2020. november 22., vasárnap

Baladéo Security Intervention Knife autós-biztonsági zsebkés - Jelenlegi ára: 10 990 Ft

Sokoldalú, összecsukható mentőkés Ezt a speciális zsebkést azzal a céllal fejlesztették ki, hogy váratlan vészhelyzetekben életeket mentsen. A biztonsági késsel könnyebben kijuthatunk egy összetört járműből, vagy másoknak segíthetünk kiszabadulni onnan. Soha ne hagyja otthon! A hagyományos zsebkésekkel ellentétben úgy tervezték, hogy rendkívül könnyen nyitható legyen, akár egy kézzel is. A markolat alján hevedervágó és üvegtörő található, amelyek a biztonsági öv átvágásánál és a szélvédő kitörésénél segíthetnek. Félig fogazott pengéje titán bevonatú rozsdamentes 420 acélból készül. A pengét felsőzáras rögzítéssel látták el, amely megakadályozza a kés becsukódását használat közben. Markolatának acél és alumínium kialakítása masszív fogást eredményez. Oldalán övcsipesz található, amellyel könnyen derékszíjra függeszthetjük. A bicska további jellemzői félig fogazott, rozsdamentes, titán bevonatú acél penge acél és alumínium nyél felsőzáras pengerögzítés hevedervágó és üvegtörő övcsipesz penge hossza: 9 cm 12 x 3, 5 x 1, 8 cm 145 gSzállítási határidő 8 munkanap.
Súly (gramm): 145
Márka: Baladéo
Pengehossz (cm): 9
Markolat anyaga: acél, alumínium
Anyagösszetétel: penge: 420 rozsdamentes acél, nyél: acél és alumíniumA szállítási határidő Foxpost szállítási módnál 1-2 munkanappal meghosszabbodhat.
Kérjük, vegyék figyelembe, hogy csak a megadott szállítási módokat tudjuk alkalmazni. Postával (ajánlott levél, postán maradó csomag stb. ) sajnos nem áll módunkban szállítani.
Köszönjük megértésüket.

Jelenlegi ára: 10 990 Ft
Az aukció vége: 2020-11-22 21:45 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése