2018. augusztus 8., szerda

GÖMB HÁZAS HANGSZÓRÓ PÁR / 2 pár / - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Eladó a képeken látható GÖMB HÁZAS HANGSZÓRÓ, 2 pár azaz 4 db  / illesztő trafóval, de maga a hangszóró 8 Ohm-os 20 W-os, szélessávú, tehát a trafóra semmi szükség, ha nem 100 V-os rendszerben használják.  / Gömb- átmérő kb. 22 cm.   / Eredeti hangszórókkal, tőmítő anyaggal, gyári állapotban a belseje, szólnak hibátlanul. Az ár a 2 db-ra értendő, párban eladó.
Kérem, hogy csak az licitáljon, aki komolyan is gondolja a vásárlást és tudja rendezni az utalást, tehát utánvéttel NEM POSTÁZOK!   Maximum 2 napot várok a kapcsolat felvételre és 4 napot az utalásra.  
NEM regisztrált látogató, vagy legalább 5 pozitív értékeléssel NEM rendelkező NE LICITÁLJON. Nem fogom figyelembe venni !!!   Régen bizalmi alapon működő aukciós oldal volt, ma kiadják az ember adatait kalandból, komolytalanul licitáló „ bárkinek” Nem értem miért a vásárlók biztonságát reklámozzák annyira, védhetnék az - akár több mint tíz éve feltöltő- eladókat is!  
Magánemberként hírdeten, visszavásárlás garancia nincsen.   Nem új a termék, állapotuk képen látható és a hírdetett termékről készültek. Postaköltség a vevőt terheli a mindenkori díjszabás szerint.


Jelenlegi ára: 6 000 Ft
Az aukció vége: 2018-08-29 10:26 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése