2019. május 4., szombat

Acqua Di Parma Férfi Parfüm Szett Sandalo 3 db - Jelenlegi ára: 49 799 Ft

Ajándékozni szeretnél parfümöket és kozmetikumokat nagy tételben? Férfi Parfüm Szett Sandalo Acqua Di Parma (3 pcs) 100%-ban eredeti exkluzív csomag ideális minden részletében családodnak, vagy barátaidnak. Ne hagyd ki termékeinket, amelyekAcqua Di Parma 100%-ban eredetiek! Nem: MenTartozék: Tusoló Gél 75 mlEau de Cologne 100 mlGyertyaTípus: Eau de Cologne
 
Acqua Di Parma
 
Minőség, elegancia, kreativitás és előkelőség ? ezek azok az értékek, melyek már több mint 100 éve az Acqua di Parma parfümök elválaszthatatlan kísérői. Az Acqua di Parma előkelő niche parfümmárka 1916-ban Parmában, az ősi olasz város központjában született. Itt, egy kis parfümkészítő manufaktúrában, a kézműves szakma mesterei olyan modern, könnyű és üde illatot alkottak, amely meglehetősen különbözött az akkori idők német eredetű, erős és intenzív Eau de Cologne illatoktól. Az első olasz Eau de Cologne, melynek összetétele a mai napig semmit sem változott, kizárólag természetes alapanyagokat tartalmazott.
 
Az Acqua di Parma Colonia kölnivíz a múltszázad 30-as éveinek szimbólumává vált. A márkára jellemző, jelenleg is változatlan formájú art deco stílusú üvegcse is abban az időben nyerte el ikonikus megjelenését. Nemzetközi sikerre a 20. század 2. felében tett szert. Ekkor az Acqua di Palma az elegáns parfümházak keresett termékévé és a magasabb társadalmi körökben szó szerint kultusszá vált. Ezt a luxusstátuszát a márka, melynek portfóliójában manapság egész sor női és férfi parfüm található, mindmáig megőrizte. Próbálja ki ön is a női Acqua di Parma Profumo vagy az Acqua di Parma Colonia Oud férfi illatot, és ismerje meg a minőségi alapanyagok, az olasz termékek és a híres kézműves munka értékét.
 
Szállítási idő: 5-7 munkanap
Jelenlegi ára: 49 799 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése