2021. október 29., péntek

KIÁRUSÍTÁS!!! VADONATÚJ!!! FÉLÁRON!!! Svéd POC Receptor BUG 53-54-es sísisak sí snowboard sisak - Jelenlegi ára: 21 500

A licit tárgya: POC sísisak
Vadonatúj!!!
Svéd gyártmány!!!
Akciókamera, sportkamera előkészítéssel a tetején!!!
Féláron!!! új ára 129, 95 Euro volt (9. kép) Itt egy link: KATT IDE!
Kék színű 53-54-es méretű POC Receptor BUG bukósisak.
A fiamnak vettem Ausztriában egy szezonvégi síelés alkalmával, de a következő évben már nem volt jó neki. Eredeti dobozában, pótbéléssel, papírjaival együtt adom.
Termékleírás:
Díjnyertes dizájn! A POC Receptor Bug uniszex bukósisak gondoskodik a teljes körű védelemről. A VDSAP dupla rétegű, szellőztető rendszerrel ellátott héjnak köszönhetően a sisak súlya jelentősen csökkent, mégis hatékonyabban védi a fejet az elődeihez képest. A különböző irányokból érkező ütéseket egyaránt szétteríti és elnyeli, ugyanakkor az éles tárgyak sem tudnak áthatolni a dupla konstrukción. A kivehető, mosható fülpárnák, az EPS hab bélés, a könnyű kialakítás, és a levehető napellenző magas fokú komfortérzetet biztosítanak akár egész napos viselet során is. Egyaránt alkalmas alpesi síeléshez és snowboardozáshoz, hiszen tökéletesen megfelel az európai szinten előírt CE EN 1077-B; ASTM 2040 szabványnak. A gondosan megtervezett és elhelyezett szellőzőnyílásoknak köszönhetően a sisak belseje száraz és páramentes marad. A sisak a külső behatásokkal szemben lényegesen ellenállóbb mind a szellőzőnyílások körül, mind a bordázatok mentén. A sisak tömege 550 g.
A POC egy svéd cég, melynek küldetése, hogy életeket mentsen azáltal, hogy biztonságosabbá teszi a sportokat. A cég 2005-ben alakult meg. A POC olyan ötleteket és megoldásokat talált, illetve fejlesztett ki, melyek következtében biztonságosabbá tette a síelést, ezzel felkeltve a célközösség figyelmét. A POC két legkiemelkedőbb kategóriája a síeléshez illetve a kerékpározáshoz gyártott védőfelszerelések. A POC munkája egy részének sikerét az állandó, igen magas szakértelmű sportolók visszajelzéseinek köszönheti.
Kiárusítás!
Kiárulom a családban évek alatt felhalmozódott sífelszereléseit, korcsolyáit, szánkót, bobot, stb... mert újak lesznek karácsonykor a fa alatt. Most érdemes megvenni, mert reális áránál 30-50%-kal olcsóbban adom! Az összes hirdetéseim között érdemes kutakodni, mert folyamatosan teszem fel a cuccokat!
Bármelyik két, vagy több termék együttes megvásárlása esetén kedvezményt adok!   
Van sok más termékem is (pl.: féláron Fekete Karom térdgyógyító krém), érdemes egy percet szentelni rájuk! Ide kattintva megtalálhatóak!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van elég saját referenciám!


Jelenlegi ára: 21 500 Ft
Az aukció vége: 2021-10-29 16:44 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése