2020. október 10., szombat

Minolta 8000i WHITE Dynax fényképezőgép - Jelenlegi ára: 19 000 Ft

Figyelem, a gép jellegéből adódóan kizárólag személyes átvétel lehetséges.
Ha ezt nem tudja elfogadni, kérem ne licitáljon.
Minolta Dynax 8000i White edition fényképezőgép, 35-105 rendszerobjektív,  Minolta Program 5200i white vakuval, gyári tokkal, és egy portrékártyával, a képek szerinti megkímélt állapotban.
Röviden itt lehet olvasni erről a páratlanul ritka gépről, - ettől feljebb már csak a MIR edition volt anno:
http: //camera-wiki. org/wiki/Minolta_Dynax_8000i
Két éve lőttem vele egy tekercs Ilford100-at probléma nélkül, azóta a szekrényben pihent. Tettem bele akut, működik, AF, motor, gombok rendben. Vaku tölt, villan, fókusz működik szintén. Obi nem szorul, rekesz rendben, gomba nincs, lencsék tiszták. Mai SonyA rendszerű obikkal kérdés nélkül elboldogul. Korából adódóan a markolata kissé pereg (egy másik, pl 7000i fekete minoltáról átragasztható, lemelegíthető), én nem piszkáltam, ez szakember dolga. A vakun fotó szerint a papucs részénél ragasztva van a burkolat, de stabil. Viewfinder belső lcd - markolathoz hasonlóan típusbosszantó jelleggel - minimálisan megfolyt, ettől tökéletesen használható, minden érték a gépvázról olvasható.
A szettnek egyben elég komoly súlya van, nem ez lesz a utcán lóbálós túragépe senkinek, viszont ritka és csodás darab, éke/dísze lehet bármilyen fotóstúdiónak, irodának, beltérnek, minden szem kerekedett a láttán - és természetesen filmmel ma is használható.
Postára, v. futárnak pontosan ezért nem adom, csak kézből-kézbe.
Ávétel a késő délutáni / esti órákban a Bikás park metróállomásnál.

Jelenlegi ára: 19 000 Ft
Az aukció vége: 2020-10-10 18:55 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése