2018. június 7., csütörtök

Vitalpilze Coprinus BIO gyógygomba por kapszula (Gyapjas tintagomba) 100 db / 620 mg - új, bontatlan - Jelenlegi ára: 8


Vitalpilze Bio Coprinus ( gyapjas tintagomba ) por kapszula - új, bontatlan ( gyártó: Pilze Wohlrab )
100 db / 620 mg
Kiváló vitálgomba a vércukorszint csökkentésére.  Lassítja a diabétesz szövődményeinek kialakulását. Gazdag ásványi anyag-, fehérje- és vitaminforrás.
A gyapjas tintagomba, vagy más néven spárgagomba ( íze spárgára emlékeztet ) Európában és Ázsiában előforduló, hazánkban is ismert gombafaj. Az egyébként mutatós gomba, ha megöregszik, fekete, tintaszerű, kenőcsös folyadékká válik. A síkságoktól a középhegységekig, tavasztól őszig, széles körben elterjedt.
Népi gyógyászatból régóta ismert a gomba vércukorszint csökkentő hatása. Későbbiekben ezt állatkísérletekkel is igazolták. Eredményesen csökkentette a II-es típusú diabéteszben szenvedő egerek vércukor- és triglicerid szintjét.  Lassítja a cukorbetegség szövődményeinek kialakulását.  Húsz aminosavat tartalmaz ( melynek mindegyike szükséges az emberi szervezet számára ), valamint magnéziumot, káliumot, vasat, mangánt és cinket. Mindezek mellett gazdag vitaminforrás, többek között B3 vitamin (niacin), B2 vitamin (riboflavin), B1 vitamin (tiamin) és C vitamin található benne.
A Pilze Wohlrab szigorúan ellenőrzött ökológiai gazdaságokból származó, szakértők által kézzel begyűjtött és válogatott, frissen szárított Coprinus gombát dolgozza fel. A gomba teljes termő testét finomra őrlik, hogy növeljék az értékes összetevők biohasznosulását.
A por minőségét és tisztaságát németországi laboratóriumokban tesztelik.  
bio
gluténmentes
vegetáriánus
Felhasználható: 2020/06


Jelenlegi ára: 8 100 Ft
Az aukció vége: 2018-06-27 21:25 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése