2020. július 5., vasárnap

MANGO márkájú, sötétkék színű, denevéres fazonú női felső, M-es méretben - Jelenlegi ára: 1 500 Ft


Eladó Mango márkájú -tudomásom szerint eredeti -, divatos és egyben elegáns, sötétkék alapszínű, minta nélküli női póló vagy "denevéres" fazonú női póló. Két oldalán inkább lefelé szűkülő vonalú és inkább hosszra rövidebb fazonú.   A ruháról kettő fényképet mellékeltem a terméklaphoz ( a másodikon látható a márkajelzés). Feltűntetett származási országa: INDONÉZIA.
Pontos mérete a háton (nyaknál) bevarrt címkén szerepel: "M"-es, de én ennél inkább kisebbnek, körülbelül női S/XS-es méretnek feleltethetném meg.
Anyaga puha tapintású. Pontos anyagösszetételét sajnos nem tudom feltűntetni, mivel az oldalán található címke ki lett vágva belőle, de valószínűleg 100% viszkóz. A ruhának az anyaga sajnos semennyit nem enged, egyáltalán nem vastag, kimondottan lenge, nyárias viselet,   bár ettől függetlenül természetesen bármikor hordható akár pulcsi (pulóver) alá is tökéletes.
Hibátlan, újszerű és tökéletes állapotú (nem fakó, nem foltos, nem bolyhos, sehol sem kinyúlt, nincs szálkihúzódás, nem lukas, nem varrott).
PONTOS MÉRT MÉRETEK:
A piactér sablonján megadott értékeket kiterítve mértem. A zárójelben feltűntetett értékek: A kiterített állapotban mért, illetve elasztikus, valamint anyagából adódóan engedő ruhák esetében a körülbelüli maximumig mért értékeket jelentik tól-ig határok között.
Hossza váttól a ruha aljáig mérve: 60 cm.
Alul mért bősége: 2x48 cm.
Derékbőség:  körülbelül 2x53 cm.
Mellbőség: 2x66 cm (bár ez utóbbi a fazonja miatt egyáltalán nem mérhető).
Szivesen válaszolok kérdésekre a termékkel kapcsolatban! Nézd meg a többi aukciómat is, válogass kedvedre! A termékeket vasalva postázom, de többnyire mosást igényelnek. Alkuképes a termék. Ötnél több termék vásárlása esetén 10% kedvezményt adok. Személyes átvétel Szolnokon előre megbeszélt helyen és időpontban megoldható.


Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2020-07-06 08:59 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése