2021. február 28., vasárnap

Emir Kusturica díszdoboz (5 Film / 5 DVD) ÚJSZERŰ, SZINKRONIZÁLT, DÍSZDOBOZOS, RITKA DVD! - Jelenlegi ára: 14 990 Ft

Emir Kusturica díszdoboz (5 DVD / 5 Film)
(Emir Kusturica filmje)
(1985-2007)
A MAGÁNGYŰJTEMÉNYEMBŐL SZÁRMAZÓ EREDETI, NEM MÁSOLT,  
 ÚJSZERŰ, JÓ ÁLLAPOTÚ DVD!
A TERMÉK MAGYAR SZINKRONNAL ÉS MAGYAR FELIRATTAL RENDELKEZIK (A
CIGÁNYOK IDEJE CSAK MAGYAR FELIRATOT TARTALMAZ)!  
JOGLEJÁRT RITKASÁG, KERESKEDELMI FORGALOMBAN MÁR RÉG
BESZEREZHETETLEN!!
MINDEN FOTÓ ÁLTALAM KÉSZÍTETT A KÍNÁLT EREDETI DVD-IMRŐL, NEM
LETÖLTÖTT KÉPEK
Az élet egy csoda
(Zivot je cudo, 2004)
A kilencvenes évek elején a szerb hegyi kisvasútállomás főnöke, Luka azt várja a pályakorszerűsítéstől, hogy gazdag turistákat hoz, de helyette a háború jön, s megy előbb a fia, egyenest a seregbe, majd a felesége is (egy magyar cimbalmossal). A sors kárpótolja: a katonák Luka gondjaira bíznak egy bosnyák muzulmán lányt, Sabahát, aki majd fogolycserére is alkalmas lehet. Luka és Sabah között szétfoszlik az etnikai háló, a szerelmesek végzetén aztán a béke csavar egyet.
Az ígéret szép szó
(Zavet, 2007)
Szerbiában, egy négyfős faluban él Tsane, a 12 éves kamasz fiú a nagyapjával. A faluban lakik még a tanítónő, Bosa is, akinek leghőbb vágya, hogy férjhez menjen Tsane nagyapjához. Ám a nagyapa inkább a haldoklást választja, de mindenképpen gondoskodni szeretne Tsane jövőjéről. Ezért megígérteti a fiúval, hogy az bemegy a városba, elviszi egyetlen tehenüket, és a kapott pénzből vesz egy szentképet és szerez magának feleséget. Tsane alig ér a városba, máris egyik kalandból a másikba zuhan. Sikerül kivívnia a helyi maffiafőnök haragját, de a szerelem is gyomron találja. A helyzet egyre bonyolódik, még Jasna, a szerelme is veszélybe kerül, a maffiózók bordélyházba akarják juttatni. A fiú szerencséjére megismerkedik még sosem látott rokonaival, akik segítik a bűnözők elleni harcban. Mindeközben a nagyapa sem unatkozik otthon.
Underground
(1995)
Belgrád 1941-es német megszállását követően több partizáncsalád a pincékbe menekül. Egy "jóbarát" hadiszállító támogatásával fegyvereket készítenek az ellenállásnak - amin a halálgyáros jól keres. A háborúnak egyszer csak vége lesz, de a barát tovább szövi a szilaj harcok történetét, oly hihetően, hogy egész város éldeleg immár a felszín alatt. Azonban 1961-ben néhány partizán felmegy a fényre. Meglepődésük leírhatatlan. Aztán 1991-ben újra kitör a háború...
A cigányok ideje
(Dom za vesanje, 1989)
A történet alapja valós: a Jugoszláviában élő romák gyerekeket raboltak el, és Olaszországba vitték őket, hogy ott rablóbandáknak dolgozzanak. A modern Dickens-mesét minden borzalma ellenére játékos, vidám költőiség, gazdag színvilág jellemzi.
A papa szolgálati útra ment
(Otac na sluzbenom putu, 1985)
Az ötvenes években járunk: rossz szó miatt munkatábor, rossz helyre születés miatt koncentrációs tábor a büntetés. A hatéves szarajevói kisgyerek már nem hiszi el a magyarázatot, hogy a papa szolgálati útra ment. Kacag a világ furcsaságain, képzelete szárnyal, mert reméli, a "szolgálati út" nem tarthat örökké.
BUDAPESTEN A TERMÉK SZEMÉLYESEN ÁTVEHETŐ AZ ÁLTALAM MEGADOTT HELYEN
IDŐBEN, EGYÉB ESETBEN ELŐREUTALÁS UTÁN AJÁNLOTT KÜLDEMÉNYKÉNT POSTÁZOK, MELYNEK
DÍJA A VEVŐT TERHELI!


Jelenlegi ára: 14 990 Ft
Az aukció vége: 2021-02-28 15:12 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése