2021. szeptember 23., csütörtök

XBOX 360 - Burnout Revenge - Jelenlegi ára: 3 240 Ft

Burnout Revenge
Tesztelt , hibátlan működés.
Fizetési információk:
Bankkártyás fizetés
Utánvét
Személyes átvétel
 
Szállítási információk:
GLS:
 bankkártyás/átutalásos fizetés: +890 Ft.
 utánvét: +1190 Ft.
Személyes átvétel:
Nyíregyházi üzletben (H-P.: 10-17h Sz.: 10-13h)
Budapesten az II. kerületben előre egyeztetve, rendelést követő 1-5 munkanaptól
Szállítás bélelt borítékban.
 
A Burnout sorozat negyedik epizódja számos remek újítást vonultat fel. Először is: változik a játék vizuális világa. Sokkal sötétebb, fagyosabb lesz, ugrottak az élénk színek, minden város sajátos, rá jellemző palettát kapott: Detroit barna és szürke, Tokió kék és fekete színekben pompázik.  
Másodszor: változik a játékmenet, nem is kicsit. Fegyverként használhatjuk a forgalmat: szembejövő és oldalról behajtó járgányok továbbra is halálosak, de a velünk egy irányba haladókat kedvünkre lökdöshetjük. Az eredmény: a korábbinál jóval nagyobb pusztítás, nagyobb karambolok, durvább takedownok.  
Harmadszor: változik a pályák kialakítása. Alternatív utak, rejtett szakaszok, és számos ugrató került a játékba ez egyrészt felgyorsítja a versenyt, másrészt pedig új lehetőségeket nyit az ellenfelek szívatására: most már könnyedén támadhatunk felülről is (egy ugratás után).  
Negyedszer: crashbreaker verseny közben. Kiütnek, automatikusan kapod a crashbreakert, aztán: BUMMM. Cool!!!
Ötödször: újragondolt multi módok: durvább, látványosabb, komplexebb Crash, és a fémtesteket tömegesen szaggató Traffic Attack. A Burnout ismét az arcade autós játékok trónját célozza meg: sikeresen.
 
 
Alapítva 2009
 

Jelenlegi ára: 3 240 Ft
Az aukció vége: 2021-09-23 13:13 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése