2019. október 7., hétfő

Logitech G29 kormány + Wheel Stand Pro állvány, újszerű garanciális - Jelenlegi ára: 90 000 Ft

Eladó egy darab a méltán híres Logitech G29 kormányból, ami készre van szerelve a hozzá tartozó Wheel Stand Pro állványra.
A kormány egészen minimálisan volt használva. Úgy vettem meg, hogy majd biztos fogok vele játszani, de a valóság mást mutat és csak párszor használtam. Sajnos nem kaptam rá. Ettől eltekintve a kormány fantasztikus, igazán nagy élmény a használata, és keresi gazdáját aki többet használná mint én. Teljesen hibátlan állapotban árulom, gyakorlatilag a használatot tekintve még újnak számít.
Garanciális 2019 december 10-ig!
Kérem az érdeklődőket, hogy olvassanak utána a terméknek, tapasztalni fogják, hogy mindenhol magasztalják, annyira kiváló darab.
A kormány gyakorlatilag készre van szerelve: annyi a dolgod, hogy hazaviszed, két kábelt a helyére illesztesz és már mehet is a játék. A Wheel Stand Pro a dolog kulcsa: azt hiheted hogy erre nincs szükséged, és majd felszereled valami asztalra, és jó lesz úgy. Nem lesz! A G29 bonyolult összeszerelésű kormány, ha párszor eltöltesz azzal néhány fél órát, hogy dobozból ki, asztalra föl, majd az egész vissza, alig fogod használni, annyira macerás. A Wheel Stand Pro előnye, hogy egy mozdulattal összecsukható és azonnal mehet a szekrény alá, vagy ahol tartani szeretnéd. Továbbá: a Wheel Stand Pro biztosítja hogy ne mozogjon a kormány, és ne csúszkáljanak a pedálok. Gyakorlatilag olyan mintha valódi autóban ülnél: minden a helyen fixen rögzítve, és azonnal mehet a verseny. Az állvány nagyon masszív darab, és pont erre a célra fejlesztették ki. Valamint hozzátenném hogy bármilyen székkel és ülőalkalmatossággal kompatibilis, és bármilyen magassághoz be lehet kényelmesen állítani. Elképesztő élmény!
Egyben eladó, vásárlás előtt megtekinthető és kipróbálható!
A kormányra és az állványra együtt kb 150e Ft-ot költöttem, és ma sem sokkal olcsóbb új alkatrészekből ugyanezt összerakni. Tekintve a termékek kiváló állapotát, bízom benne hogy az ajánlat elnyeri tetszésedet!
Ha esetleg valamiért csak a kormány érdekelne, küldj egy üzenetet.

Jelenlegi ára: 90 000 Ft
Az aukció vége: 2019-10-21 19:12 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése