2016. szeptember 24., szombat

Szinte új!!! Wilson Hammer 5.4 Titanium teniszütő - Jelenlegi ára: 9 500 Ft


Licit tárgya: teniszütő
Szinte új!!!
Harmadáron!!!
Made in USA!!! nem gagyi kínai!!!
Jó pár éve vettem a lányomnak Ausztriában mikor kint dolgoztam ezt a teniszütőt. Legfőképpen azért, mert már minden ütőt, még a Head-et is már Kínában gyártják, ez pedig eredeti amerikai. Made in USA felirattal, eredetiségét igazoló hologrammal. Új ára 99, 99 Euro volt. Nemsokára külföldre ment dolgozni, ezt viszont nem vitte magával.
Alig játszott vele egy-két alkalommal. Újszerű állapotban van, mint az a képeken is jól látszik. Azzal kezdte, hogy egy speciális húrt rakatott rá, és kicserélte a gripjét. Ha férfinak lenne, akkor értelemszerűen ez utóbbit ki kell cserélni!
Gyári rezgéscsillapítót tartalmaz.
A négyszögletes kiképzés (rectangular geometry) a két oldalon egy különleges merevséget kölcsönöz az ütőnek.
Feje 710 cm2 Owersize.
Anyaga Titan ium
Nyele 3-as, azaz 4 3/8"
Húrkiosztása 18x20
Ütő hossza 69 cm
Súlya 300 g
Eladó a fiam Tecnopro 600-as, 140 cm magas gyereknek való teniszütője, 38, 5-es Babolat teniszcipő, a párom vadonatúj és alig használt Head teniszütői, Babolat, Fischer és Prince teniszütőtáskák, az összes hirdetésem között ezek is megtalálhatók.  Több termék együttes megvásárlása esetén kedvezményt adok!
Van sok más hasznos termékem, érdemes egy percet áldozni rájuk! Ide kattintva megtekinthetők!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van már elég saját referenciám!

Jelenlegi ára: 9 500 Ft
Az aukció vége: 2016-10-15 10:37 . Szinte új!!! Wilson Hammer 5.4 Titanium teniszütő - Jelenlegi ára: 9 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése