2022. február 25., péntek

Ketrec Kennel Karám Kifutó Kutya Kisállat 42.db-os 35x35.cm elemek, ajtós elemmel+létra - Jelenlegi ára: 37 990 Ft

Eredeti gyári bontatlan csomagolásban postázom a terméket.
Praktikus és biztonságos: Kisállatketrecünk zárható ajtóval van felszerelve, amely optimális védelmet nyújt állatainak. A tetején található kiegészítő nyílás megkönnyíti a hozzáférést az etetéshez és a tisztításhoz.
Extra tárolóhely: A kisállatketrec alatt található egy tárolórekesz, mely az élelmiszerek és ápolási kellékek rendezett és könnyen elérhető tárolására szolgál.
Kivehető rámpa és emelvény: A kivehető rámpáknak és emelvényeknek köszönhetően egyéni életteret alakíthat ki, amely optimálisan igazodik állatai igényeihez.
Kis állatketrec fémből és műanyagból készült. A stabil szerkezetnek köszönhetően az állvány és a tárolórekesz maximális teherbírása egyenként 7 kg.
Leírás:
Kisállatketrec fémből készült és tárolórekesszel felszerelt a kiegészítők tárolására. A vízlepergető bevonatnak köszönhetően a rágcsálóketrec egyszerű és könnyen tisztítható. A négy 360° -ban forgatható görgőnek köszönhetően a kisállatketrecet tetszés szerint mozgathatja, és könnyedén az Ön kívánságaihoz és az állatok igényeihez igazíthatja.
Műszaki adatok:
Anyaga: fém
Fekete szín
Teljes méret: 61 x 42, 5 x 85, 5 cm (H x Sz x Ma)
Terhelhetősége állvány: 7 kg
Terhelhetősége tárolórekesz: 7kg
Nettó tömeg: 8, 3 kg
Bruttó tömeg: 9, 5 kg
A termék postázása kb 1. hét

Jelenlegi ára: 37 990 Ft
Az aukció vége: 2022-02-26 01:43 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése