mm - 3, 98 x 2, 91 x 0, 79mm br /> Csomag tartalma: 1 x digitális mérleg
1 x hordtáska
1 x Felhasználói kézikönyv
NEM Kiskereskedelmi doboz. Biztonságosan csomagolva buborékos táskában.
P076681
Vásárlással kapcsolatos fontos információk:
Köszöntjük oldalunkon!
Az adásvétel megkönnyítése érdekében, kérjük olvassa el vásárlási feltételeinket, melyeket rendelésével automatikusan elfogad.
Kedvezmény: Amennyiben termékeink közül minimum 50 db-ot vásárol, kedvezményt biztosítunk. Kérjük igényelje a kedvezményt ügyfélszolgálatunktól.
US hálózati csatlakozós termékeink esetén, külön rendelhető a termékeink között található US-EU átalakító adapter.
Fontos! Ha a leírásban NEM szerepel, hogy "We dont offer color/pattern/size choice" (szín/minta/méret nem választható), akkor rendeléskor kérjük mindenképp írja bele a megjegyzés rovatba a kiválasztott színt/mintát/méretet, ellenkező esetben kollégáink véletlenszerűen postázzák. Ez esetben utólagos reklamációt nem fogadunk el.
Ahol a "We dont offer color/pattern/size choice" kijelentés szerepel, sajnos nincs lehetőség szín/minta/méret kiválasztására. Ilyenkor kollégáink véletlenszerűen küldik a termékeket.
Kommunikáció: minden esetben kizárólag email-ben, mert így visszakövethetőek a beszélgetések.
Hibás termék: visszautaljuk a vételárat vagy újrapostázzuk a terméket megállapodástól függően, miután visszapostázta a megadott címre.
Visszautalás: a vételárat visszautaljuk, vagy a terméket újraküldjük ha nem érkezik meg a termék.
Ez esetben kérjük jelezze email-en keresztül, hogy megoldást találhassunk a problémára!
Garancia: 3 hónap! Amennyiben valóban hibás a termék, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és kicseréljük vagy visszavásároljuk a terméket megegyezéstől függően.
Számlázás: Az elektronikus számlát (pdf. formátumú) Angliában regisztrált cégünk állítja ki, az ÁFA nem kimutatható, az utalás magyar céges számlánkra történik.
A szállítási idő: az összeg átutalása után 9-12 munkanap, de a postától függően előfordulhat a 25-35 munkanap is! A posta szállítási idejéért cégünk nem tud felelősséget vállalni, az említett szállítási idő tájékoztató jellegű!
Nagyon fontos! Kérjük ne vásároljanak akkor, ha nem tudják kivárni az esetleges 35 munkanap szállítási időt!
strong>Postázás: Termékeinket külföldről postázzuk.
Nagy raktárkészletünk miatt előfordulhat, hogy egy-két termék átmenetileg vagy véglegesen elfogy raktárunkból, erről mindenképp időben értesítjük és megfelelő megoldást kínálunk.
Utalás: Kizárólag átutalást (házibank, netbank) fogadunk el (bankszámláról bankszámlára), Banki/Postai készpénz befizetést/Rózsaszín csekket ill. egyéb NEM!
Átutalásnál a rendelésszámot feltétlenül adja meg a közlemény rovatba, ellenkező esetben előfordulhat, hogy nem tudjuk visszakeresni a rendelését. Ebben az esetben nyilvánvalóan nem tudjuk a terméket postázni ill. Önt sem tudjuk értesíteni, hiszen nincs kiindulópontunk!
Fizetés/szállítás:
-2000Ft felett (postaköltséggel együtt) CSAK es KIZÁRÓLAG ajánlottan postázzuk a terméket az alábbiak szerint:
-Ajánlott posta esetén az első termékre a posta 890Ft , minden további 250 Ft/db.
- Sima Levélként 2000Ft alatt: az első termékre a posta 250Ft, minden további termék posta díja 250Ft/db.
Átvétel: azoknak a vásárlóknak akik nem veszik át a rendelt terméket a postától és visszaküldésre kerül a termék cégünkhöz, a postaköltség újbóli megfizetésével tudjuk csak újraküldeni, illetve amennyiben az összeget kéri vissza, a termékek árát tudjuk csak visszautalni, postaköltség nélkül. A termék átvétele az Ön felelőssége! Amennyiben a Mi hibánkból nem tudja átvenni, pl téves címzés miatt, így a postaköltség minket terhel.
Amennyiben a megrendelést követő 24 órán belül nem kap emailt tőlünk, ez azt jelenti, hogy az email cím (freemail és citromail esetén főleg) visszadobta a küldött email-t. Ilyenkor küldjön üzenetet egy másik e-mail címről.
Kellemes Vásárlást Kívánunk!

Jelenlegi ára: 2 669 Ft
Az aukció vége: 2018-12-21 18:30 .

1db hordozható sport rugalmas térdvédő támasz tartó - Jelenlegi ára: 2 572 Ft

Az elhúzódás A térdvédő tökéletesen sporttevékenységet biztosít, támogatja a térd mozgását a sport során, és megvédi a túlzott terhelést a megerőltető edzés során. A térdtartó a mozgás során enyhe tömörítéssel jótékony masszírozó hatást fejt ki, ezáltal javítva a teljes kötés érzékelési motorfunkcióját. A szellős kötött anyaga tartós és különösen könnyű, tökéletesen illeszkedik, és biztonságban marad. Hasznos térdstabilizáló, amely különböző sportágakhoz ideális.
A sportra sportol, támogatja a térd mozgását a sport során, és megvédi a túlzott terhelést a megerőltető edzés során. A térdtartó a mozgás során enyhe tömörítéssel jótékony masszírozó hatást fejt ki, ezáltal javítva a teljes kötés érzékelési motorfunkcióját. A szellős kötött anyaga tartós és különösen könnyű, tökéletesen illeszkedik, és biztonságban marad. Hasznos térdstabilizáló, amely különböző sportágakhoz ideális.
A sportra sportol, támogatja a térd mozgását a sport során, és megvédi a túlzott terhelést a megerőltető edzés során. A térdtartó a mozgás során enyhe tömörítéssel jótékony masszírozó hatást fejt ki, ezáltal javítva a teljes kötés érzékelési motorfunkcióját. A szellős kötött anyaga tartós és különösen könnyű, tökéletesen illeszkedik, és biztonságban marad. Hasznos térdstabilizátor, amely különböző sportokhoz ideális.
Jellemzők: vadonatúj és kiváló minőségű.
Anyagok: Nylon & amp; Spandex
Támogatja a térd mozgását
Csökkenti a túlzott használat és a nagy hatású hatások hatásait
Finom hálós kötésből áll, amely sportolásra optimalizált, és amely a sportolók számára szükséges lélegzettel és tartóssággal foglalkozik. A gépen mosható (lásd a termékcsomagolás részleteit).
térddel, térddagadással, térd tendinitisével, jumper térdével és futó térdével
Megjegyzés: Kérjük, engedje meg az 1-3 cm-es különbséget kézi mérés és kis színváltozás a különböző megjelenítési beállításokhoz
A beépített szilikonbetét jól működik a rázkódás felszívásában, amely fájdalmat okoz a patellában. Állítható heveder horgokkal és huroknyílással csúszásgátló rögzítéssel.
Csomag tartalma: 1db Térdízület tartó
Biztonságosan csomagolva buborékos táskában.
P106961
Vásárlással kapcsolatos fontos információk:
Köszöntjük oldalunkon!
Az adásvétel megkönnyítése érdekében, kérjük olvassa el vásárlási feltételeinket, melyeket rendelésével automatikusan elfogad.
Kedvezmény: Amennyiben termékeink közül minimum 50 db-ot vásárol, kedvezményt biztosítunk. Kérjük igényelje a kedvezményt ügyfélszolgálatunktól.
US hálózati csatlakozós termékeink esetén, külön rendelhető a termékeink között található US-EU átalakító adapter.
Fontos! Ha a leírásban NEM szerepel, hogy "We dont offer color/pattern/size choice" (szín/minta/méret nem választható), akkor rendeléskor kérjük mindenképp írja bele a megjegyzés rovatba a kiválasztott színt/mintát/méretet, ellenkező esetben kollégáink véletlenszerűen postázzák. Ez esetben utólagos reklamációt nem fogadunk el.
Ahol a "We dont offer color/pattern/size choice" kijelentés szerepel, sajnos nincs lehetőség szín/minta/méret kiválasztására. Ilyenkor kollégáink véletlenszerűen küldik a termékeket.
Kommunikáció: minden esetben kizárólag email-ben, mert így visszakövethetőek a beszélgetések.
Hibás termék: visszautaljuk a vételárat vagy újrapostázzuk a terméket megállapodástól függően, miután visszapostázta a megadott címre.
Visszautalás: a vételárat visszautaljuk, vagy a terméket újraküldjük ha nem érkezik meg a termék.
Ez esetben kérjük jelezze email-en keresztül, hogy megoldást találhassunk a problémára!
Garancia: 3 hónap! Amennyiben valóban hibás a termék, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és kicseréljük vagy visszavásároljuk a terméket megegyezéstől függően.
Számlázás: Az elektronikus számlát (pdf. formátumú) Angliában regisztrált cégünk állítja ki, az ÁFA nem kimutatható, az utalás magyar céges számlánkra történik.
A szállítási idő: az összeg átutalása után 9-12 munkanap, de a postától függően előfordulhat a 25-35 munkanap is! A posta szállítási idejéért cégünk nem tud felelősséget vállalni, az említett szállítási idő tájékoztató jellegű!
Nagyon fontos! Kérjük ne vásároljanak akkor, ha nem tudják kivárni az esetleges 35 munkanap szállítási időt!
strong>Postázás: Termékeinket külföldről postázzuk.
Nagy raktárkészletünk miatt előfordulhat, hogy egy-két termék átmenetileg vagy véglegesen elfogy raktárunkból, erről mindenképp időben értesítjük és megfelelő megoldást kínálunk.
Utalás: Kizárólag átutalást (házibank, netbank) fogadunk el (bankszámláról bankszámlára), Banki/Postai készpénz befizetést/Rózsaszín csekket ill. egyéb NEM!
Átutalásnál a rendelésszámot feltétlenül adja meg a közlemény rovatba, ellenkező esetben előfordulhat, hogy nem tudjuk visszakeresni a rendelését. Ebben az esetben nyilvánvalóan nem tudjuk a terméket postázni ill. Önt sem tudjuk értesíteni, hiszen nincs kiindulópontunk!
Fizetés/szállítás:
-2000Ft felett (postaköltséggel együtt) CSAK es KIZÁRÓLAG ajánlottan postázzuk a terméket az alábbiak szerint:
-Ajánlott posta esetén az első termékre a posta 890Ft , minden további 250 Ft/db.
- Sima Levélként 2000Ft alatt: az első termékre a posta 250Ft, minden további termék posta díja 250Ft/db.
Átvétel: azoknak a vásárlóknak akik nem veszik át a rendelt terméket a postától és visszaküldésre kerül a termék cégünkhöz, a postaköltség újbóli megfizetésével tudjuk csak újraküldeni, illetve amennyiben az összeget kéri vissza, a termékek árát tudjuk csak visszautalni, postaköltség nélkül. A termék átvétele az Ön felelőssége! Amennyiben a Mi hibánkból nem tudja átvenni, pl téves címzés miatt, így a postaköltség minket terhel.
Amennyiben a megrendelést követő 24 órán belül nem kap emailt tőlünk, ez azt jelenti, hogy az email cím (freemail és citromail esetén főleg) visszadobta a küldött email-t. Ilyenkor küldjön üzenetet egy másik e-mail címről.
Kellemes Vásárlást Kívánunk!

Jelenlegi ára: 2 572 Ft
Az aukció vége: 2018-12-22 01:19 .

MOST! Fa alma - Jelenlegi ára: 140 Ft


2 ezer és 5 ezer forint közötti vásárlásnál 10 % kedvezmény MINDEN termékre!
5 ezer forint felett pedig ingyenes szállítás!
Most megéri többet vásárolni!
Rétegelt lemezből készült fa alap, mely felhasználható különféle kreatív munkákhoz, de medálként decoupage technikával díszítve is elkészíthető.
Fa alma
Több termék vásárlása esetén egyben postázok! A termékek súlyának függvényében a postázási díj változik.
Nézze meg a többi termékemet is! Csak egy kattintás a linkre : )
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? p=1&pt=3&us=ingyombingyom


Jelenlegi ára: 140 Ft
Az aukció vége: 2018-12-21 13:14 .

Electro Voice dinamikus professzionális ének mikrofon - Jelenlegi ára: 45 000 Ft

Electro Voice dinamikus professzionális ének mikrofon
Típus: N/D767a
professzionális dinamikus szólóének mikrofon
Dynamic N/DYM magnet structure
A Shure SM58 Beta-val megegyező paraméterek
Frequency
Close Response 35 Hz to 22 kHz
Far Response 70 Hz to 22 kHz
Polaritás: Supercardioid
Polarity: Pin 2 positive, referenced to pin 3 with positive pressure on diagram
Impedancia: Low-Z balanced (300 Ohms)
Érzékenység
Open Circuit Voltage 3. 1 mV/Pascal @ 1. 0 kHz
Power Level (0 dB=1mW/pascal) -51 dB
Microphone Connector: 3-pin, XLR-type


Jelenlegi ára: 45 000 Ft
Az aukció vége: 2018-12-21 08:58 .

Légfrissítő, 300 ml, GLADE by brise, citrus - Jelenlegi ára: 610 Ft


Légfrissítő, 300 ml, GLADE by brise, citrus
Termék azonosító: 63673
Citrus illatú légfrissítő. Friss, gyengéd ilatot permetez a környezetben.
Kiszerelés: 300 mlMennyiség: 1 db(Egységár: 610 Ft/db)
Státusz
Külső raktáron
Szállítási idő
1-3 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 1100 Ft*
Pick Pack Pont: 750 Ft*
FoxPost: 790 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
30 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással


Jelenlegi ára: 610 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Scorpions - Eye II Eye MC - Jelenlegi ára: 500 Ft


Személyes budapesti átvétel hétköznap a Lurdy házban lehetséges,
10 és 18 óra között.


Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2018-12-21 21:13 .

Halo 3 ODST használt XBOX360 játék - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

 7-8 éves gyerekeknek vásárolt eredeti xbox 360 konzolhoz kaptuk a képen látható játékot.
Használt játék.


Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2018-12-21 11:37 .

PROCESSZOR HŰTŐPASZTA - Jelenlegi ára: 999 Ft

Processzor hűtőpaszta eladó, 1 db fecskendő kb. 8-10 cpu kenéséhez elég.
Bp. IV. kerületben lehet átvenni vagy postázom is gondosan becsomagolva.
Nézz szét a lenzi galériáben, hátha más is érdekel!

Jelenlegi ára: 999 Ft
Az aukció vége: 2018-12-21 07:01 .

Halottakkal való társalkodás - 1805 - Hegedűs Sámuel, Gyöngyösi János - Kolozsvár!!! - Jelenlegi ára: 5 500 Ft

Elképesztően ritka könyv, amely kincses Kolozsvárott, az erdélyi könyvkincsek fellegvárában lett nyomtatva! A mű a könyvészet jelenlegi ismeretei szerint a kultikus erdélyi szerző, Hegedűs Sámuel első nyomtatásban megjelent munkája!
DÍSZES FAMETSZETEKKEL ÉKESÍTVE!
Gyöngyösi János-Hegedüs Sámuel : Halottakkal való társalkodás avagy a’ senkinek nem kedvező Halál által, tsak nem régiben el-raboltatott már néhai … groff Kemény Farkas ur… élök közül az 1805. eszt. … el-költözése után való boldog emlékezetének … - - által.  
Kolozsvár, Ref. Kol. Bet. 44 l. Fametszetű könyvdíszekkel. (1805) 
Lapjainak belső ragasztása helyenként kicsit lazább, de kijáró lap nincs! A lapok nagyon szép állapotnak örvendenek! A kötet igényesen lett újrakötve!

Jelenlegi ára: 5 500 Ft
Az aukció vége: 2018-12-04 20:20 .

iggle piggle jelmez ruha 2-4év igglepiggle Új - Jelenlegi ára: 1 390 Ft

JELMEZ RUHA 2-4év, "In the night garden"
Méretek: kapucnival hossza 61cm, válltól h. 40cm(kapucni nincs beleszámítva) váll 30cm, mellbőség 74cm, ujja 32cm, cimke: " in the night garden"
JELLEMZŐK: világoskék árnyalatok, polár-plüss anyag,   kapucni bélelt, áll alatt és mellben tépőzár,
Hibátlan, 1x próba !
(súlya 150g)


Jelenlegi ára: 1 390 Ft
Az aukció vége: 2018-12-21 11:33 .

DATEX próbapanel - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

DATEX TP1002B próbapanel
A fotón látható, hogy a legbonyolultabb áramkörökhöz is használható, nagyon profi
Főiskolásoknak-egyetemistáknak -konstruktőröknek-kísérletezőknek ajánlott
Garancia személyes átvétel esetén
Vatera MPL és FoxPost preferált
Huzalkészlet nem tartozék
0, 9 kg

Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2018-12-20 21:36 .

Kábelkötegelő készlet fém nyelvvel 186 x 4,8 mm, kék, 100 db, ABB TY525M-NDT - Jelenlegi ára: 7 990 Ft


Kábelkötegelő készlet fém nyelvvel 186 x 4, 8 mm, kék, 100 db, ABB TY525M-NDT
Termék azonosító: 31647
Ty-Rap? detektálható kábelkötöző, acél záróval
Kék
Kábelkötöző hossza 186 mm
Kábelkötöző
Fém nyelvvel
Fogazat: Belső
A korrózióálló, antimágneses acél fül a kábelkötöző fejében garantálja a piacon található termékek közül a legerősebb és legbiztosabb tartást. A Ty-Rap? a legkedvezőtlenebb körülmények között, pl. magas páratartalomnál, hőségben vagy hidegben is használható. A detektálható kábelkötözőket egy speciális polimerkötéssel (szabadalmazásra bejelentve) fejlesztették ki, amely fémdetektorokat, röntgenkészülékeket és vizuális felismerő rendszereket aktiválni tud. Ezeket minden olyan helyen ajánljuk, ahol a kábelkötöző maradékoknak semmi helye a végtermékben, és detektorokat kell használni az idegen testek feltalálására, pl. az élelmiszer- és gyógyszeriparban.
Műszaki adatok:
Anyag: poliamid 6. 6 ? Reteszelő: korrózióálló, antimágneses acél ? Fogazat: Belső ? Gyártói szám: TY525M-NDT ? Hőmérséklet (max. ): +85 °C ? Hőmérséklet (min. ): -40 °C ? Kivitel: detektálható ? Kábelkötöző hossz: 186 mm ? Kábelkötöző jellemzők: Fém nyelvvel ? Kábelkötöző szélesség: 4. 80 mm ? Köteg ? (max. ): 45 mm ? Min. tartóerő: 220 N ? Szín: Kék ? Tartalom: 100 db ? További műszaki adatok: Gyúlékonyság: UL 94 V-2 ? Szilikonmentes ? Típus (kategória): Kábelkötöző
Szállítás tartalma:
100 darab.
Mennyiség: 1 db(Egységár: 7 990 Ft/db)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
5-7 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 1100 Ft*
Pick Pack Pont: 750 Ft*
FoxPost: 790 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
30 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással


Jelenlegi ára: 7 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Új üléshuzat Pierre Cardin PS288 típusú ülésre - Jelenlegi ára: 10 990 Ft


Pierre Cardin PS288 típusú gyerekülésre  üléshuzat szett!
A szett tartamazza az üléshuzatot + váll-csatpárnákat!
Fejszűkítőt lehet kérni, színben a huzathoz illőt, az ára + 3. 500Ft!
Természetesen nem csak ebben az 1-2 féle színben lehet kérni, ha más üléshuzatnál látsz olyat ami tetszene, szívesen elkészítjük a PC-ra is: -)
Az eredeti huzat alapján készül, pamut vászon anyagból vastag vatelin béléssel!
Az üléshuzat jó a PS 288E/PS 288A  típusú ülésre is, mert az ülés teljesen megegyezik a sima PS 288-assal, csak ezeknél a típusoknál már van kívül oldalt egy-egy oldalvédelmi elem (ami a PS 288-asnál nincs) amire ebben a szettben nincs huzat!
(A huzat rendelésre készül, 1-2 hét alatt tudjuk szállítani! Ha sürgős, leütés előtt érdeklődj, hogy van-e készleten valamelyik színből)
Ha kérdésed van írj nyugodtan, szívesen válaszolok!
Postaköltség előre utalással MPL futárral 950Ft, FoxPost automatába 499Ft, MPL futárral, utánvétellel 1. 350Ft.


Jelenlegi ára: 10 990 Ft
Az aukció vége: 2018-12-20 15:26 .

Mini LED lámpák lufik, esküvői díszek, papírlámpák megvilágításhoz - Jelenlegi ára: 1 Ft


Vezeték nélküli mini LED lámpa
Alkalmas lufik, papírlámpák, vázák, esküvői díszek, virágkompozíciók megvilágításhoz. Nagyobb tárgyak megvilágításához 2-3 lámpát célszerű használni, hogy az eredmény látványos legyen.
Használatának csak a képzelete szab határt!
A legegyszerűbb díszítést is feldobja
Választható színek: piros, zöld, kék, lila, rózsaszín, meleg fehér, hideg fehér, sárga, narancssárga, szivárvány
Rendelhető villogó és nem villogó kivitelben. Kérem rendelés előtt egyeztessünk, hogy milyen szín és formátum van raktáron!
Mérete: körülbelül 3, 2 x 1, 1 cm
A csomag 1 LED lámpát és a hozzá tartozó elemeket tartalmazza. Használat előtt egy papírcsíkot kell eltávolítani a termékről. Működési ideje kb. 4 óra. Lufik megvilágításánál először be kell kapcsolni a lámpát, beletenni a lufiba, majd ezután felfújni azt levegővel vagy héliummal.
A termék külföldről érkezik, a szállítás 15-30 munkanap. Kérem csak ennek ismeretében licitáljon!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-11-30 08:49 .

Régi matchbox Londoner Super Kings =B7= - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Régi darab a fotón látható fellelt állapotban..... ..... ..... ..... ..... ..... ....

Jelenlegi ára: 1 490 Ft
Az aukció vége: 2018-12-20 17:26 .

2018. november 29., csütörtök

Vízkőoldó, 450 ml, CILLIT - Jelenlegi ára: 780 Ft

 vízkőoldő
450 ml
A termék kiszállítási ideje 2-3 munkanap.
A termék cikkszáma: KHT384


Jelenlegi ára: 780 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Metro Last Light PS3 Játék - Jelenlegi ára: 1 700 Ft

Eladó egy eredeti, használt játék. Szép állapotban.
Kérlek nézdd meg a többi termékemet is
mert több termék vásárlása esetén postaköltséget spórolhatsz!

Jelenlegi ára: 1 700 Ft
Az aukció vége: 2018-12-20 14:39 .

DSC WS-4975W Kis méretű vezeték nélküli nyitásérzékelő WS4975W - Jelenlegi ára: 14 485 Ft

DSC WS-4975W Kis méretű vezeték nélküli nyitásérzékelő WS4975W
- Beépített reed érzékelő, mágnes ellendarabbal.
- Kis méretű, lapos kivitel.
- Keskeny profil kialakítás.
- Felületre szerelhetőség: csavarozás/ragasztás.
- Frekvencia: 433MHz.
- Hosszú élettartamú lítium elem (akár 5-8 év).
- Fehér színű.
- Kettős tamperkapcsoló.
- Méretei: 57 mm x 25. 6 mm x 4. 9 mm.

Jelenlegi ára: 14 485 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Maped Protect system, 30 cm-es alumínium vonalzó - Jelenlegi ára: 1 390 Ft

Maped Protect system, 30 cm-es alumínium vonalzó
Cikkszám:  120030-j
Állapot:  Új
Alumínium vonalzó. Sarokvédőkkel ellátva, könnyen olvasható számskála.
A kép csak illusztráció !
Vásárlási információk:
Tisztelt Érdeklődő!
Ön jelenleg egy cég termékét böngészi. Ennek megfelelően csere nem aktuális, az ár fix, az ár a 27% áfát tartalmazza, és a számlát küldjük a termékkel!  
A termékhez elérhető szállítási módokat és aktuális árakat (ez termékenként eltérő lehet) a szállítási információk fülre kattintva tekintheti meg!
20. 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Jelenlegi ára: 1 390 Ft
Az aukció vége: 2018-12-20 13:13 .

Hotel Azúr PRÉMIUM, 2 éjszaka, 2 fő részére prémium standard szobában, 5 fogásos vacsorával - Jelenlegi ára: 68 000 Ft

Eladó voucher a siófoki Hotel Azúr Prémium részébe. 2 fő részére , 2 éjszaka, félpanzió.
Leírás a képen.
Értéke: 95-100 ezer ft.

Jelenlegi ára: 68 000 Ft
Az aukció vége: 2018-12-20 12:59 .

Pepperts, Lidl vékonyfarmer nadrág - Jelenlegi ára: 1 900 Ft

Egyszer használt, fiú farmer jellegű nadrág. Pamut, de nem szövetnadrág. LIDL-ben vásárolt.

Jelenlegi ára: 1 900 Ft
Az aukció vége: 2018-12-20 14:58 .

Remax RB-M13 Bluetooth Hangszóró Fekete - Jelenlegi ára: 7 990 Ft

Eladó Remax RB-M13 Bluetooth Hangszóró Fekete Új!
Legújabb szériába tartozó bluetooth hangszóró HD hangzással és HIFI minőséggel. Akár zenehallgatásra, akár beszélgetésre használható. De e mellett a kedvenc tartalmainkat bluetooth, 3. 5mm jack, Micro SD segítségével is lejátszhatjuk. Kompakt mérete ellenére igen komoly hangzása van. Akár 14 óra telefonbeszélgetés, vagy 5-6 óra folyamatos zenehallgatás.
Technikai paraméterei:
Bluetoot verzió: 4. 0
Vezeték nélküli hatótáv: 10 méter
Hangszóró tulajdonságai: 40mm 4Ω 3W
Akkumulátor: 500mAh, 3. 7V
Súly: 125gramm
Csomag feladások:
- Postai kiszállítás
- Futáros kiszállítás (előre utalás után vagy utánvétesen)
- Személyes átvétel: -Debrecen -Miskolc
Vásárlás előtt kérlek, érdeklődj a termékkel kapcsolatban!!
Minden terméket bélelt borítékban, biztosságosan küldünk el.


Jelenlegi ára: 7 990 Ft
Az aukció vége: 2018-12-20 14:37 .

F&F baba mellèny 86-os, Új! kabát, rugdalozo - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Eladó a kepen lathato Uj, cimkes, F&F melleny 86-os meret.
Hossz: 32 cm
Cherokee bélelt vastag  kabát, használt, hibátlan!
Rugi: jo allapotu, felso hibatlan

Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2018-12-20 17:54 .

Régi matchbox Patapp =B7= - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Régi darab a fotón látható fellelt állapotban..... ..... ..... ..... ..... ..... ....

Jelenlegi ára: 1 490 Ft
Az aukció vége: 2018-12-20 17:26 .

John Carter (Disney) Blu-ray - Jelenlegi ára: 2 199 Ft

Eredeti, újszerű állapotú BD lemez
Szinkronos kiadvány

Jelenlegi ára: 2 199 Ft
Az aukció vége: 2018-12-20 18:30 .

80x35x40cm-es hátterezett terrárium hüllőknek, ÚJ - Jelenlegi ára: 27 615 Ft

80x35x40cm méretű hátterezett terrárium oldalra tolható; kivehető ajtóval, szellőzéssel, 4mm-es üvegből, fekete ragasztással, dupla alumínium szellőzéssel (elöl + tetején, rozsdamentes), gyártótól.
Szállításban tudok segíteni! Posta, futár az áru törékeny jellege miatt kizárt.
Ha a méret nem megfelelő, nézd meg a többi terméket is, vagy kérj árajánlatot!
Egyedi rendeléseket is elkészítünk.
Igény esetén felszereléseket is biztosítunk kedvező áron!
Ha van valamid, ami érdekelhet, CSERE is szóba jöhet! (akváriumot, terráriumot nem tudunk beszámítani)
FONTOS!!! A korábbi negatív tapasztalatok miatt leütés után a megbeszélt termék vételárának 20%-át 3 munkanapon belül előre  kérném bankszámlára befizetni/átutalni foglalóként, tehát csak abban az esetben licitálj, ha valóban szándékodban is áll azt  megvásárolni! (a többit személyes átvételkor, kp. -ben rendezzük! ) Ellenkező esetben automatikusan negatívot fogok adni, utólag semmilyen kifogást nem tudok elfogadni! Köszönöm a megértést, de sajnos nem minden vaterás korrekt fél...                              
Bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésedre!

Jelenlegi ára: 27 615 Ft
Az aukció vége: 2018-12-20 06:28 .

M48-as kispuska irányzék - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Eladó a képeken látható 22-es, azaz M48-as kispuska irányzék, nézőke! Jó állapotú. A magyar LP légpuskákhoz is jó. A középső (2-es számmal jelölt) irányzék elkelt.
Minden termékem készleten van! Ha kérdésed van a termékkel, kérdezz bátran! A feltüntetett postaköltség csupán tájékoztató jellegű, pontosat csomagolás után tudok mondani, a Magyar Posta aktuális díjszabásainak megfelelően. Licittörlés nincs, kérlek ennek tudatában licitálj! Utánvéttel nem postázok!


Jelenlegi ára: 8 000 Ft
Az aukció vége: 2018-12-20 17:33 .

Fortnite gamer tolltartó (2 részes) - fekete Fortnite Legend színben - Jelenlegi ára: 5 490 Ft

Ellenőrzött minőségű, vadonat új termék. Hozzám kerüléskor átellenőriztem, hogy hibamentes állapotban kerülhessen hozzád. Nekem is kellemetlen lenne, ha nem így történne. Készletinformáció:
Készlet: Előrendelhető
Készlet előrejelzés: Jelenleg csak előrendelésre
Mennyiség: 1 db (utolsó darab)
Várható szállítás: 18-45 munkanap
Cikkszám: t042000510Jellemzők:
Anyag: Szövet
Méret: 20 cm x 10 cm x 7. 5 cm
Téma: FortniteSzállítási idő:
A vételár megérkezésétől számított 18-45 nap. Beérkezéskor e-mailben adok értesítést. Szállítás és díjak:
személyes átvétel III. és XIII. kerületben, előre egyeztetéssel (díjmentes)
MPL házhoz előre utalással: 1790 Ft
MPL PostaPontig előre utalással: 1490 Ft
MPL Csomagautomatába előre utalással: 990 Ft
Vatera Csomagpont - Foxpost előre utalással: 890 Ft
Postán maradó ajánlott levél előre utalással: 1490 FtTermészetesen több termék egyidejű rendelése esetén a szállítási díjat csak egyszer számolom fel. Továbbá 30 000 Ft értéket meghaladó rendelés esetén a szállítás INGYENES! Fizetés:
banki előreutalással
paypal előreutalással
személyes átvételkor készpénzzel
utánvét nincsElfogadom az alábbi cryptokat is fizetésként:
BTC, ETH, ETC, ZECTovábbi termékeim ebben a kategóriában: További termékkategóriák, amikben hirdetek: AutózásCS: GODeadpoolFalloutFehérneműkFortniteKiegészítőkKockákKriptoLaptop és PCMinecraftOtthon és KertPUBGStar Wars

Jelenlegi ára: 5 490 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Samsonite Vectura M 16 fekete Notebook hátizsák (2 év garancia) - Jelenlegi ára: 27 950 Ft

Várható kézbesítés (házhoz):
Gyártó:
SAMSONITE
Típus:
Hátizsák
Méret:
16 & quot;
Szállítási díj:
Elérhetőség:
Van raktáron
Utolsó ár - és készletfrissítés:
; #58; 01
Szállítási módok:
Bankkártyás fizetés:
Cikkszám:
NS02309
Vatera vásárlói vélemények:
1
Gyártói adatok a termékről: Samsonite 16"
Méret: 16" 44. 5 x 33. 5 x 25. 0 cm
Szín: Fekete
Anyag: Polyester/PU
Gyártói cikkszám: 39V-009-008


Jelenlegi ára: 27 950 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Lenovo Thinkpad L420 hőcső - Jelenlegi ára: 2 500 Ft


További termékek ide kattintva.
Az aukció végét követően,  a nyertes licitáló kap egy automatikus e-mailt, amiben minden további információ benne van vásárlás lebonyolításához.
Minden vásárlásról számlát (ÁFÁ-s, E-számla) állítok ki!
Garancia:
A garancia időtartama a hirdetésben fel van tüntetve! Természetesen ez kézhez vételt követően értendő.
Egy esetleges hiba esetén a vevőnek vissza kell juttatni a terméket a hiba megállapításához.  
Amennyiben az eladott termék valóban hibás vagy megsérült, minden  költséget átvállalok.  
Hirdetéseim között fellelhető hibás termék is, azokra semmilyen garancia nem vonatkozik!
Tévedés és elírás joga fenntartva!
Szállítási és fizetési lehetőségek:
MPL házhoz előre utalással
MPL PostaPontig előre utalással
MPL házhoz utánvéttel
MPL MOL COOP PostaPontig előre utalással
MPL Csomagautomatába utánvéttel
MPL Csomagautomatába előre utalással
MPL MOL COOP PostaPontig utánvéttel
DPD előre utalással
Személyes átvétel
Vatera Csomagpont - Foxpost előre utalással
Vatera Csomagpont - Foxpost házhozszállítás előre utalással
Vatera Csomagpont - Foxpost utánvéttel
Vatera Csomagpont - Foxpost házhozszállítás utánvéttel
Árak a Vatera álltalt javasoltak szerint.


Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2018-12-20 12:58 .

Ezüst Széchenyi 10 Ft 1948 - Jelenlegi ára: 1 950 Ft

Eladó a képen látható ezüst 10 forintos 1948-ból. 20 gr 36mm átm.

Jelenlegi ára: 1 950 Ft
Az aukció vége: 2018-12-12 17:02 .

mikuláslány jelmez - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

A nagycsaládom kiselejtezett márkás ruháit árulom . Nagyon sok márkás használt és uj ruhát teszek fel.  
A jelmezek használtak ami a kölcsönzőmből meg maradt.
Licitett nem törlök!
Fox postba sajnos nem tudok küldeni

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2018-12-19 18:18 .

Vákumzsák 5 db-os több méretben választható - Jelenlegi ára: 2 500 Ft


5 db vákumzsákra vonatkozik
* A ruhák helyfoglalása 75%-kal csökken!
* Vákuumhatás: a szabadalmaztatott szelepeknek köszönhetően egyszerűen, egy porszívó segítségével kiszippanthatja a felesleges levegőt a zsákból.
* Könnyen nyitható és zárható speciális zárral.
* A tartós, vákuumos tárolózsákok védelmet biztosítanak a víz, a por, a szagok és a rovarok ellen is.
* A tárolózsákokat újra és újra használhatja, és bárhol tárolhatja.
* Átlátszó: mindig tudni fogja, hogy melyik csomag mit tartalmaz
* Ideális hosszabb utazásokhoz és költözéshez is.
Mit tárolhat a tárolózsákokban?
* Tárolja gyűrődés mentesen a kosztümöket, a téli kabátokat és az öltönyöket
* Ágyneműit, a paplanokat és a párnákat
* Helyezze a használaton kívüli ruhákat a zsákokba, és tárolja gyűrődés mentesen a következő szezonig.
méretek : 60 X 80, 70x100 : 50x 60 . 80x110


Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2018-12-20 05:11 .

KINGSTON Memória HYPERX DDR4 8GB 2400MHz CL15 DIMM (Kit of 2) Fury Black - Jelenlegi ára: 27 097 Ft

KOMPONENS > Memória > Asztali
KINGSTON Memória HYPERX DDR4 8GB 2400MHz CL15 DIMM (Kit of 2) Fury Black
182635
KINGSTON Memória HYPERX DDR4 8GB 2400MHz CL15 DIMM (Kit of 2) Fury Black
182635
Házhoz szállítási mód: Utánvét
Fizetés: Átvételkor készpénzben
Szállítási idő: 1-2 munkanap
Több termék együttes vásárlásakor a szállítási díjat csak egyszer kell fizetni.
Személyes átvételre nincs lehetőség!

Jelenlegi ára: 27 097 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Index karbon kerek - Jelenlegi ára: 1 940 Ft

Búra méretei a legszélesebb pontoknál: 49x28mm (hosszúság x szélesség). Index teljes hossza a felfogató csavarig 69mm. Az ár párban értendő.


Jelenlegi ára: 1 940 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

2018. november 28., szerda

300 LED szalag 5 méter fényszalag - Jelenlegi ára: 1 Ft

 A termék külföldről érkezik, 2-5hét szállítási idővel. A postaköltség 1390 ft több termék vásárlása esetén nem összevonható.
may/
Kérhető hideg és meleg fehér színben. Vásárlás után egyeztessünk!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-11-29 17:11 .

Hajgumik vegyesen 120 db - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Hajgumik vegyesen 120 db
A képeken látható állapotban. Csak egyben!

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2018-12-19 08:50 .

Nespresso Le cube kapszulás kávéfőző + LEÁRAZTAM! - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Nespresso Turmix LeCube kapszulás kávéfőző.
Szép, megkímélt állapotban.


Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2018-12-19 14:01 .

Mini led laser pointer-zseblámpa, rózsa formájú - Jelenlegi ára: 540 Ft


Mini LED Laser pointer-zseblámpa, rózsa formájú
Szeretnél egy stílusos és könnyed elemlámpát, ami akár a zsebedben is elfér?
Ez a rózsás elemlámpa bármikor a segítségedre lesz, ha sötétben tapogatózol, és akár egy előadást is le tudsz vele vezényelni.
Két gomb található rajta, amikkel szabadon tudsz a funkciók között váltani. A felső gombbal kapcsold be a lézerfényt, az alsóval pedig válassz a 3 féle színű világítás közül: piros, kék, piros + kék. A lézert és a sima fényt egyszerre is működtetheted. Bárhova magaddal viheted. Apró méretének köszönhetően zsebedben is tárolhatod. Rózsa formájú kialakítása pedig még dekoratívabbá teszi.
Az elemlámpa 3 gombelemmel működtethető, és 6 féle színvariációban kapható: lila, kék, fehér, piros, zöld és fekete. Ezenkívül egy karabéner is jár hozzá, amivel akár a hátizsákodra és kulcsodra is egyszerűen felteheted.
Hozz világosságot a mindennapokba!
Technikai információk:
Méret: 8. 2 cm
Hullámhossz: 630-680 nm
Teljesítmény: 1mW
2 LED-es
3 világítási mód
Lézer funkció
3 gombelemes
Karabénerrel
Rózsa formájú
Lila, kék, fehér, piros, zöld, fekete színben
A termékre 12 hónap garanciát vállalunk!
Eredeti ár: 690 Ft
Akciós ár:
540 Ft


Jelenlegi ára: 540 Ft
Az aukció vége: 2018-12-20 02:36 .

We Are The World - The Story Behind The Song / 2 DVD ÚJ RITKASÁG 20 éves jubileumi különleges kiadás - Jelenlegi ára: 13

We Are The World - The Story Behind The Song / 2 DVD ÚJ RITKASÁG 20 éves jubileumi különleges kiadás
MAKULÁTLAN ÁLLAPOTBAN..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... .....

Jelenlegi ára: 13 990 Ft
Az aukció vége: 2018-12-19 05:30 .

CLIQUE softshell meleg uv narancs kabát sportoláshoz M-es - Jelenlegi ára: 6 990 Ft


 Eladó a képeken Látható 
   Meleg technikai Felső 
   • Testhez simuló fazon •  Alja szűkithető •    
   Minden irányban rugalmasan nyúlik A zsebek  cipzárral rendelkeznek  belül is van 2 nagy zsebe Nyakában polár betét csuklónál tépőzárral szűkíthető
Aktív mozgás elengedhetetlen kelléke  Gyoran szárad és  komfortos viselet  Kivezeti az izzadtságot, nagyon meleg
96% poliészter
     4% spandex külső héj
     100% poliészter bélés microfleece
Kiváló minden sporthoz a szabadban     
  Sífutás, túrázás, futás, kerékpározás, stb.  
 Méret:    M  de nézd a centiket    
  Hosszúság  : 68 cm    -    Mellbőség hónaljnál: 2X58 cm 
     Ujjhossz nyaktól: 80 cm 
   Szép állapotban van!    Garantáltan  eredeti  termék!  
 A szállítási költség a vevőt terheli.
- AJÁNLOTT LEVÉLKÉNT
átvétel megbeszélés alapján Budapesten.
  FOLYAMATOS FELTÖLTÉS !
 NÉZD MEG A TÖBBI AUKCIÓMAT IS !


Jelenlegi ára: 6 990 Ft
Az aukció vége: 2018-12-19 22:51 .

Gabriel García Marquez - Egy hajótörött története - Jelenlegi ára: 1 300 Ft

Gabriel García Marquez - Egy hajótörött története
2x olvasott, használt könyv.

Jelenlegi ára: 1 300 Ft
Az aukció vége: 2018-12-19 21:12 .

Slayer - The Unholy Alliance Chapter II Digipack - Jelenlegi ára: 3 500 Ft


Eredeti, celofán csomagolt!
Személyes átvétel Tatabányán és vasárnaponként Győrben.
Vásárlás után a Vatera automatikusan át fogja küldeni a 2 levél egyikében az elérhetőségemet, számlaszámomat.
A vevőnek kapcsolatfelvételre 3 napja, a termék vételárának kifizetésére pedig 5 munkanapja van.


Jelenlegi ára: 3 500 Ft
Az aukció vége: 2018-12-19 16:25 .

REPUBLIC együttes kazetta gyűjtemény - Jelenlegi ára: 6 500 Ft

Eredeti magnókazetták.
hibátlan állapotban
Személyesen átvehető Bp. oktogon, hősök tere, esetleg deák tér.
Postán az utalás megtörténte után tudom küldeni, sérülesmentes csomagolással, és csomagolási költség felszámolása nélkül.
automatába: 600- - ft.
postán maradóra: 800-
házhoz: 950-
 
Nézd meg a többi termékemet is, köszönöm:
http: //www. vatera. hu/user/account/list_selling
https: //www. youtube. com/watch? v=DxF8TNAUaWE

Jelenlegi ára: 6 500 Ft
Az aukció vége: 2018-12-19 20:44 .

Gyermek esőcsizma LED világítással The Paw Patrol 8484 (26 méret) - Jelenlegi ára: 6 653 Ft

EAN:
8427934238484
Gyártó:
The Paw Patrol
Ha szekrényed tartalmának megújításán gondolkozol, vásárolj ? Gyermek esőcsizma LED világítással The Paw Patrol 8484 (26 méret) és más termékeket The Paw Patrol! A legjobb minőség a legjobb áron már elérhető számodra! Szín: RózsaszínÖsszetétel: PVCMéret: 26Fények: LED

Jelenlegi ára: 6 653 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Overwatvch PS4 Gyári Játék Debrecenben Eladó - Jelenlegi ára: 7 990 Ft

PS4 Gyári Játék kifogástalan állapotban Debrecenben Eladó.
1 hónap garancia
Több darab esetén ingyen posta.
Köszönöm, hogy benéztél.
Kérlek tekintsd meg a többi hirdetésemet is!

Jelenlegi ára: 7 990 Ft
Az aukció vége: 2018-12-18 22:05 .

Shadow of the Tomb Raider PS4 - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Karcmentesen eladó, hibátlan állapotban. Átvétel Flórián vagy csomagautomata.
Csere esetleg RedDead2re.

Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2018-12-18 18:47 .

Tetra IN 400 plus BELSŐSZŰRŐ profi Új OLCSÓN - Jelenlegi ára: 5 490 Ft

Tetratec IN 400 plus belső szűrő
Új generációs kompakt belső szűrő, szabályozható teljesítménnyel és levegőztető funkcióval. A szűrőtartályok két kamrával rendelkeznek, így a szivacsokat felváltva lehet tisztítani, megfelelő mennyiségű baktériumkolóniát hagyva a szűrőanyagban. 2 év garanciával.
Teljesítmény: 200-400 l/h
Akvárium méret: 30-60l
Fogyasztás: 7 W
Az ország területén jó eséllyel megoldható a személyes átvétel, ha mégsem a csomagot haladéktalanul feladom!

Jelenlegi ára: 5 490 Ft
Az aukció vége: 2018-12-19 11:37 .

2300 Roller Spartan Stunt Pro (High Level) - Jelenlegi ára: 34 990 Ft

Profi ügyességi roller a Spartantól. T6 aluminium váz. Megerősített, széles, ergonomikus kormány Minőségi, ABEC 9-es csapágyak. Aluminium felnik SBS mangán hátsófék. 100 mm-s gumikerekek. A fellépő mérete: 500× 110× 3 mm. Max. teherbírás: 100 kg.
Gyári új, jótállással.
Készlettől függően raktárról, vagy rendelésre. Vásárlás előtt kérjük, egyeztess!
Az itt látható kép katalógus kép!
Kérjük, a nevünk mellett  található i+ ikonra kattintva, olvasd el a cégünkről szóló külön információt !
Kérjük, hogy a nem regisztrált, ellenőrizetlen, értékeléssel nem rendelkező, komoly szándék nélküli érdeklődők ne licitáljanak, mert a merghiúsult üzletek rengeteg felesleges munkát és bosszúságot okoznak.  Regisztráció nélküli, vagy legalább 5 pozitív értékeléssel nem rendelkező vásárlót csak előre utalással szolgálunk ki !

Jelenlegi ára: 34 990 Ft
Az aukció vége: 2018-12-19 06:11 .

Farkas (The Wolverine) díszdobozos kiadás BD - Jelenlegi ára: 1 Ft

Hugh Jackman második önálló Logan filmje a Farkas díszdobozos lakkdobozban, további ilusztrált kártyákkal a film szereplőiről, valamint a film mozis változat 2D-ben extrákkal és BD3D-ben.
A lakkdoboz két helyen sérült a képeken is emgfigyelhető, sajnos így kaptam kézhez újanon is.

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-12-18 20:26 .

Mennyei királyság (2005) 2xBLU-RAY ÚJ! - Jelenlegi ára: 5 990 Ft

Mennyei királyság (2005) 2xBLU-RAY
A 145 perces moziváltozatot tartalmazó kiadás az 1. lemezen, a 2. lemezen extrák.
Rendezte: Ridley Scott
Főszerepben: Orlando Bloom, Liam Neeson
Külföldi kiadás, de magyar 5. 1 hangot és magyar feliratot tartalmaz.
Állapot:  Új, bontatlan
Átvehető: azonnal, a Westend mellett 2 percnyire levő üzletünkben
További részletek a fotókon kinagyítva
Premierfilmek a legjobb áron!
A XII. század a keresztes hadjáratok fénykorát jelöli. Az egyházi köntösbe bújtatott kizsákmányoló és hódító csaták céljukat érték, Jeruzsálem 1099 óta az európai lovagok irányítása alatt áll. Balian, a fiatal kovács tisztességesen húzza az igát a forró lángok mellett, ám nem bírja tovább tétlenül nézni a keresztesek önkényuralmát. Egyszerű származása ellenére, múltját maga mögött hagyva áll élére annak a felkelésnek, melynek egyetlen célja az idegen betolakodók kiűzése a szent városból. Az események középpontjába került Balian a felszabadítás mellett hódítani is készül: a város gyönyörű hercegnőjéhez fűzik romantikus szálak.
KÉREM, FIGYELMESEN OLVASSA EL AZ ALÁBBIAKAT:
Minden termék esetében feltüntettem az átvételi lehetőségeket:
Azonnal átvehető - raktáron van, azonnal elvihető.
2-5 munkanap alatt szállítható - nincs raktáron, a beszerzése a feltüntetett időn belül várható.
A legtöbb termékem ÚJ, gyári állapotú.
Ami használt, arról pontos állapotleírást adok.
Szállítás: személyes átvétel vagy ajánlott levélként előre utalás után
Postázás: csak ajánlott levélként vállalok feladást, az aktuális postai díjszabás szerint + bélelt boríték ára. Minden ajánlott levelet LNK ( levélládába nem kézbesíthető ) opcióval adok fel, mivel a Magyar Posta már csak így vállal garanciát az ajánlott levelekért. Ha elsőbbségi opciót szeretne kérni, kérem, vásárláskor jelezze.
Postai utánvétet nem vállalok.
Ha a termék átvétele/postázása időhöz van kötve, kérem, ezt vásárlás ELŐTT egyeztesse velem, vásárlás után egyeztetés nélkül ezt nem tudom garantálni.
Igyekszem minden feltett kérdésre pár órán belül válaszolni.
Személyes átvétel: a Westend mellett közvetlenül, előre egyeztetett időpontban.
Az időpont egyeztetés nélkül érkező Vásárlók esetében nem tudok garanciát vállalni a termék azonnali átadására, ilyen esetben nem tudok reklamációt elfogadni, kérem, ezt vegye figyelembe. Ezért kérem, vásárlás után minden esetben egyeztessen átvételi időpontot.
Számlaadás: van
Garancia: 1 hét, csak és kizárólag gyári hibás terméket cserélek. A nem rendeltetésszerű használatból keletkező meghibásodásra nem vállalok garanciát. Kérem, a vásárolt terméket személyes átvétel esetén ellenőrizze.
Minden az aukcióimon eladó kép- és hanghordozó eredeti kiadvány, nem másolat.
Köszönöm, hogy elolvasta és tudomásul vette a fentieket a problámamentes kiszolgálás érdekében.


Jelenlegi ára: 5 990 Ft
Az aukció vége: 2018-12-19 08:13 .

Régi festmény - tájkép, széles blondell keretében - Szilágyi J. jelzéssel - Szilágyi Jolán (?) - Jelenlegi ára: 63 Ft

Kedves Vásárlónk!
 Termékeink átvételére  mi mindenképpen a személyes megkeresést, személyes átvételt ajánljuk! Óbudai régiségboltunkban kényelmesen megtekintheti a kiválasztott tárgyat, dönthet a vásárlásról! Erre Hétfőtől- Csütörtökig 10: 30-18: 00 között van lehetőség! Természetesen mód van a csomagküldésre is, de a szállítás kapcsán keletkezett károkért felelősséget nem vállalunk! A termékleírásban minden adatért jótállunk, a leírást legjobb tudásunk alapján készítjük el! A nyertes vásárlótól az aukció zárását követően legkésőbb 3-4 napon belül valamiféle visszajelzést várunk, ill. a termékeket maximum 14 napig tároljuk, ezután lezárjuk az aukciót és visszajelzést készítünk a partnerről! Önnek az internetes vásárlásokról szóló jogszabályok és törvénykezések értelmében 14 naptári napja van arra, hogy a megrendelt árucikket visszaküldje címünkre, ha bármilyen kifogásolni valót talál benne. Minden vásárlásról számlát vagy nyugtát állítunk ki!
Aukciónk tárgya a képeken látható antik, vélhetően a XX. század közepén, első felében készülhetett olajfestmény. A mű jelzett, a kép jobb alsó sarkában Szilágyi J. szignó olvasható. Minden valószínűség szerint Szilágyi Jolán festette a művet. A képet eredeti, üvegezett blondell keretében adjuk át. Technikája olajfestmény festőkartonon. Gyönyörűen megfestett asztali csendélet.
Keretezett mérete: 46 x 35 cm.
Eredetiségére örök pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!
Minimálár nélkül, az utolsó licitáló szerez jogot a megvásárlására!
Licittörlést nem áll módunkban elfogadni!!!


Jelenlegi ára: 63 Ft
Az aukció vége: 2018-12-18 20:51 .

Kétrészes NATO szíj, sötétkék/piros/fehér, 24mm - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Kétrészes NATO óraszíj
Ajánlott búvár (diver), katonai (military) és sportos stílusú karórához.
Klasszikus viselet!
Szín: sötétkék/piros/fehér
Anyaga: nylon textil, fényes acél csatt
Szélessége: 24 mm
Hossz: 120/75 mm +csat
Vastagság: 2 mm


Jelenlegi ára: 1 490 Ft
Az aukció vége: 2018-12-18 16:12 .

Ragasztó négyzetek, 16 db/csomag, kétoldalú, 3M SCOTCH - Jelenlegi ára: 945 Ft


Ragasztó négyzetek, 16 db/csomag, kétoldalú, 3M SCOTCH
Termék azonosító: 169321
2, 54 cm x 2, 54 cm
16 db tartós ragasztó négyzetMennyiség: 1 db(Egységár: 945 Ft/db)
Státusz
Külső raktáron
Szállítási idő
1-3 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 1100 Ft*
Pick Pack Pont: 750 Ft*
FoxPost: 790 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
30 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással


Jelenlegi ára: 945 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

2018. november 27., kedd

Apa Ég! (Blu-ray) - Jelenlegi ára: 5 990 Ft

Új, Eredeti, Bontatlan csomagolású filmek készletről / magyarországi üzletből - számlával !!!
Utolsó készleten lévő legkedveltebb Blu-ray filmek (sorozatok, mesék, klasszikus darabok)
Nézd meg az összes elérhető termékem, válaszd a neked tetszőt (akár több darabot is) és spórolj a szállítási költségeden.
Több darabos rendelés esetén is a szállítási költség csak egyszer kerül felszámolásra!


Jelenlegi ára: 5 990 Ft
Az aukció vége: 2018-12-18 23:00 .

Peterhof tésztakészítő gép ÚJ - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Eredeti dobozában, egyszer sem használt tésztakészítő gép eladó! Szuper ár!

Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2018-12-18 14:00 .

PETAS 255/65R17 110H Explero A/S PT411 négyévszakos off road gumiabroncs - Jelenlegi ára: 51 060 Ft

14 nap visszavásárlásingyenes kiszállításnégyévszakos gumiabroncsFogyasztásCFékezésEZaj3, 73Méret255/65R17GyártóPetasIdénynégyévszakosTermék típusOff RoadSebesség indexH=210 km/hSúly index110=1060kgGumiabroncs mintázatEXPLEROA/SPT41173

Jelenlegi ára: 51 060 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Snowfall Magic mozgó lézerfély - Jelenlegi ára: 6 490 Ft

Snowfall Magic lézerfény
A vetített színes pöttyök mozgása a hóesést imitálja
Csodálatos csillagfény könnyedén
Mozgó lézerfény rendszer, akár 300 négyzetméter bevilágítására, díszítésére
Többezer fénypont a látványos díszítéshez
Megtakaríthatja az eredeti energiaköltség 99%-át a hagyományos fényeszközökhoz képest
Bármilyen alkalomra ideális, legyen szó karácsonyi kivilágításról, vagy egy buli feldobásáról
Nem kell fáradságosan díszteni mint hagyományos társai esetében, sőt még izzókat sem kell cserélgetni
Ellenálló: eső, hó és napsugárzás a legkevésbé sem árt a rendszernek
Biztonságos és könnyű az üzembe helyezése
Akár 100 méter távolságból is működik
Hálózati áramról üzemeltethető


Jelenlegi ára: 6 490 Ft
Az aukció vége: 2018-12-18 20:05 .

{ABC} Media-tech Corridos erősítős subdoboz - Jelenlegi ára: 1 114 Ft

body, td, th { color: #000000; } . style1 {color: #FFFFFF}   Általános információk:
Az aukció tárgyát a képen látható tárgy(ak) képezik, ezen kívül mást nem adok. A termék állapotát kérlek a képek alapján mérd fel, ha valami nem tiszta inkább kérdezz, mert aukciozárás után erre hivatkozva kifogást nem fogadok el. Személyes átvétel, postai teljesítés:
Személyes átvételre szerdán napközben Újpesten és szombaton délelött van lehetőség a Keleti pu közelében, fix helyen és fix időpontban mindkét esetben. Ezen időpontokon kívül Veresegyház környékén van lehetőség átvenni a terméket egyeztetetés után. Postai teljesítés esetén aukciózárás után e-mailben küldöm a paramétereket az utaláshoz. Kapcsolattartás:
A kommunikáció e-mailben zajlik, így könnyebb nyomon követni a kéréseket és lehetséges adatokat és nem zavarjuk egymást a telefonálgatással. Kérlek ha citromail felhasználó vagy, akkor készülj fel, hogy ez nem lesz problémamentes. Minden esetben nézd meg a spam/kéretlen levélszemét könyvtárat, a levelek néha itt landolnak. A további vásárlási feltételeket, információkat az "Ismerj meg" oldal tartalmazza, kérlek ezt figyelmesen olvasd el a későbbi félreértések, viták elkerülése érdekében. [-------------------------------------------------] A licitálásra/vásárlásra ajánlott termékről: A kép szerint. Külalakilag szép állapotban van, működik. A hangszórón van egy kis gyűrődés. A kis hangszórók nincsenek meg, csak a mélydoboz.   [-------------------------------------------------]
Jó vásárlást kívánok ! Foreign buyers happy to see. Mailed anywhere in the world.          

Jelenlegi ára: 1 114 Ft
Az aukció vége: 2018-12-18 19:12 .

Sport Kamera Denver Electronics ACG-8050W 16 Mpx FULL HD Fekete Ezüst színű - Jelenlegi ára: 44 193 Ft

EAN:
5706751027659
Gyártó:
Denver Electronics
Ha szenvedélyesen rajongsz a informatikai és elektromos termékekért, és szeretsz lépést tartani a technológiával, ne maradj le a legkisebb részletekről sem, vásárold meg Sport Kamera Denver Electronics ACG-8050W 16 Mpx FULL HD Fekete Ezüst színű-et verhetetlen áron.

Jelenlegi ára: 44 193 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Trio Virágfuttató - Jelenlegi ára: 9 990 Ft

Trio Virágfuttató
Cikkszám:  15031
Állapot:  Új
Időteln Design
Anyaga: Műanyag
Szín: Fekete
Forma: szögletes
Méret:  7, 6 x 113 x 170, 2 cm
Súlya: 2 Kg
(mb179)
A kép illusztráció
Vásárlási információk:
Tisztelt Érdeklődő!
Ön jelenleg egy cég termékét böngészi. Ennek megfelelően csere nem aktuális, az ár fix, az ár a 27% áfát tartalmazza, és a számlát küldjük a termékkel!  
A termékhez elérhető szállítási módokat és aktuális árakat (ez termékenként eltérő lehet) a szállítási információk fülre kattintva tekintheti meg!
20. 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Jelenlegi ára: 9 990 Ft
Az aukció vége: 2018-12-19 01:37 .

Craghoppers M-L, szuper, lecipzározható szárú, könnyű, vékony anyagú túra nadrág, túranadrág Újszerű - Jelenlegi ára: 4

Keveset használt, nagyon szép állapotú, újszerű.
Szuper fazon.
Márkához hű igényes kidolgozás.
Szuper khaki szín.
Anyaga rendkívül könnyű, nagyon kényelmes viselet.
Szára lecipzározható, így rövidnadrágként is hordható.
Címke szerint 40-s, M-L-s méret.
Hossza 103 cm, b. szár 79, 5 cm. Derék 42- 47 cm. Csípő 56- 58 cm. Combtő 33- 35 cm.


Jelenlegi ára: 4 300 Ft
Az aukció vége: 2018-12-18 08:33 .

Retró karácsonyfa égősor dísz - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Eladó a képeken látható retró karácsonyfa égősor. Működőképes állapotban. Az égők cserélhetők benne bármilyen színűre, ha így nem tetszik.
Égők száma: 18 db, teljes hossz kb. 3 méter.
Mindeféle postázási formában benne vagyok, ha nem találod szólj felrakom, de ajnálom utánvét nincs.
Tönn infó rólam az I+ ikonon. Köszi, hogy benéztél!

Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2018-12-18 21:31 .

Túranadrág,Regatta férfi - Jelenlegi ára: 1 900 Ft

Eladó a képeken látható férfi túranadrág!
Kérésre pontos centiket is mérek!
Újszerű, tiszta, hibátlan állapotú!
Három méretű hosszúságra állitható, könnyen száradó technikai anyag!
Nagyobb termetű férfinak ajánlom!

Jelenlegi ára: 1 900 Ft
Az aukció vége: 2018-12-18 16:40 .

Tépőzár Felragasztáshoz Horgos fél (H x Sz) 25000 mm x 25 mm Fekete Fastech T0102599990225 25 m - Jelenlegi ára: 19 990


Tépőzár Felragasztáshoz Horgos fél (H x Sz) 25000 mm x 25 mm Fekete Fastech T0102599990225 25 m
Termék azonosító: 277947
Tépőzár, öntapadó, 25 m
Műszaki adatok:
Gyártói szám: T0102599990225 ? Hőmérséklet (max. ): +120 °C ? Hőmérséklet (min. ): -15 °C ? Méret, hossz: 25000 mm ? Méret, szélesség: 25 mm ? Szín: Fekete ? Tartalom: 25 m ? Tulajdonság: Felragasztáshoz ? Tépőzár technológia: Horgos fél ? Tépőzár típus: Tépőzár
Mennyiség: 1 db(Egységár: 19 990 Ft/db)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
5-7 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 1100 Ft*
Pick Pack Pont: 750 Ft*
FoxPost: 790 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
30 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással


Jelenlegi ára: 19 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Bluetootos gyermekfogkefe dokkolóval, Kék - Jelenlegi ára: 11 660 Ft

 A Playbrush minden kézi fogkefével kompatibilis és Bluetooth-on
keresztül egy okos telefonhoz vagy táblagéphez csatlakozik, lehetővé téve a
gyerekeknek, hogy a saját játékukon saját mozgásukkal irányítsák a mobil
játékokat. Az interaktív fogmosás kihívásokkal és jutalmakkal járnak részletes fogmosás esetén ami azt
jelenti, hogy a fogmosás ma már nem csak szórakoztató, de hatékony.? Javítja a fogmosással kapcsolatos
szokásokat? A fogmosást szórakoztatóvá teszi? Megbarátkoztat a fogkefével Csomag tartalma: 1db Playbrush alkalmazás, dokkolóval1db Signal gyerek fogkefe1db Telefon tartó a fürdőszobába Applikáció letölthető:
App Store és a Google Play áruházból
https: //www. youtube. com/watch? v=GWpb0xyZF6A
A termék kiszállítási ideje 2-3 munkanap.
A termék cikkszáma: KID-BTTOOTHBRUSH-BL


Jelenlegi ára: 11 660 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Csőfogó eladó - Jelenlegi ára: 290 Ft

Régi csőfogó eladó. Nézze meg a többi hirdetésemet is! 10000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes postázás!

Jelenlegi ára: 290 Ft
Az aukció vége: 2018-12-18 13:21 .

Bluetooth Hordozható Hangszóró NGS WILDROCK Bluetooth 200W Fekete - Jelenlegi ára: 87 431 Ft

EAN:
8435430612172
Gyártó:
NGS
Ha szenvedélyesen rajongsz a informatikai és elektromos termékekért, és szeretsz lépést tartani a technológiával, ne maradj le a legkisebb részletekről sem, vásárold meg Bluetooth Hordozható Hangszóró NGS WILDROCK Bluetooth 200W Fekete-et verhetetlen áron. NGS ALTAVOCES 2. 1 NGS WILD ROCK BLUETOOTH, 200 W, 80 - 18000 Hz, 25, 4 cm (10), 2, 54 cm (1"), Trolley Public Address (PA) system, FeketeKb. önálló működési idő: 4 h????? ?: igenCsatlakozás: BluetoothVilágítás: LEDRadio FM: igenAkkumulátor: 4500 mAhFülek: igenKépernyő: LEDKapcsolatok: USBMicro SDAux In2 x MikrofonTeljesítmény: 200 WKimeneti teljesítmény (RMS): 200 WFrekvenciatartomány: 80 - 18000 HzHangszórók száma: 1Hangsugárzók száma: 3Magassugárzó: IgenMélysugárzó átmérője (imperial): 25, 4 cm (10")Magassugárzó átmérője: 2, 54 cm (1")Mélysugárzók száma: 2Beépített mélynyomó: IgenTípus: Trolley Public Address (PA) systemTermék színe: FeketeKijelző típusa: LEDFM-rádió: IgenFényeffektusok: IgenKaraoke: IgenHangszínszabályozó: NincsMély hang beállítása: IgenMagas hang beállítása: IgenHangerőszabályzó: AC/akkumulátorMP3-lejátszás: IgenKapcsolódási technológia: Vezetékes és vezeték nélküliBluetooth: IgenBluetooth tartomány: 10 MMikrofonbemenet: IgenUSB-csatlakozók száma: 1Beépített kártyaolvasó: IgenKompatibilis memóriakártyák: MicroSD (TransFlash), SDAC (táp) bemenet: IgenÁramforrás típusa: AC, ElemTelepfeszültség: 12 VAkkumulátor maximális élettartama: 4 óTöltési idő: 8 óSzélesség: 420 mmMélység: 390 mmMagasság: 810 mmTömeg: 11 kgCsomagolás szélessége: 430 mmCsomagolás mélysége: 390 mmCsomagolás magassága: 820 mmCsomagolás tömege: 13 kgKábelek mellékelve: ACFelhasználói kézikönyv: Igen"

Jelenlegi ára: 87 431 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

SOYAL AR-757H ezüst/szürke - Jelenlegi ára: 31 367 Ft

Cikkszám: DT_113746
Önálló üzemmódban is PC-hez csatlakoztatható konfiguráláshoz és adatfeldolgozáshoz. Komplett vezérlő és kártyaolvasó, ajtóvezérléssel, ajtócsengő funkcióval, kilépési gomb és segédolvasó bemenetekkel a belső ajtónyitáshoz. Hálózatba is kapcsolható nagyobb rendszerekbe (RS-485, Wiegand). Könnyen programozható, felhasználóbarát, megbízható működésű és rendkívül szép megjelenésű, esztétikus kártyaolvasó.
- 3 féle üzemmód: M4, M6, M8.
- 1024 vagy 65 536 felhasználói kártya és/vagy PIN kódos belépési móddal.
- Belépési módok: - csak kártya - kártya és kód - csak kód - felhasználói szám és kód -
- Liftvezérlés: 32 emelet, 1024 felhasználó.
- PC-hez csatlakoztatható konfiguráláshoz és adatfeldolgozáshoz.
- 701 Szerver és Kliens szoftverekkel adatgyűjtés, feldolgozás, munkaidő-nyilvántartás... stb.
- 3000 esemény tárolása.
- 11 időzóna felhasználónként állítható, 120 munkaszüneti nap...
- Működhet önállóan, beleértve 1024 felhasználót és az anti-pass-back funkciót.
- Csatlakozhat többajtós hálózati vezérlőkhöz, amivel akár 15 000 kártyafelhasználót biztosít.
- Wiegand olvasó, ezért beépíthető bármilyen márkájú beléptetőrendszerbe.
- RS-485 soros porton keresztül is kapcsolódhat hálózatokhoz.
- Formátumok: Wiegand 26, Wiegand 34, ABA-II, RS-485.
- Programozható PC-ről vagy saját billentyűzetéről.
- Vezérlőkártyái: Proximity (AR-2561), kulcstartós (AR-701KPCRL), ISO (AR-8792).
- 10-18 cm olvasási távolság. 125 kHz.
- Külső olvasó (segédolvasó) port a távozáshoz, kilépéshez vagy anti-pass-back -hez.
- Ajtócsengő funkció, külön ajtócsengő nyomógombbal.
- Külön nyomógomb bemenetek távozáshoz, belső ajtónyitáshoz (kilépési gomb).
- Beépített relé a közvetlen ajtónyitás vezérléshez és külön tamperkapcsoló (C-NO-NC)...
- A relé kimenet folyamatos vagy pillanatnyi (impulzus) is lehet. (C-NO-NC, nyit is, zár is)
- Impulzusos működésnél a relé működési ideje szabadon beállítható 0, 1-600 másodpercig.
- Hálózatban, vezérlő hiba esetén automatikusan belép önálló vezérlői módba.
- Automata visszazárási funkció. Pánikriasztás kimenet...
- Illetéktelen behatolás elleni védelem, megakadályozza a kódpróbálgatást.
- Beállítható, hogy x számú helytelen kódra x időre billentyűzár aktiválódjon.
- Beépített megfigyelő a rendszerleállás megelőzésére.
- Felhasználói kódok és kártyák ideiglenes tiltása és engedélyezése.
- Hangjelzés és fényjelzés a gombok megnyomásakor, kártyaolvasáskor.
- Programozást segítő 3 LED és hangjelzések.
- Programozói módba master kártyával vagy master kóddal léphetünk.
- RS-485 soros interfész, 125 kHz RF frekvencia.
- EEPROM memória, 9-24VDC tápellátás.
- Erős ezüst színű, ABS, műanyag ház, szürke kerettel.
- Méretek: 126 x 91 x 32 mm.
- Súly: 155g
- Működési hőmérséklet: -10°C - +50°C. Kültérre is szerelhető, de eső ne érje.
- CE minősítés.
- RoHS tanúsítvány.
- Magyar nyelvű programozói, bekötési és felhasználói utasítás.
M4 és M8 üzemmód jellemzői:
- Működhet önállóan (1024 felhasználó) vagy többajtós hálózati vezérlővel (15 000 felhasználó).
- AR-701CM RS-485 - RS-232 átalakító segítségével közvetlenül is csatlakoztatható PC-hez.
- 1200 esemény tárolására képes eseménymemória.
- Minden felhasználóhoz külön 4 számjegyű felhasználói kód rendelhető.
- Mind az 1024 felhasználó (0000-1023) liftvezérlésre jogosult.
- Két AR-401R16 liftvezérlővel együtt 32 szintet képes vezérelni.
Megjegyzés:
Az M4 és M8 üzemmódok abban térnek el egymástól, hogy [csak kód] ajtóvezérlési mód esetén M4 üzemmódban felhasználói szám és felhasználói kód használata, M8 üzemmódban pedig csak a felhasználói kód használata szükséges az ajtóvezérléshez.
M6 üzemmód jellemzői:
- Önállóan tud működni maximum 65 536 felhasználóval.
- Az ajtóvezérlés csak kártyával lehetséges.
Önálló üzemmódban is PC-hez csatlakoztatható konfiguráláshoz és adatfeldolgozáshoz. Komplett vezérlő és kártyaolvasó, ajtóvezérléssel, ajtócsengő funkcióval, kilépési gomb és segédolvasó bemenetekkel a belső ajtónyitáshoz. Hálózatba is kapcsolható nagyobb rendszerekbe (RS-485, Wiegand). Könnyen programozható, felhasználóbarát, megbízható működésű és rendkívül szép megjelenésű, esztétikus kártyaolvasó.
- 3 féle üzemmód: M4, M6, M8.
- 1024 vagy 65 536 felhasználói kártya és/vagy PIN kódos belépési móddal.
- Belépési módok: - csak kártya - kártya és kód - csak kód - felhasználói szám és kód -
- Liftvezérlés: 32 emelet, 1024 felhasználó.
- PC-hez csatlakoztatható konfiguráláshoz és adatfeldolgozáshoz.
- 701 Szerver és Kliens szoftverekkel adatgyűjtés, feldolgozás, munkaidő-nyilvántartás... stb.
- 3000 esemény tárolása.
- 11 időzóna felhasználónként állítható, 120 munkaszüneti nap...
- Működhet önállóan, beleértve 1024 felhasználót és az anti-pass-back funkciót.
- Csatlakozhat többajtós hálózati vezérlőkhöz, amivel akár 15 000 kártyafelhasználót biztosít.
- Wiegand olvasó, ezért beépíthető bármilyen márkájú beléptetőrendszerbe.
- RS-485 soros porton keresztül is kapcsolódhat hálózatokhoz.
- Formátumok: Wiegand 26, Wiegand 34, ABA-II, RS-485.
- Programozható PC-ről vagy saját billentyűzetéről.
- Vezérlőkártyái: Proximity (AR-2561), kulcstartós (AR-701KPCRL), ISO (AR-8792).
- 10-18 cm olvasási távolság. 125 kHz.
- Külső olvasó (segédolvasó) port a távozáshoz, kilépéshez vagy anti-pass-back -hez.
- Ajtócsengő funkció, külön ajtócsengő nyomógombbal.
- Külön nyomógomb bemenetek távozáshoz, belső ajtónyitáshoz (kilépési gomb).
- Beépített relé a közvetlen ajtónyitás vezérléshez és külön tamperkapcsoló (C-NO-NC)...
- A relé kimenet folyamatos vagy pillanatnyi (impulzus) is lehet. (C-NO-NC, nyit is, zár is)
- Impulzusos működésnél a relé működési ideje szabadon beállítható 0, 1-600 másodpercig.
- Hálózatban, vezérlő hiba esetén automatikusan belép önálló vezérlői módba.
- Automata visszazárási funkció. Pánikriasztás kimenet...
- Illetéktelen behatolás elleni védelem, megakadályozza a kódpróbálgatást.
- Beállítható, hogy x számú helytelen kódra x időre billentyűzár aktiválódjon.
- Beépített megfigyelő a rendszerleállás megelőzésére.
- Felhasználói kódok és kártyák ideiglenes tiltása és engedélyezése.
- Hangjelzés és fényjelzés a gombok megnyomásakor, kártyaolvasáskor.
- Programozást segítő 3 LED és hangjelzések.
- Programozói módba master kártyával vagy master kóddal léphetünk.
- RS-485 soros interfész, 125 kHz RF frekvencia.
- EEPROM memória, 9-24VDC tápellátás.
- Erős ezüst színű, ABS, műanyag ház, szürke kerettel.
- Méretek: 126 x 91 x 32 mm.
- Súly: 155g
- Működési hőmérséklet: -10°C - +50°C. Kültérre is szerelhető, de eső ne érje.
- CE minősítés.
- RoHS tanúsítvány.
- Magyar nyelvű programozói, bekötési és felhasználói utasítás.
M4 és M8 üzemmód jellemzői:
- Működhet önállóan (1024 felhasználó) vagy többajtós hálózati vezérlővel (15 000 felhasználó).
- AR-701CM RS-485 - RS-232 átalakító segítségével közvetlenül is csatlakoztatható PC-hez.
- 1200 esemény tárolására képes eseménymemória.
- Minden felhasználóhoz külön 4 számjegyű felhasználói kód rendelhető.
- Mind az 1024 felhasználó (0000-1023) liftvezérlésre jogosult.
- Két AR-401R16 liftvezérlővel együtt 32 szintet képes vezérelni.
Megjegyzés:
Az M4 és M8 üzemmódok abban térnek el egymástól, hogy [csak kód] ajtóvezérlési mód esetén M4 üzemmódban felhasználói szám és felhasználói kód használata, M8 üzemmódban pedig csak a felhasználói kód használata szükséges az ajtóvezérléshez.
M6 üzemmód jellemzői:
- Önállóan tud működni maximum 65 536 felhasználóval.
- Az ajtóvezérlés csak kártyával lehetséges.

Jelenlegi ára: 31 367 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Falmatrica halas - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Falmatrica halas
Cikkszám:  p0549
Állapot:  Új
EAN: 628598043799
(ap47)
Kép illusztráció !  
Vásárlási információk:
Tisztelt Érdeklődő!
Ön jelenleg egy cég termékét böngészi. Ennek megfelelően csere nem aktuális, az ár fix, a számlát küldjük a termékkel!  
A termékhez elérhető szállítási módokat és aktuális árakat (ez termékenként eltérő lehet) a szállítási információk fülre kattintva tekintheti meg!
20. 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2018-12-18 01:12 .

Salewa dryton outdoor nadrág,túra,utazás,M es női,6 zseb - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

alig használt szinte újszerű hibátln állapotban lévő vékony nyári outdoor nadrág, kétoldalt-fenekén és cimbján is zsebes, cvasalást nem igénylő vékony nyári nadrág, derék 80cm, csipő 114cm, hossza 107cm, 170-175cm re ajánlom, drapp szinű, derekán virághimzés

Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2018-12-17 15:01 .

Unikornis fülhallgató - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nyerje meg 1 ft-ért vagy fix 278 ft-os áron.
Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 1090 ft.
1 db/küldemény
ph

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-11-28 10:11 .

Rendszámtábla Tartó 2005 - 2015 Suzuki GSXR 1000 - Jelenlegi ára: 5 950 Ft

Vadonatúj rendszámtábla tartó
Az alábbi típusokra jó:
2005 - 2015 Suzuki GSXR1000
Egyszerűen felcsavarozható.   Átalakítások nem szükségesek!

Jelenlegi ára: 5 950 Ft
Az aukció vége: 2018-12-17 22:39 .

2018. november 26., hétfő

Gyöngyök szilikon szálon 130cm - levendula lila - Jelenlegi ára: 200 Ft

A gyöngyös szilikon dísz nagyon mutatós és a gyöngyök erősen vannak rárögzítve a damil szálra. Gyakran használják menyasszonyi ruhák díszítésére vagy első áldozáshoz, táskákra vagy esküvői asztal díszítésére. Ajánlom frizurákhoz, virágcsokrokhoz is.
A damil szál hossza 130cm, a gyöngyök átmérője 3 és 7 mm.
Az ár 1db-ra vonatkozik, mely 130cm.


Jelenlegi ára: 200 Ft
Az aukció vége: 2018-12-17 17:10 .

Árszorzós Mérleg 350 kg-os digitális - Jelenlegi ára: 11 000 Ft


VERTIE digitális, árszorzós háztartási mérleg
A mérleg jellemzői:
Az LCD kijelzős, beépített akkumulátorról is működő árszorzós, memóriás mérleg,
Méréshatár: 350 kg
Osztásérték: 100g
Egységár memória: 7PLU
Tálca anyaga: INOX acél
Tálca mérete: 40x50 cm
Kijelző: 80 cm magasan LCD
Beépített akkumulátor
- digitális mérleg
- bolti mérleg


Jelenlegi ára: 11 000 Ft
Az aukció vége: 2018-12-11 06:58 .

Genius GHT-510D 5.1 hangfal - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Alig használt  Genius 510D 5. 1 hangfal rendszer eladó, minden eleme megvan és működik: hangszórók, kábelek, távírányító. Kitűnő hangja van.

Jelenlegi ára: 20 000 Ft
Az aukció vége: 2018-12-17 13:53 .

Nescafe Dolce Gusto utántölthető/újrahasználható kapszula - Jelenlegi ára: 500 Ft

Nescafe dolce gusto újrahasználható/újratölthető kapszula ! A Postaköltség egy több vásárlása esetén is .

Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2018-12-02 04:32 .

új drapp berghaus túranadrág, L 16 os méret - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

derék 94cm, csipő 120cm, hossza 107cm, belső hossz 81cm, comb 68cm, pamutból, sok zsebes nadrág

Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2018-12-17 14:29 .

SONY SS-H 2700 - 3 utas - 70 Wattos hangdobozpár - Jelenlegi ára: 7 900 Ft


SONY
SS-H 2700
Nagyon szép állapotú, német  gyártású,
három utas, Sony reflex dobozok, vászonperemes mély hangszórókkal.
Csak néhány közelről észrevehető karc van rajtuk
és az levehető előlapi szöveten sem találtam hibát.
A műszaki adatok az utolsó képen láthatók.
HA TÖBB TERMÉKET VÁSÁROL,
MÉRETTŐL ÉS SÚLYTÓL FÜGGŐEN,
AKÁR EGY CSOMAGBAN IS TUDOM KÜLDENI!
Előre utalást követően Vaterafutár szállítja házhoz. A DPD időszakos áremelése miatt ami november 1-től január 1-ig tart a csomagküldés díja : 1360  forint, vagy postázhatom is, de postára hetente csak egyszer megyek.  
Használt tehát garanciát nem tudok vállalni ugyanúgy ahogy
a postázás közben keletkezett károkért sem.
Személyes átvételre Hajdúböszörményben van lehetőség hétköznapokon,
telefonos egyeztetést követően 9 - 17 óráig.
Kérem csak az licitáljon aki elfogadja a fentebb leírt feltételeket és három napon belül
e-mailben felveszi velem a kapcsolatot illetve egy héten belül átutalja a vételárat.
Halasztott fizetés, ha előre egyeztetjük, megoldható!
Jó Vaterázást kívánok !

Jelenlegi ára: 7 900 Ft
Az aukció vége: 2018-12-17 09:54 .

RGB LED 5m szalag - Jelenlegi ára: 8 990 Ft

A LED szalag hátulja öntapadós, ezért könnyen fel tudod rakni bárhova. Vízálló, ezért nem csak a lakáson belül, de kültéren is megállja helyét. A hozzá tartozó távirányító segítségével tudod vezérelni a szalag színét, fényerejét, illetve, hogy milyen fényerővel világítson, vagy akár villogjanak a színes fények. Legyen szó futófényről, vagy szín áttünésről a kellemes hangulat biztosítva van.
- 24 gombos távirányító
- A LED szalag 5 m hosszú, 1 cm széles
- Kültéren és beltéren egyaránt használható
- Tápfeszültség: DC12V
Az ajánlat 1 szettre vonatkozik!

Jelenlegi ára: 8 990 Ft
Az aukció vége: 2018-12-10 14:41 .

Tolltartó Spiderman, Pókember 23x8x7cm - Jelenlegi ára: 1 190 Ft

Tolltartó Spiderman, Pókember 23x8x7cm


Jelenlegi ára: 1 190 Ft
Az aukció vége: 2018-12-18 00:25 .

Delsey GOPIX 60 DSLR kamera tok - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Delsey GOPIX 60 DSLR Camera tok eladó!

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2018-12-17 08:40 .

babaruha 74-es méret - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

téli dzseki és nadrág 5 000 ft Nem dohányzó háztartásból. Jó minőség. Tiszta ruhák.
POSTÁZOM IS!!!

Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2018-12-17 14:28 .

Színes műanyag angyalszárnyak - 50 darab (3) - Jelenlegi ára: 1 Ft

A képen látható műanyag angyalszárnyak. Méret: 30 mm x 34 mm. Összesen 50 darab vegyesen.
Sajnos kicsit sérülékeny, a szárnya relatív könnyen letörik. Olyan felhasználásra ajánlom, ahol pl. valamire fel vannak ragasztva, vagy kettő egymáshoz. (Az egyik oldala domború, a másik homorú. ) Ennek tudatában licitálj!
Jó licitálást! : )

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-12-09 19:49 .

babaruha 56-os méret - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Babaruhák jó minőségben, tiszta, rendes háztartásból.
MÉG MEGVÁSÁROLHATÓ:
2 DB KARÁCSONYI FELSŐ: 800 FT/DB
Szállítás megegyezés szerint. POSTÁZOM IS!!!

Jelenlegi ára: 1 200 Ft
Az aukció vége: 2018-12-17 14:28 .

1 ezüst márka - Jelenlegi ára: 102 Ft

Ekadó a fotókon látható érme. Gyűjtemény felszámolás. Kérem a leendő nyertes minél előbb vegye fel velem a kapcsolatot

Jelenlegi ára: 102 Ft
Az aukció vége: 2018-12-16 20:00 .

Nikon Nikkor AF fix 50 mm 1.4 - Jelenlegi ára: 70 000 Ft

Sosem használt obi, az USA-ból érkezett pár évvel ezelött.

Jelenlegi ára: 70 000 Ft
Az aukció vége: 2018-11-28 21:43 .

MARILLION LIVE FROM LORELEY DVD ÚJ - Jelenlegi ára: 2 800 Ft

2017. JANUÁR 1. -TŐL, A POSTA LEVÉL / AJÁNLOTT LEVÉL SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEINEK SAJNÁLATOS MÓDOSÍTÁSAI MIATT, 1 BORÍTÉKBAN MAXIMUM CSAK 2DB. NORMÁL TOK MÉRETŰ CD-T, VAGY CSAK 1DB. NORMÁL TOK MÉRETŰ DVD-T TUDOK KÜLDENI AJÁNLOTT LEVÉLKÉNT,    ÍGY AMI ETTŐL TÖBB, VAGY NAGYOBB MÉRETŰ, MÁR CSAK CSOMAGKÉNT POSTÁZHATÓ,  EZÉRT KÉREM LEÜTÉS ELŐTT EGYEZTESSÜNK 3-4 DB. -OS VÁSÁRLÁS ESETÉN, ETTŐL TÖBB LEÜTÉSE ESETÉN NEM SZÜKSÉGES, AZOK EDDIG IS CSOMAGKÉNT MENTEK, MERT ÍGY GAZDASÁGOSABB!!
ÚJ, CSOMAGOLATLAN!
A termék garantáltan eredeti! További információk, a hátoldalról készült fotón láthatók. Bármilyen egyéb kérdésre készséggel válaszolok.
Szállítási, garanciális feltételekről adott menüpontban olvashatsz, és kérlek OLVASD IS EL!
Minden termékemet boltban is árulom, ezért a meglétükre is érdemes rákérdezni vásárlás előtt.
Nem mindegyik celofános, egyrészt a kiadók sem celofánoznak mindent, másrészt a boltban, a lopások megelőzése érdekében, a tokok, és a lemezek külön vannak kezelve. A csomagolatlan tokokon előfordulhatnak hajszálkarcolások -NEM REPEDÉSEK-, és kevés ujjlenyomat, de csakis esztétikailag is elfogadható állapotú terméket árulok. A lemezekre ezek az állítások természetesen nem vonatkoznak! A celofános gyári csomagolást minden esetben jelzem. Kérem ezt is figyelembe venni vásárlás előtt! Itt jegyzem meg, ha a vásárló hozzájárul, szeretnék minden csomagolt terméket is kibontani, és ellenőrizni postázás előtt, mert sajnos értek már kellemetlen meglepetések, az elmúlt évek során.
Folyamatosan töltök fel termékeket, érdemes körülnézni, oszlik a szállítási költség/db. Érdemes rákérdezni olyan termékekre is -ha érdekel-, amit nem hirdetek. -szerintem sosem érek a végére /sok ezer db. /-, de ha van, természetesen soron kívül feltöltöm!
Köszönöm az érdeklődést, a lehetséges vásárlást!

Jelenlegi ára: 2 800 Ft
Az aukció vége: 2018-12-17 15:10 .

Vágy - Popescu, Dumitru Radu - Jelenlegi ára: 600 Ft

Vágy - Popescu, Dumitru Radu
Sorozatcím:: Modern könyvtár
Fordítók: Klumák István, Kosály Márta
Kiadó: Európa Könyvkiadó
Kiadás éve: 1966
Kiadás helye: Budapest
Nyomda: Alföldi Nyomda
Nyomtatott példányszám: __label. quantity
Kötés típusa:: ragasztott papír
Terjedelem: 226 oldal
Nyelv: magyar
Méret: __edition. size. text
Súly: 0. 10kg
Állapot: Jó
Megjegyzés: Gerince szakadozott.
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba! Átvételi módok: Ingyenes, személyes átvételi lehetőség: Budapest V. kerületHázhozszállítás GLS futárszolgálattal:  Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 890 Ft4. 000-7. 999 Ft - 690 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesÁtvétel PickPackPont-ban: Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 690 Ft4. 000-7. 999 Ft - 550 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesFizetés: - Készpénzben átvételkor- PayPal rendelés véglegesítéskor- OTP online fizetés rendelés véglegesítéskor
[(**33022885**)]

Jelenlegi ára: 600 Ft
Az aukció vége: 2018-12-17 15:11 .

André Rieu - Worldtour Concert - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Format: PAL,  
Language: German
Subtitles: English, Spanish, French, Dutch
Region: All Regions
Number of discs: 1

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2018-12-17 08:57 .

Hangkeverő alkatrész potencióméter 10k Lin. 64mm - Jelenlegi ára: 100 Ft

64 mm-es tolószabályzók, (10kOhm lineáris,  nyákos kivitel)  eladók. Elsősorban EQ-k és hangszínszabályzók illetve fényszabályzókban használható.  

Jelenlegi ára: 100 Ft
Az aukció vége: 2018-12-16 13:52 .

Samsung Galaxy Fit2 /fit 2 pro óraszíj ÚJ, S-méret - Jelenlegi ára: 1 499 Ft

Eladó egy új óraszíj Samsung Galaxy Fit2/Fit2 Pro okosórához (SM-R360). Kiváló minőség, pontos, biztonságos rögzítés.
S-méret, narancssárga
Személyesen átvehető a XIV. kerületben vagy kérésre postázom.

Jelenlegi ára: 1 499 Ft
Az aukció vége: 2018-12-16 16:36 .

2018. november 25., vasárnap

Próbakulcs készlet (páros+páratlan) - Jelenlegi ára: 2 390 Ft

Próbakulcs készlet zsebórákhoz:
1 db páros (2-4-6-8-10) és
1 db páratlan (3-5-7-9-11)
Az ár 1db páros és 1db páratlanra értendő együtt!


Jelenlegi ára: 2 390 Ft
Az aukció vége: 2018-12-16 15:31 .

Tchibo autós porszívó bontatlan, eredeti csomagolásban - Jelenlegi ára: 3 999 Ft

A készülék sosem volt használva, bontatlan, eredeti csomagolásban átvehető.

Jelenlegi ára: 3 999 Ft
Az aukció vége: 2018-12-16 11:53 .

Akvarisztika , akvárium dekoráció , Anci búvóhely - Jelenlegi ára: 1 370 Ft

Eladó !  
A képeken látható akvárium dekoráció .  
Újszerű , alig használt . Kis ancik számára alkalmas búvóhely . Magasága 11cm . Anyaga műanyag , nem ártalmas a halakra nézve .  
Köszi , hogy benéztél .
Kellemes vaterázást !

Jelenlegi ára: 1 370 Ft
Az aukció vége: 2018-12-01 20:38 .

Alutec alufelni 15coll 5x114,3+Pirelli téligumi - Jelenlegi ára: 60 000 Ft

Eladó 4db Alutec használt alufelni szép állapotban 6, 5x15 5x114, 3 ET45 70, 1-es agyméret, a felnin 195/65r15 szép állapotú Pirelli téli gumik vannak 5-6mm mintával, 2010-2011-es gyártással a 4db ára 60. 000ft, szerelhető sok japán, koreai, francia típusra!


Jelenlegi ára: 60 000 Ft
Az aukció vége: 2018-12-16 20:49 .

VIDEOTON TV-játék - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

                     Eladó egy VIDEOTON TV-JÁTÉK !
A játék bekapcsol, és elindul a játék.
További tesztelésre vár, én nem értek hozzá!
Csak a gép táp nincs hozzá!

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2018-12-16 09:35 .

Samsung Galaxy Fit2 /fit 2 pro óraszíjak, L-méret, 3 darab - AKCIÓ - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Eladó három darab óraszíj Samsung Galaxy Fit2/Fit2 Pro okosórához (SM-R360). Kiváló minőség, csak kipróbálva voltak.
L-méret, mintás, fehér, piros
Az ár a három szíjra vonatkozik!!!
Személyesen átvehető a XIV. kerületben vagy kérésre postázom.

Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2018-12-16 16:56 .

konyhai kötény karácsonyi szexy mikulás lány - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Nagyon aranyos, szexy mikulás lány mintájú, karácsonyi , konyhai kötény.


Jelenlegi ára: 1 200 Ft
Az aukció vége: 2018-12-16 19:08 .

The Quartet : Live In Concert (DVD) (ÚJ) - Jelenlegi ára: 2 490 Ft

The Quartet: Live In Concert
 Oláh Kálmán, Tony Lakatos, Adam Nussbaum, Ron McClure
 
Új, celofános DVD


Jelenlegi ára: 2 490 Ft
Az aukció vége: 2018-12-16 17:48 .

Számológép, tudományos, 552 funkció, CASIO "FX-991EX" - Jelenlegi ára: 11 735 Ft


Számológép, tudományos, 552 funkció, CASIO "FX-991EX"
Termék azonosító: 299256
552 funkció,
új, nagyfelbontású kijelző,
ClassWiz széria,
ikon menü,
az eredmény megnézhető okostelefonon/tableten QR kód segítségével - grafikont is rajzol, természetes algebrai bevitelt biztosító kijelző,
9 memória,
törtszámítás,
koordináta transzformáció,
statisztika,
komplex számok, mátrixok, vektorok, logikai műveletek,
mérnöki szimbólumok,
egyenletszámítás,
műveletenkénti ellenőrzés és javítás,
integrál-, differenciálszámítás,
megoldó funkció,
számrendszerek,
kemény tok,
mini ceruzaelemmel (LR44) és napelemmel működik
Mennyiség: 1 db(Egységár: 11 735 Ft/db)
Státusz
Külső raktáron
Szállítási idő
1-3 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 1100 Ft*
Pick Pack Pont: 750 Ft*
FoxPost: 790 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
30 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással


Jelenlegi ára: 11 735 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0R759 Régi Julius Meinl pléhdoboz - Jelenlegi ára: 9 800 Ft

Régi, szép állapotú, feliratos fém doboz, pléh doboz.
Feliratok:
JULIUS MEINL VIENNASzélesség: 18 cmMagasság: 10 cmSúly: 0. 337 kg
Termékeim között több pléh doboz található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
( plédoboz pléhdoboz kávé pléh doboz fémdoboz fém doboz reklámdoboz reklám doboz kávésdoboz kávés doboz sütis doboz süteményes doboz sütidoboz kávétartó )

Jelenlegi ára: 9 800 Ft
Az aukció vége: 2018-11-29 04:56 .

Marschal gramofontű doboz - Jelenlegi ára: 2 300 Ft


 !   Fontos !     Licitálás elött kérdezzen rá, biztosan meg van-e a tétel, mivel azokat több helyen is árulom!
(meghiúsult adásvételnél a Vatera rendszere nem engedi az eladónak, hogy az adásvételt pozitívra értékelje)
Kérjük az adásvételt visszaigazolás után 14 napon belül rendezni, mert ellenkező esetben a tételt újraindítom.
#33583 
kaalmaan_item_842016471_

Jelenlegi ára: 2 300 Ft
Az aukció vége: 2018-12-05 07:34 .

VÉGKIÁRUSÍTÁS! IKEA tányér papírtányér 10 db 26X26 - Jelenlegi ára: 700 Ft


VÉGKIÁRUSÍTÁS 30% KEDVEZMÉNNYEL !!! 1. 000 HELYETT 700/DB !!!
IKEA négyzetes papír nagy lapostányér partira, bulira, piknikre - KÉK
Mérete 26x26 cm. Új, bontatlan.
Az ár egy 10 db-os csomagra vonatkozik.
Itt ezeket a termékeket tudja megvásárolni:
 
A többi fotó a további, külön aukciókban listázott termékeink széles kínálatát hivatott bemutatni. Amennyiben azok keltették fel érdeklődését, úgy kérjük keresse meg a termékeink között, vagy kérdezzen.
Szállítási és postázási feltételek, árak a "Szállítási és fizetési feltételek" fül kinyitásával válnak elérhetővé.
A szolgáltatótól a vásárlást követően kapott üzenet tartalmaz minden szükséges infót, kérjük szíveskedjen elolvasni.
Ajánljuk megtekintésre további oldalainkat: férfi, -női ékszerek, férfi, -női kiegészítők, fa-, és kreatív játékok, baba- és gyermekholmik, dekorációs anyagok, ajándékötletek kicsiknek és nagyoknak.


Jelenlegi ára: 700 Ft
Az aukció vége: 2018-12-16 20:33 .

QUIMBY - DVD - Jelenlegi ára: 999 Ft

CSAK A DVD AZ AUKCIÓ TÁRGYA!!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!
átvehető az Örsön FIX helyen--CSAK hétköznap!!!!! !!!!
V. kerületben fIX helyen-Lánchídtól 2 percre lévő címen
18. kerüelti címen
és postázom!!!!! !!!

Jelenlegi ára: 999 Ft
Az aukció vége: 2018-12-16 11:46 .

Apatit fúrt golyó, ásványgyöngy 8 mm-es - Jelenlegi ára: 240 Ft


8 mm-es apatit
Ha mást szeretne, vagy többet, kérem, jelezze a terméklapos levelezésben, amennyiben van készleten, feltöltöm.  
Csak ajánlottan postázok, kérem, ezt vegye figyelembe a licitáláskor.
Több darab megvásárlása esetén egy levélben küldöm.  
*********************************
Csomagolási költséget nem számolok fel. Mérettől függően ajánlott levélként, vagy futárral küldöm.
Személyes átvétel Pécsen lehetséges.
Az aukció lejárata után felveszem Önnel a kapcsolatot. Önnek egy hete van arra, hogy reagáljon a megkeresésre. Ha ez nem történik meg ez alatt az idő alatt, az árut újra listázom.
Kérem, amennyiben bizonytalan valamiben, licitálás, vagy vásárlás előtt kérdezzen.
Személyes átvétel esetén természetesen készpénzes fizetésre is van lehetőség.


Jelenlegi ára: 240 Ft
Az aukció vége: 2018-12-15 23:20 .

20db-os DVD csomag - Jelenlegi ára: 4 490 Ft

Eladó a képeken látható 20db-os DVD csomag hibátlan, újszerű állapotban! 250Ft/db. Egyben eladó.


Jelenlegi ára: 4 490 Ft
Az aukció vége: 2018-12-15 20:02 .

Next hosszú ujjú felső csomag 6-9 hó - Jelenlegi ára: 2 300 Ft

Eladó a képen látható hosszú ujjú felső csomag
Next Superhősös hosszú ujjú felső 6-9 hó Csak öblítettem, átnőttük a szekrénybe
Next tütüs balerinás hosszú ujjú felső 6-9 hó
Next fánis koll 9-12 de együtt jó a többivel Elején halvány folt, mint ha valami kékes befogta volna


Jelenlegi ára: 2 300 Ft
Az aukció vége: 2018-12-16 12:31 .

KILIMANJARO kamasz-lány-női XS-es outdoor softhell narancssárga mellény - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Tökéletes az állapota. Cipzárak mindenhol tökéletesek.
Mellnél: 43cm , derék: 41cm alul 45 cm. Hossza: 55cm  Néhány centit enged -2-3 centit.
Postázom.

Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2018-12-15 19:56 .

InnovaGoods Tartásjavító és Karcsúsító Sportöv - Jelenlegi ára: 4 514 Ft

EAN:
4899888116400
Gyártó:
InnovaGoods
Minimalizáld a kockázatokat és javíts alakodon az új InnovaGoods Sport Fitness tartásjavító és karcsúsító sportövvel! Karcsúsító funkciója segít az alakformálásban sportolás közben. Tartásjavító funkciója lehetővé teszi a testtartás korrigálását és az ágyéki terület erősítését sportolás és olyan munkavégzés közben, amely nagyobb erőfeszítést igényel (vezetés, rakodás stb. ) megelőzve a hátsérülések és a lágyéksérv kialakulását. Neoprénből (65 %), poliészterből (20 %) és elasztodiénből (15 %) készültRugalmas és légáteresztő anyag a verejtékezéshezKényelmes és diszkrét kivitelezésDupla varrat és belső nyomásrétegÁllítható, extraerős és strapabíró tépőzárBelső rudak a hát támasztására a testtartás javítása érdekébenKézzel moshatóKb. szélesség: 26 cmKb. hossz: 105 cm (S) / 115 cm (M) / 125 cm (L) / 135 cm (XL)Csomagolás 24 nyelven (magyar, angol, francia, spanyol, német, olasz, portugál, holland, lengyel, román, dán, svéd, finn, litván, norvég, szlovén, görög, cseh, bolgár, horvát, szlovák, észt, orosz, lett)

Jelenlegi ára: 4 514 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Zsolnay étkészlet - 6 db lapos, kerek kistányér (sötétkék arany szegéllyel) - Jelenlegi ára: 9 000 Ft


Eladásra kínálom hiányos Zsolnay Pompadour étkészletem gyönyörű példányait.
Jelen aukció tárgya 6 db lapos kistányér (16, 5 cm x 2 cm), melyekre egyben, készletként licitálhatsz.
Hibátlan, alig használt darabokat hirdetek.
Termékeim között még találsz a készletből pár darabot.


Jelenlegi ára: 9 000 Ft
Az aukció vége: 2018-12-15 15:52 .

2018. november 24., szombat

Dymphna Cusack: Ketten a halál ellen (*89) - Jelenlegi ára: 400 Ft

Dymphna Cusack: Ketten a halál ellen
A megrendelt könyv(ek) személyesen átvehetők Budapesten lévő átvételi pontunkon minden hétköznap 10 és 18 óra, szombaton 10 és 14 óra között. A személyes átvételi lehetőségről részletesen az Ismerj+ alatt olvashat.  Kiszállítás esetén a Magyar Posta mindenkori díjszabása az irányadó, több könyv rendelése esetén egyszeri postázási díjat számolunk, 6000 forintot meghaladó rendelés esetén a kiszállítás díjtalan.
A vásárlás menete részletesen >>"

Jelenlegi ára: 400 Ft
Az aukció vége: 2018-11-26 06:44 .

Spirálozógép, műanyag spirálkötéshez, manuális, 300 lap, FELLOWES "Pulsar+ 300" - Jelenlegi ára: 73 915 Ft


Spirálozógép, műanyag spirálkötéshez, manuális, 300 lap, FELLOWES "Pulsar+ 300"
Termék azonosító: 71522
- Otthoni/irodai spirálozógép általános használatra
- Spirálozó kapacitás: 300 lap
- Lyukasztási kapacitás: 17 lap
- Maximális spirálméret: 38 mm
- A könnyű és pontos, függőleges dokumentumbetöltés, állítható lapszéligazítóval, biztosítja az egyenes vonalú lyukasztást
- Dokumentumvastagság és spirálméret kiválasztó sín
- Egyszerűen üríthető tartály
- Kezdőcsomaggal 10 dokumentum spirálozásához
- Termék méretei, összecsukott állapotban: ( magasság x szélesség x mélység): 130 x 456 x 396 mm
- Termék súlya: 6, 9 kg
- 2 év garanciaMennyiség: 1 db(Egységár: 73 915 Ft/db)
Státusz
Külső raktáron
Szállítási idő
1-3 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 1100 Ft*
Pick Pack Pont: 750 Ft*
FoxPost: 790 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
30 000 Ft felett Ingyenes!
A termék szállítása most:
INGYENES!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással


Jelenlegi ára: 73 915 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

BGS-5052-17 Imbuszkulcs 17 mm 1/2" - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

A BGS technik? németországi székhelyű professzionális minőségű autóipari célszerszámokat gyártó vállalat. Jellemzően strapabíró alapanyagból készült, minőségi és tartós autójavító kéziszerszámokat, műhely felszereléseket és autójavító célszerszámokat gyártanak. A BGS által gyártott autójavító szerszámok választéka több tízezer féle szerszámot jelent. Szinte minden autótípushoz találhatunk BGS célszerszámokat. Minden BGS szerszámra törés garancia érvényes, ami azt jelenti hogy rendeltetés szerű használat mellett eltört, lecsorbult vagy deformálódott szerszámot kicseréljük. A BGS szerszámokat mindennapos ipari felhasználásra készült szerszámokat gyárt,  így ez nem kizáró ok a garancia érvényesítésében. A BGS hatalmas raktárkészlettel rendelkezik, mely folyamatosan bővül...
Jellemzők
Króm-vanádium acélból készül;
Matt króm bevonat;
Homokfújt bitek;
Recézett külső ív.


Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Artemis CP2 légpuskává alakítható légpiszoly, 2db tárral, hangtompítóval,alkatrészekkel+INGYEN POSTA - Jelenlegi ára: 57

Az Artemis légfegyvergyártó cég egy nagyon népszerű terméke a CP2 légpuska/légpiszoly, hiszen egy vásárral két fegyvertípust vásárolhatunk meg. Alapvetően egy szén-dioxid patronnal működő, polymermarkolatú, igényes kidolgozású pisztolyt találunk a csomagban, ami tartalmazza a puskává alakításhoz szükséges hosszú csövet és válltámaszt is. A csőcsere nagyon egyszerű, bárki által gyorsan elvégezhető, mindössze egy imbuszkulcs szükséges hozzá, amit tartalmaz a készlet. A hosszabb cső csatlakoztatásával a torkolati sebesség és a lövedék mozgási eneriája is növekszik. A válltámasz eszköz nélkül is a pisztolymarkolatra csatlakoztatható. Maga a fegyver teljesen fém, kivéve a markolatot és a válltámaszt. Forgó tolózáras működésű ismétlőpisztoly/puska. A tár kapacitása 9 db diaboló (légpuskalövedék). A csöve huzagolt, a magasabb torkolati sebesség, illetve a lövedék típusa lehetővé teszi, hogy a BB-vel működő társainál sokkal pontosabb legyen. Gyári fém hangtomító/csendesítő is jár hozzá, ami a puska és pisztolycső végére is rácsavarható. 12g-os hagyományos CO2 patronnal működik, amit a cső alatti patronházba kell behelyezni, majd a patronház végére rácsavarni a kupakot annyira, hogy a patronszáj kilyukadjon és már mehet is a lövészet. Kiváló, pontos, könnyű és sokrétű hobbilövész eszköz.  
Adatok:
Kaliber: 4, 5mm (szükség esetén 5, 5mm-es is rendelhető, ami 7, 4J pisztolyként 11, 5J puskaként)
Torkolati sebesség pisztolyként: 500fps=152 m/s (~5, 8J)
Torkolati sebesség puskaként: 600fps=183 m/s (~8, 5J) 
Működés: Ismétlő, forgó-tolózáras
Irányzék: Nyílt irányzék+ 11mm-es szereléksín távcső/red-dot felszereléséhez
Tárkapacitás: 9db lövedék (forgótár)
Pisztolyhossz: 360mm (Ebből csőhossz: 210mm)
Puskahossz: 860mm (Ebből csőhossz: 450mm)
Tömeg: 925g pisztolyként, 1385g puskaként
Csomag tartalma:  
-A pisztoly
-Puskacső (a cső alján van egy kis 22mm-es síndarab amire bipod szerelhető)
-Válltámasz
-2db tár
-Hangtompító/csendesítő
-Cseretömítések
-Használati útmutató
Egyéb információk:
A fegyvert külföldről szállítatom. A fizetést követően nagyjából egy hét alatt érkezik meg a kedves vevőhöz. A posta ingyenes, a leütési ár a végső ár.
Az aukció választhatóan egy 4, 5, vagy egy 5, 5mm-es termékszettre vonatkozik.
Ha bármi egyéb fogyó használati eszköz (CO2 patron, lövedék), vagy kiegészítő (Red-dot/távcső/bipod stb.. ) is kell  puska mellé, meg tudom oldani.  
A fegyver, amíg pisztoly állapotában van, 7, 5J alatti a torkolati energiával rendelkezik, így nem minősül lőfegyvernek, viszont puska állapotában átlépi a hazánkban törvényes 7, 5J-os határt, így puskára alakítva lőfegyvernek minősül és a lőfegyverekre vonatkozó jogszabályok érvényesek rá.
 
Bármi egyéb kérdés van, szívesen válaszolok!  

Jelenlegi ára: 57 000 Ft
Az aukció vége: 2018-12-15 14:42 .

DUNLOP Winter Response185/65R15 téligumi lemezfelnin - Jelenlegi ára: 65 900 Ft

Eladó 4 db lemezfelnire szerelt DUNLOP Winter Response tipusú téli gumi. 185/65R15 méretű (pl. Opel Astra G). Újszerú, 95%-os állapotban (profilmélység 6, 5mm). A németek téligumitesztjén az legelsők között van ez a márka!!! https: //infostart. hu/gazdasag/2018/10/16/itt-a-2018-as-nagy-teligumi-teszt-ezeket-erdemes-felszerelni
Az ár a komplett garnitúrára vonatkozik!!!
A szállítási díj az útvonal függvénye. Szivesebben venném a személyes átvételt.


Jelenlegi ára: 65 900 Ft
Az aukció vége: 2018-12-15 18:42 .

Madaras falimatrica új - Jelenlegi ára: 990 Ft

Anyaga: műanyag
mérséklet
Madár Branch: 30 x 12, 5 cm-es
Leaf: 5, 5 x 3 cm-es
Tartalom: 14 matrica csillogó hatású

Jelenlegi ára: 990 Ft
Az aukció vége: 2018-12-16 01:12 .

5 méter RGB színes LED szalag, LED fénysor 5050-es - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

5 méter RGB színes LED szalag, LED fénysor 5050-es
5 méter RGB színes LED szalag, LED fénysor, Ledsor, ledszalag távirányítóval, kapcsolható színekkel, adapterrel
Tedd egyedivé és színesebbé házád, lakásod, üzleted!
Ez a nagyszerű Led szalag kiválóan alkalmas hangulatvilágítás és dekoráció készítéséhez, vagy akár reklámcélokra is használhatod. A ledszalag távirányítóval vezérelhető, így te állíthatod be színét, fényerejét vagy akár villogtathatod is a ledsort. Azt is te döntöd el, hogy milyen sebességgel, milyen szín villogjon.
Vezérelhetsz futófényt, vagy szín áttünést, amelyek kitűnően alkalmasak például egy üzlet figyelemfelkeltésére, de akár egy kattintással táncszoba válhat a nagyszobából.
Az öntapadós hátoldalának köszönhetően a led fénysor könnyen felszerelhető. Mindössze 8 mm-es szélessége miatt, kikapcsolt állapotban szinte láthatatlan.
Tulajdonságok:
- Szuperfényes 5050 SMD LED világító erőforrások.
- 60 db LED/ 5 m.
- Méret: 500*8*2 mm.
- RGB LED szalag.
- Bemeneti feszültség: 12V.
- Max teljesítmény 20W.
- LED mennyiség: 60/m.
- Hosszú élettartam : >50. 000 óra.
Csomag tartalma:
- 5050 60 LED 5M RGB LED szalag.
- 1 X RGB vezérlő doboz.
- 1X távirányító.
- 1 X 12V 3A AC / DC adapter.
- 1 X Kábel.

Jelenlegi ára: 3 500 Ft
Az aukció vége: 2018-12-08 11:30 .

Dúsított Szappan Sensai Silky Kanebo - Jelenlegi ára: 20 078 Ft

EAN:
4973167903728
Gyártó:
Kanebo
Szeretné a legjobb onlineszépségápolást otthonában nagyszerü áron? Akkor, ne menjen el mellette Dúsított Szappan Sensai Silky Kanebo! Nem: Hölgy

Jelenlegi ára: 20 078 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Ozzie sports napszemüveg ,UV 400 ,nem karcos ,újszerű - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Személyes átadás Budapesten hétköznap , a Bosnyák , Blaha Lujza , Örs vezér téren, készpénzzel fizetve . Postán feladni nincs lehetőségem ! Köszönöm a megértésüket. Napközben leveleim nem áll módomban elolvasni , de telefonon elérhető vagyok .
A Vatera szabályzata szerint két hét az átvételi idő, ha két hét után nem tudják megoldani a személyes átvételt , akkor újra meghirdetem Licitálás, vásárlás során elfogadja a Vatera , TeszVesz szabályzatát és a hirdetésben szereplő feltételeket .

Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2018-12-15 01:21 .

Bluetooth Hangszóró PLATINET PMG11 6W 1500 mAh - Jelenlegi ára: 12 867 Ft

EAN:
5907595444804
Gyártó:
PLATINET
Ha szenvedélyesen rajongsz a informatikai és elektromos termékekért, és szeretsz lépést tartani a technológiával, ne maradj le a legkisebb részletekről sem, vásárold meg Bluetooth Hangszóró PLATINET PMG11 6W 1500 mAh-et verhetetlen áron. Teljesítmény: 6 WCsatlakozás: BluetoothVízállóHatótáv: 10 mKb. töltési idő: 2 óraKb. önálló működési idő: 12 óra

Jelenlegi ára: 12 867 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Hikvision DS-2CE16D8T-IT5 - Jelenlegi ára: 29 200 Ft

IP Kamera,

Jelenlegi ára: 29 200 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Tomtom runner szíj - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Tomtom szilikon szíj eladó.
Kompatibilis órák: Runner 2, Runner 3, Spark, Spark 3, Adventurer.
Fekete, sötétzöld, lime, világoskék és piros színben.
Személyesen azonnal átvehető. Postakötség megbeszélés alapján.

Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2018-12-15 09:02 .

Genius dugókulcs belső torx E10 3/8"" (353510) - Jelenlegi ára: 890 Ft

Genius dugókulcs belső torx E10 3/8""(cikkszám: 353510)Raktári státuszRendelésre! Szállítás: 2-3 munkanapRövid ismertetőGenius dugókulcs belső torx E10 3/8"belső méret: E 10, külső méret: 12. 2 mm, csatlakozás: 3/8", hossz: 28 mm, súly: 27 gTermékleírásE-típusú belső torx crowafej. Meghajtás: 3/8", négyszögFejméret: E-10InformációkNézz szét a további termékeink között is!
További termékeinket itt találod
Szállítási költségekről mindent megtudhatsz fentebb a "szállítási és garanciális" fül alatt.
Az ott megadott díjaktól eltérni nem tudunk!
Minden megvásárolt termékhez ÁFÁ-s számlát mellékelünk, üzleti ügyfelek nagyobb mennyiségű rendelését is szívesen várjuk, ilyen esetekben további kedvezményeket tudunk biztosítani! A feltöltött képek nem minden esetben az aukcióban szereplő termékről készültek. Bizonyos esetekben illusztrációk. Továbbá az eltérés oka lehet a gyártó által bevezetett új típus, forma és színváltás is. Az ebből eredő reklamációkat csak nagyon indokolt esetben tudjuk elfogadni. Amennyiben bármi kétséged merül fel, kérjük vásárlás előtt érdeklődj!

Jelenlegi ára: 890 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .