2020. október 1., csütörtök

Spawn - Az ivadék - Jelenlegi ára: 890 Ft

Jó állapotban lévő használt DVD.
HANGOK:
 - magyar - 5. 1 (DD)
 - angol - 5. 1 (DD)
FELIRATOK (borító alapján):
magyar, angol
Spawn - Az ivadék
(Spawn)
Rendező:  Mark A. Z. Dippé
Szereplők:  Michael Jai White, John Leguizamo, Martin Sheen  
Leírás:
Igazi gyilkológéppé képezte ki egy titkos szervezet Al Simmonst: a férfi a kormány bérgyilkosa lett. A főnöke, Jason Wynn számára azonban kényelmetlenné válik, ezért elteteti láb alól. Tettei miatt Simmons a pokolra kerül, ahol maga az ördög tesz neki ajánlatot. Megegyeznek, hogyha erejét a gonosz szolgálatába állítja, visszatérhet az élő világába. Simmons így természetfeletti erővel felruházva, a sötét energiákkal teli Spawn képében tér vissza a Földre. Kiderül, hogy a kettős játékot játszó főnöke, Wynn ügynök is lepaktál az ördöggel. Spawn választás elé kerül, a Jó vagy a Rossz ügyet szolgálja.
Extrák:
Előzetes -
Audiókommentár - a rendezővel
Interjú - Todd McFarlane-nel
Werkfilm (így készült) -
Videóklip - Filter & The Crystal Method - Cant You Trip Like I Do
Személyes átvételre szinte minden nap, reggel 08. 00 és este 20. 00 óra között van lehetőség (előre egyeztetett időpontban! ),  a címünkön (IX. kerület, Viola utca).
Amennyiben postán szeretné megkapni a terméket, kérem vegye figyelembe, hogy CD-t és DVD-t kizárólag csak bélelt (buborékos/pufi) borítékban, ajánlott küldeményként tudunk felelősséggel feladni, amelynek ára a megrendelőt terheli!
Postázást kizárólag átutalásos, előre fizetés esetében vállalunk!
FoxPost sajnos nincs a közelünkben, ezért csak hetente egyszer tudjuk vállalni, hogy elmegyünk oda. Amennyiben ezt a módszert szeretné választani, akkor elképzelhető, hogy pár napot várnia kell a feladásra.

Jelenlegi ára: 890 Ft
Az aukció vége: 2020-10-02 09:01 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése