2018. május 23., szerda

100 márka 1935 - Jelenlegi ára: 400 Ft

A képen látható darab(tétel) képezi az eladás tárgyát.
FIGYELEM!!
Tisztelt Gyűjtőtárs!
KÉREM CSAK ABBAN AZ ESETBEN LICITÁLJON , HA MÁR ELOLVASTA VÁSÁRLÁSI TÁJÉKOZTATÓT ÉS AZ ABBAN FOGLALTAKAT ELFOGADJA!
A vevőnek a leütést követő 3 napon belül jelentkeznie kell email-ben a megvásárolt tételért. Fizetési határidő az elkelés napjától számított 7. naptári nap, függetlenül attól hogy a vételár 10 Ft vagy 100. 000. - Ft (Feltéve ha emailben más nem lett megbeszélve! )A szállítást utalás után, 1 héten belül teljesítem! Ez általában keddi nap meg szokott történni, mivel akkor a futárszolgálat azon a héten kiszállítja azt! 7 napon túli kifizetetlen tétel esetén automatikusan negatív értékelést küldök!! A kapcsolatfelvétel alkalmával kérjük közölje teljes nevét, postai címét, telefonos elérhetőségét, emailcímét és a vaterás felhasználónevét is! Ezek hiányában a termékek elküldését nem tudom teljesíteni. Kapcsolatfelvétel kizárólag emailben lehetséges, mivel magánszemély vagyok és a munkám nem engedi ezzel való foglalkozást. Emailre válaszolva elküldöm a telefonszámot és időtartományt amikor elérhető vagyok ez ügyben.
Postázás: Kizárólag Dpd futárszolgálattal történik , amelynek költsége 980-Ft , EZ AZONBAN ÉRTÉKBIZTOSÍTÁST NEM TARTALMAZ! Eltünése esetén sem a futárszolgálat sem pedig én anyagi felelősséget nem vállalunk!! Sajnos a rengeteg a negatív tapasztalatom a Postai küldeményekkel (mint kapott és küldött csomag is), ezért ez az opció nem lehetséges!
Nagyobb súlyú értékű vagy terjedelmű darabok esetén az utalás előtt kérem emailben egyeztessen a futárköltségről! Több tételt vásárlása esetén természetesen csak 1 futárköltséget kell fizetni! Az eladásra felkínált tételek a kikiáltási ár alatt nem kerülnek értékesítésre.
A futárköltség: 20. 000 Ft értékű vásárlásig 980 Ft 20. 000 és 50. 000 Ft között 500 Ft 50. 000 Ft felett INGYENES (költségét átvállalom) Személyes átvétel esetén csak készpénzfizetés lehetséges.
Pénz visszafizetési garancia nincs. Vásárlás elállása csak személyes átvétel esetén lehetséges, ha esetleg valami oknál folyva nem felel meg a termék. Amennyiben a megvásárolt termékeket személyesen szeretné átvenni úgy előre egyeztetett időpontban erre lehetőséget biztosítok a vásárlás értékétől függetlenül.
Ha valamiben nem biztos, inkább KÉRDEZZEN, mielőtt licitál! Amennyiben minden egyértelmű, csak a postázási adatait kérném elküldeni! Az üzenet tárgy részében a felhasználónevét tüntesse fel a beazonosítás végett!
Kérem, csak az licitáljon, aki feltételeimet elfogadja!
Sikeres licitálást kívánunk!
Kérem tekintse meg további termékeimet is!

Jelenlegi ára: 400 Ft
Az aukció vége: 2018-06-05 20:22 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése