2016. szeptember 23., péntek

3 az1 ben Fotoobjektív+Védőtok+Tripod tok 5/5S/SE - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Eladó egy Új  iPhone 5/5s/SE készülékekhez tervezett olloclip 3-IN-1 fotóobjektív, halszem-, nagy látószögű és  10×-es makrólencsét kínál egyetlen praktikus megoldásbaaa.  Együttműködik a népszerű alkalmazásokkal fotó- és videomódban.
Repülőgépeknél használatos alumínium és precíziós csiszolású, bevonatos üveglencsés optika felhasználásával készültA makrólencsék rögzítik az apró részleteket, és a témától néhány milliméterre fókuszálnak.
A lencsét valamennyi kedvenc fotós- és videoalkalmazásoddal használhatod. Javítja az elkészített képek minőségét. Javítja az iPhone és az iPhone touch kép- és videorögzítő képességeit.
Mikroszálas hordozótok, amely lencsetörlőként is használható. Adapter 5. generációs iPod touch készülékhez Objektívsapkák Gyorskezdési útmutató.
Pluszban még van a hozzávaló Olloclip tok, ez egy nagyon vékony kemény tok amely még jo bb védelmat mint egy szilikontok.
Plusz egy Tripodhoz rögzithető és 90 fokban elforgatható keret, ebbe becsúsztatható a telefon olyan fotók készítéséhez ahol szükséges a stabilitás. Pl. time-lapse video stb.... A képen látható Tripod nem tartozéka az árverésnek!!!
Tettem képet a külfölön beszerezhető árról is.
Itt kicsit bővebben irnak a 4 az1 es változatáról és az ára is látható.     https: //www. bestmarkt. hu/olloclip-objektiv-gyorskihajtos-tok-es-professzionalis-fotoadapter-iphone-5-es-ipod-touch-keszulekekhez-p261135 
A youtube-on magyar nyelvű nagyon jó videó is van róla:   https: //www. youtube. com/watch? v=QyoQStaMJvg
Utánvéttel nem szállítok!


Jelenlegi ára: 8 000 Ft
Az aukció vége: 2016-10-14 14:33 . 3 az1 ben Fotoobjektív+Védőtok+Tripod tok 5/5S/SE - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése