2019. december 2., hétfő

Xiaomi Mi Smartphone Gimbal stabilizátor, bontott csomagolás - Jelenlegi ára: 28 700 Ft

Szállítás:
1 munkanapon belül
Gyártó:
Xiaomi
Típus:
gimbal
UTOLSÓ DARAB KÉSZLETEN!
BONTOTT CSOMAGOLÁS!
Filmszerű videók okostelefonnal
3-tengelyes stabilizáció
Motion Timelapse
Aktív Track
Hosszú üzemidő
CSOMAG TARTALMA:
Mi Smartphone Gimbal
USB töltő kábel
Xiaomi Mi Smartphone Gimbal stabilizátor
Mi Smartphone Gimbal
Filmszerű videók okostelefonnal
3-tengelyes stabilizáció | Motion Timelapse | Aktív Track | hosszú üzemidő
Légy a saját rendeződ!
Szeretsz fotózni, de zavar az SLR kamerák bonyolult kezelése?
Szeretsz videózni, de nem szereted a rossz minőségű képeket?
A Mi Smartphone Gimbal stabil és nagyszerű képeket készít neked,
hogy az élet minden értékes pillanatát meg tudd örökíteni bárhol és bármikor.
3-tengelyes mechanikus stabilizáció
Minden elkészített kép stabil és nagyszerű
A Mi Smartphone Gimbal egy magas pontosságú pozícióérzékelővel és egy teljes zártláncú szervo rendszerrel rendelkezik. A professzionális LOS stabilizációs algoritmussal valós időben képes kiszűrni a készülék mozgását a képkészítés közben, valamint szabályozni a pontosságot 0, 03°-ig. Bármikor stabil és nagyszerű képet tud nyújtani, legyen szó szülő-gyerek felvételről, túrázásról vagy szabadtéri sportokról
Különböző funkciók a minőségi képek készítéséhez
A Mi Smartphone Gimbal egy intelligens stabilizációs fényképezővé változtatja a mobiltelefont, amely lehetővé teszi az élet felejthetetlen pillanatainak megörökítését. A képeffektusok pontos szabályozásához olyan paramétereket is testre szabhatsz, mint az ISO, a fehéregyensúly és a zársebesség. Ezen kívül speciális effekt lencséket is használhatsz, hogy filmszerű vizuális effekteket kapj, rögzítve fény és árnyék timelapse képeket, valamint ki tudod merevíteni a csodálatos pillanatokat.
Timelapse
Zoom vezérlés
Motion lapse
Lassított felvétel
Hitchcock
AI Active Track mesterséges-intelligencia támogatott követés, amely egyszerűvé teszi a fotózást, mintha csak egy keretet választanál
Az AI Active Track egy multifunkciós Smart Track (okos követés) algoritmussal rendelkezik a cél gyors megtalálása és valós idejű, stabil követése érdekében. A Mi Smartphone Gimbal alkalmazásban a cél kiválasztása lehetővé teszi a Mi Mobile Gimbal számára, hogy a korlátlan 360 °-os szögben való mozgás közben automatikusan veled szemben tartsa az okostelefont.
Válts a különböző felvételi módok között
Egy mód különböző jelenetek felvételére
Az algoritmusnak és az intelligens szerkezeti kialakításnak köszönhetően, könnyedén válthatsz a függőleges, fejjel lefelé, oldalsó felvétel és vaku módok között. Akár egy móddal is különböző jeleneteket vehetsz fel a videók megzavarásának és megszakításának elkerülése érdekében. Csak kapcsold be a mobil rögzítőt a különböző felvételi jelenetek közötti váltáshoz.
Vertikális mód |
Horizontális mód |
Fejjel lefelé mód |
Elemlámpa mód |
5. 000 mAh kapacitás
Nem merül le a legszebb pillanatokban
A Mi Smartphone Gimbal 5. 000 mAh akkumulátorával akár 16* órán át is bírja. Ezenkívül akár powerbank-ként is használható a mobiltelefon valós idejű töltésére USB kábel segítségével, maximum 5V/1, 5A kimenettel. Az akkumulátor élettartama nem fog zavarni még szabadtéri felvételek készítésekor sem.
Ergonomikus kialakítás
Kényelmes fogás és elérhető vezérlők
A Mi Smartphone Gimbal ergonomikus kialakítású gondosan kidolgozott elrendezéssel a könnyű kezelhetőségért. Úgy tudod irányítani a műveleteket, mint az irányt, képkészítés, felvétel és nagyítás csupán az ujjaid mozgatásával. Testre szabhatod a Mode gombot a funkciók közötti gyors váltáshoz.


Jelenlegi ára: 28 700 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése